• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm nasılsın dün aral Bey'le kulaklarını cinlattik olucak olucak busefer olucak olmaması için hiçbir sebebi yok insallh ikinizinde takibini beraber yaparız dedi aricakti seni ararım ben onu dedi

canımmmm nasılsınn?yaa eet banada öle dio olmaması için bi sebeb yok dio bakalım işşallah bu sefer olcak..ayy ne güzel olurr beraber giderizz..benim dün oldu opu işte 21 yumurta toplandı bugün aradılar 19 tanesi döllenmiş.pazartesi sabah arıcaklar ya pazartesi yada çarşamba olcak transfer..
ee sende ne war ne yok?prensesimiz nasılmışş sen nasılsın bulantılar dewam mı?kayınwalden ne zaman gelio duu:37:

canımmmm nasılsınn?yaa eet banada öle dio olmaması için bi sebeb yok dio bakalım işşallah bu sefer olcak..ayy ne güzel olurr beraber giderizz..benim dün oldu opu işte 21 yumurta toplandı bugün aradılar 19 tanesi döllenmiş.pazartesi sabah arıcaklar ya pazartesi yada çarşamba olcak transfer..
ee sende ne war ne yok?prensesimiz nasılmışş sen nasılsın bulantılar dewam mı?kayınwalden ne zaman gelio duu:37:

Cnm dün Benm arkadasın misafirin kontrol vardı beraber gittik benim bebeğimde baktı bnm kuzen kalktı hadi gel sn şimdi kıskanırsın dedi:60::60:cnm doktrcum oh bizimki eller basının altında bacak havada keyif yapıyor bu ok Nazlı olucak hürn olsun insallhcikincada böyle sakın olur diyor:9:Evt cnm insallh beraber gidicez neguzel bir hbr bu maşallah oo millet yapar bir bebe bak sana bizlerin ne kadar çok evladı var 19super seni çok seviyor doktorumuz insallh olucak bende cooook inanıyorum cnm senin hamile kalacağına bak neticem bende ise yaradı bol bol bebe dergileri al ben onlarla çok iyi vakit geçirdim Rabbim yardımcın olsun dualarimdasin cnm

Cnm dün Benm arkadasın misafirin kontrol vardı beraber gittik benim bebeğimde baktı bnm kuzen kalktı hadi gel sn şimdi kıskanırsın dedi:60::60:cnm doktrcum oh bizimki eller basının altında bacak havada keyif yapıyor bu ok Nazlı olucak hürn olsun insallhcikincada böyle sakın olur diyor:9:Evt cnm insallh beraber gidicez neguzel bir hbr bu maşallah oo millet yapar bir bebe bak sana bizlerin ne kadar çok evladı var 19super seni çok seviyor doktorumuz insallh olucak bende cooook inanıyorum cnm senin hamile kalacağına bak neticem bende ise yaradı bol bol bebe dergileri al ben onlarla çok iyi vakit geçirdim Rabbim yardımcın olsun dualarimdasin cnm

ohh ne güzell her fırsatta bebişi görüon walla:1:nazlı prenses tabi orda yatıo ama çıkınca nası olcak bakalımm:1:bende aral beyi çok sewiom oda saolsun bu dönemde destek oluo bana..
saolasın canım desteğin içinn,dualarına ihtiyacımm war...
eet ben eşime sölimmde bana alsınn dergileri ewde bir sürü war zaten ama ben burdada başlıyım okumaya...zaten ewe gidince karnıma yastık koyup gezcem unutmadım onu:1::1:

ohh ne güzell her fırsatta bebişi görüon walla:1:nazlı prenses tabi orda yatıo ama çıkınca nası olcak bakalımm:1:bende aral beyi çok sewiom oda saolsun bu dönemde destek oluo bana..
saolasın canım desteğin içinn,dualarına ihtiyacımm war...
eet ben eşime sölimmde bana alsınn dergileri ewde bir sürü war zaten ama ben burdada başlıyım okumaya...zaten ewe gidince karnıma yastık koyup gezcem unutmadım onu:1::1:
Ay cnm bnm walla şimdi güldürdün Beni evet yaa aynen sende yap cidden bn busefer çok inanmıştım olacağına insallh seninle çıkışta yemek yicez meyve suyu içicez ben seninde olacağına Cook inanıyorum ben bu konda çok sansliyim hatta şımarigim duramıyorum görünce rahatlıyorum walla şimdi 12snde kesin cinsiyet için gidicez dünde kiz bu bebek insallh dedi esim dıyordu erkek derse sok olurum çok alıştırdı kendini kiz diye cnm bnm oh tadını çıkar çık şimdi esinle gez bebeğe gidin yürüyün kahve için Annecik mutlu ol hep stres yok oldu bu is senin yasin okuyalım insallh Milllstone kardesle

Nasılsınız kızlarr

Sizin ağzınızı yirim ben hanimiş benim güzel anne adaylarım , hanimiş benim gün sayan güzel arkadaşlarımm...nasılsız bugün:16::16::16::36::36::36:

iyiyiz canım sen nassın bakiimmmm...öyle kelimeler seçmişsin ki kendimi bebiş gibi hissettim hanimişşşş falannn:9:

selam hanımlar,nasılsınız?ne var ne yok?biz iyiyiz,idare ediyoruz,girip bi bakalım dedik..ben dün girmedim ama ondan önceki gün girdim tam yazcakken site yönetiminden msj geldi,sitede yenileme mi ne hatırlamıyorum bişey yapılıyo diye,bi koptum bi daha ugraşmama ragmen giremedim,sizdede oldumu bilmiyorum:26:neyse şimdi cıkıyorum sonra gelirim yine..herkese iyi haftasonları:))

ama ben seni hep öslüyorum sen çok az geliyosun...

merhabaa güzeller...

eyvallah gözümmmm:9:

Bugun nasılsın akasyam?????

işşallah canımm yaa sayı ii de işşallah sıkı sıkı da tutunurlar bana...sen napıonn bakalımm?

iyiyiz canım sen nassın bakiimmmm...öyle kelimeler seçmişsin ki kendimi bebiş gibi hissettim hanimişşşş falannn:9:

ama ben seni hep öslüyorum sen çok az geliyosun...

eyvallah gözümmmm:9:

Akasyacm nbr nasılsın

canım arkadaşlarım.. bugün biraz kırgınlık var üstümde sanırım hasta olucam... dünün yorgunluğunu atamadım üstümden.. burnumda akmaya başladı:(( burda hava berbat kar yeni dindi hava o kadar kapalı ki ışıkları açtım...

Egunalimmm nasilsinnn ben dondüm aranıza artık oh be uzattım ayağımı misafir yok sadece bulantılar var azıcık kustum sana sen hiç merak etmiyorsun beni:19:

$hayvan14mh1[1].gif Eki Görüntüle 359590 $hareketliseniseviyorumy[1].gif $84329944[1].gif $0002011E[1].gif

Ay cnm bnm walla şimdi güldürdün Beni evet yaa aynen sende yap cidden bn busefer çok inanmıştım olacağına insallh seninle çıkışta yemek yicez meyve suyu içicez ben seninde olacağına Cook inanıyorum ben bu konda çok sansliyim hatta şımarigim duramıyorum görünce rahatlıyorum walla şimdi 12snde kesin cinsiyet için gidicez dünde kiz bu bebek insallh dedi esim dıyordu erkek derse sok olurum çok alıştırdı kendini kiz diye cnm bnm oh tadını çıkar çık şimdi esinle gez bebeğe gidin yürüyün kahve için Annecik mutlu ol hep stres yok oldu bu is senin yasin okuyalım insallh Milllstone kardesle

ahh canımm saol dualrınn içinn ALLAH sanada hayırlı doğumlar nasip etsinn işşallah...bu sfer sankii daah rahatım sankii tatildeymişim gelio..ama sadece transferden sonra 5 kat merdiven çıkmam lazım o biraz korkutuo benii doktor bişi olmaz dedi bu apartmanda asansör yok..bişi olmaz dimi yaa..

benim eşim bana hep bebişim der bende onu öyle severim...benim koca bebeğim..içimden geldi topiğimizin güzllerini şöyle yanaklarını sıka sıka sevesim geldii...

Ayyy inşaallah herkes hamile herkse bebiş sahibi olsun bu topic te komple 2012-2013 annelerine terfi etsin istiyorum canlarım..bugün bebiş sevesim öyle bir geldi ki yakın yerde bebiş yok face den yeğenimin fotğrafalarını seviyorum..halasının güzeli o tosbik tosbağam benimmm...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benim eşim bana hep bebişim der bende onu öyle severim...benim koca bebeğim..içimden geldi topiğimizin güzllerini şöyle yanaklarını sıka sıka sevesim geldii...

Ayyy inşaallah herkes hamile herkse bebiş sahibi olsun bu topic te komple 2012-2013 annelerine terfi etsin istiyorum canlarım..bugün bebiş sevesim öyle bir geldi ki yakın yerde bebiş yok face den yeğenimin fotğrafalarını seviyorum..halasının güzeli o tosbik tosbağam benimmm...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

banada bazen bebek sevme krizi gelir...
inşallah bu yıl topiğimizde herkes hamile kalır...sonra yeni topiğimizi açarız...

kuzumm nerelerdeydinn sen?gitti mi kocişin işe yoksa ewde mi ondan mı giremionn?

karşı blokta arkidişim var ona gittim...sonra geldim kişisel bakım yaptım malum pazartesi randevu var.kocişim 12 de gitmişti...2 gündür kendime çalışıyorum yani...

ayy canımm işşallah bebişlerimiz olsunn onları sewelimm.ewde ki koca bebekleri sewdik yeter artık bebiş olsunnn:1:

Back
X