merhaba kızlar nasılsınız....
hoşgeldin cicim...sen nasılsın bakiimm....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar nasılsınız....
Hepinizi seviyorum
insallh cnm bnm kuzenin eşi bu ameliyatı oldu ve 4.ayinda bizim kiz hamile kaldı insallhseninde mucizen tedavisiz gelir cnm ama çok takılma sonuçta olucak cnm bn inaniyrumki biz hepimiz anne olucaz biz de iyiyiz cnm şükür hafifsanci vebulanti dısında
hoşgeldin cicim...sen nasılsın bakiimm....
ay ne fena bir durum demek gelinlerin hepsi hamile..kaynananda özelliklemi o ortama sokuyor seni...valla doldurmuş gaz vermiş gibi olmayayım ama ayıp yani...seni üzebileceğini düşünemiyormu...çok kızıyorum çok...
yogun ama iyiyim canım.sanırım sen ilgileniyrsun listeyle falan beni de ekler misin?ben biraz damdan düşer gibi girdim aranıza ama![]()
Nasılsiniz ????? Ben misafirliğe gittim bugun buralara bahar geldi cigdemler acacak bu hafta kesin size resimlerini koyacam insallah
bilmiyorum ki güldenim napıyım elimde olan bişey deyilki bbeni bitek eşim ve kendi ailem düşünüyo............evet üzlüyorum öyle oratamlara gidince içim yanıyo gözlerim doluyo ama beni böyle üzüyolar ya allaha havale ettim ben onları napıyım daha...kaynanam oraya gidelim buraya gidelim diyo hasayım oram buram agrıyo diyorum gitmiyorum eşimde kızıyo diyo funda yalan söyleme gitmiyorum demen yeterli açıklama yapmana gerek yok diyo canım oda benim halime çok üzülüyo ...atlatıcaz inşallah bu zor zamanları hepberaber inşallah...
damdan düşer gibi de ne demek yaaa olurmu aşkolsun cicim.yaz sen bilgilerini ben ilk fırsatta eklerim...yaş,sebep,merkez,deneme sayısı,aşama...
Iyi olmaya çalışıyoruz kuzum sen sevgi dolusun bu akşam maşallah...çiçekler böcükler...
Aferin kocana doğru diyooo...senide anlıyorum ama bu konular yüzünden sizi üzmelerine dayanamıyorum...ben bu yüzden bi çok insanla ilişiğimi kestim...tabiki bugünlerde geçecek...
kızlarrr nasılsınızzzzz arada bakıp bakıp kaçıyorummm malummm misafir durumları bendeler halen çok yorgunummm sinirliyimmm arkaaşımın oğlu ıphonemu kırı tuzzz buzzz yere fırlattııı((( moralmanlarım çökükkk çok zarardayım anlayacağınız misafir ağarlamayı çok severim ama bu sefer ağır geldi bana yoruldum neysee..............umarm herkes iyidir ben kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum güzelll haberler alalım inşallahhh iyi haftasonları hepinizeee iyi gecelerrr
Kızlar benim facem yoktu eşimledün açtık hepiniz le görüşmek istiyorum ama pekte bilmiyorum :26:adresimi veriyim ekleyin ama nerden vericem...![]()
bilmiyorum ki güldenim napıyım elimde olan bişey deyilki bbeni bitek eşim ve kendi ailem düşünüyo............evet üzlüyorum öyle oratamlara gidince içim yanıyo gözlerim doluyo ama beni böyle üzüyolar ya allaha havale ettim ben onları napıyım daha...kaynanam oraya gidelim buraya gidelim diyo hasayım oram buram agrıyo diyorum gitmiyorum eşimde kızıyo diyo funda yalan söyleme gitmiyorum demen yeterli açıklama yapmana gerek yok diyo canım oda benim halime çok üzülüyo ...atlatıcaz inşallah bu zor zamanları hepberaber inşallah...
geçmiş olsun canım biraz sabır napacaksın....sana da iyi gecelerrrr:))kızlarrr nasılsınızzzzz arada bakıp bakıp kaçıyorummm malummm misafir durumları bendeler halen çok yorgunummm sinirliyimmm arkaaşımın oğlu ıphonemu kırı tuzzz buzzz yere fırlattııı((( moralmanlarım çökükkk çok zarardayım anlayacağınız misafir ağarlamayı çok severim ama bu sefer ağır geldi bana yoruldum neysee..............umarm herkes iyidir ben kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum güzelll haberler alalım inşallahhh iyi haftasonları hepinizeee iyi gecelerrr
damdan düşer gibi de ne demek yaaa olurmu aşkolsun cicim.yaz sen bilgilerini ben ilk fırsatta eklerim...yaş,sebep,merkez,deneme sayısı,aşama...
özelden mesaj at bana canımcım...
Canım benim hiç üzülme ben senin yerinde olsam oralara gittimde ne hissettiğini açıkça söyle kaynana kalbi tastan değil ya icini sizlatki sende bahane bulmana gerek kalmaz birdaha seninde götürmez gelde demez gitmiycem de yeterki bu günlerde geçecek insallahüzülme lütfen
ayy gitti desene iphone bu misafir sana her yöndn pahalıya patladı walllakızlarrr nasılsınızzzzz arada bakıp bakıp kaçıyorummm malummm misafir durumları bendeler halen çok yorgunummm sinirliyimmm arkaaşımın oğlu ıphonemu kırı tuzzz buzzz yere fırlattııı((( moralmanlarım çökükkk çok zarardayım anlayacağınız misafir ağarlamayı çok severim ama bu sefer ağır geldi bana yoruldum neysee..............umarm herkes iyidir ben kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum güzelll haberler alalım inşallahhh iyi haftasonları hepinizeee iyi gecelerrr
aminn canımm işşallahh...Tatlım maşallahh 19 yumoş döllenmişşş..Hepsi 1. kalite embriyolar olsunlar inş..
saol canımm 19 fazla olur eet ama 3 tane falan ii olur wallaTatlım maşallahh 19 yumoş döllenmişşş..Hepsi 1. kalite embriyolar olsunlar in
millstone canim senden kopya cekiyorum..)))
ekincim masallah hasilat iyihepsi sana bebis olarak donsun canim diyecegim ama abartmayim dimi...allahim gonlune gore versin tatlim
![]()
canlarım kotuyum
1 gıbı pembe bır leke geldı sonra kırmızıya dondu ve saat 5 ekadar vc den cıkamadım tabı o arada doktoru aradınm pazartesıye kadar takıp et dedı adet degıl baska bısyedır dedı sonra 5 ten sonra uyudum ıste 7 gıbı kaldtım yemek jel derken allaha sukur kesıldı ama ne yalaan dıyım umıdımızı yetırdık.....
sebep tabıkide beya bı kanamama oldu cunku kaynananmın dokt. aradım oda enfeksıyondur dedı atesını bak coksa acıle gıt dedı ama 37.2 ates.... usume hatta tıtreme gelıyordu beya kotuydum ve yanama yapıyor kanama olurken parca fln da geldı artık hayırlsıı dıyeleım napalım.....
canım geçmiş olsun ama umarım bebişlerin seninledir...başka bi sebetendir bu kanama...işşallah herşey yoluna girer..