• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Şekerim anlayışsız kaynnadan bol bişey yok topic te
ben kaynanmın ne düşündüğüyle de ne de söylediğiyle ilgiliherşeyi kafaya takmamaya başlayalı onlar üzerime düşüyor ağızlarından çıkanı ölçüp tartıp öyle konuşuyorlar...hiçbir sosyal ortamıma katmıyorum ne kaynana ne de görümce kuzenlerime yeğenlerime yalnız gidiyorum üzülmek yerine kaıtsız kalmayı ve gitmek istemediğimi, söylüyorum..seni kabul eden zaten gelinimin karakteri bu der ve kabul eder.
ki benim ki eltim için böyle söyler asla art niyet aramaz asla şikayet etmez..ben anne deyip saygıda kusur etmemeye çalıştıkça altında öküz bile aradılar...
akıllandım ama geç akıllandım...ders oldu bana..sende takma kafana içinde de bişey bırakma geç karşılarına söyle..bir küser iki küser bakar ki kocan da oralı olmuyor sana kızmıyor mecbur kabullencek huyuna gitmeye çalışacak..

hasretine dayanamadımm..koca engeline ragmen seninle konusmadan duramadımm:1:

ah canım benimmmm ben ne desemde duygularımı dile getirsem şimdiii...
olmadı benim resimlerim var ya onlardan yardım alayımmm:9:
$yrmx7[1].gif Rabbim sana çifter çifter bebe nasip etsin inşallahhhh...
Eki Görüntüle 359831 seni yakalarsam yirimmmmm...
$c3bm7[1].gif çok tatlılar $68814796[1].gif

Şekerim anlayışsız kaynnadan bol bişey yok topic te
ben kaynanmın ne düşündüğüyle de ne de söylediğiyle ilgiliherşeyi kafaya takmamaya başlayalı onlar üzerime düşüyor ağızlarından çıkanı ölçüp tartıp öyle konuşuyorlar...hiçbir sosyal ortamıma katmıyorum ne kaynana ne de görümce kuzenlerime yeğenlerime yalnız gidiyorum üzülmek yerine kaıtsız kalmayı ve gitmek istemediğimi, söylüyorum..seni kabul eden zaten gelinimin karakteri bu der ve kabul eder.
ki benim ki eltim için böyle söyler asla art niyet aramaz asla şikayet etmez..ben anne deyip saygıda kusur etmemeye çalıştıkça altında öküz bile aradılar...
akıllandım ama geç akıllandım...ders oldu bana..sende takma kafana içinde de bişey bırakma geç karşılarına söyle..bir küser iki küser bakar ki kocan da oralı olmuyor sana kızmıyor mecbur kabullencek huyuna gitmeye çalışacak..

bebeyim çok dogru söylemişsin hiçbirzaman kalplerini kırmadım öyle bi yapımda yok zaten ama artık yoruldum gercekten kendimi yıpratmaya başladım ama biraz daha böyle devam edrese günah benden gidecek...

Rica eder,mm datlummm..Sen mutlu ol yeterkiiii:16::16::16::16:

valla sayende halletim onun için mutlu oldum daaaa...ohss den dolayı hastaneye yattığım gece alınan kan değerlerimi gece 2 lerde 3 lerde o sonuçları gördüm içlendim dertlendim bi tuhaf oldum...offfff of...:ssz::ssz::ssz:

ah canım benimmmm ben ne desemde duygularımı dile getirsem şimdiii...
olmadı benim resimlerim var ya onlardan yardım alayımmm:9:
Eki Görüntüle 359829 Rabbim sana çifter çifter bebe nasip etsin inşallahhhh...
Eki Görüntüle 359831 seni yakalarsam yirimmmmm...
Eki Görüntüle 359833 çok tatlılar Eki Görüntüle 359830

ayyy ben anladımm senin bana karşı olan hislerini yaa:60::60:
bunlar çok güzeller walla bayıldımm hepsine bende sana yapmak isterdim ama benimm yok kiii:50:

ben kaçar kızlar gerçe çok fazla muhabbete dahil olamadım ama yarın dersim var yatmam gerek.hepinize iyi geceler datlu rüyalar....:16::16:

ayy gitti desene iphone bu misafir sana her yöndn pahalıya patladı wallla:1:ekşınn durumları nasıl?

aminn canımm işşallahh...
saol canımm 19 fazla olur eet ama 3 tane falan ii olur walla:1:

canım geçmiş olsun ama umarım bebişlerin seninledir...başka bi sebetendir bu kanama...işşallah herşey yoluna girer..

ekşınnn tamamdır bebeğimm :)))) halletttimmmm biraz sıkıntlı oldu tabeeeee :1::1::1::1: bu işler zor işlerrr vallahiii olsada bebek ara versek acıkkk :)))

sagol kuzum benim bende seni gördüm bütün resimlerede :1::1::1::1::1::1:köpeyimle tavşanımıda gördün mü:46::46::46::46::46:

ay niye güldün kız resimlerim komikmiydiiii:9:
eveeettt gördüm köpişinle tavşanını zaten bi onları gördüm diyebiliriz maşallah resim koymaya üşenmişsin...bende kendimi tembel sanıyodum bu konuda...kız sen nerelisun...

ayyy ben anladımm senin bana karşı olan hislerini yaa:60::60:
bunlar çok güzeller walla bayıldımm hepsine bende sana yapmak isterdim ama benimm yok kiii:50:

ne anladın de bakiimmmmm:9:
yok olmaz ben sana yaparım sen bana yapmaaaa:60::60::60:

Back
X