• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay niye güldün kız resimlerim komikmiydiiii:9:
eveeettt gördüm köpişinle tavşanını zaten bi onları gördüm diyebiliriz maşallah resim koymaya üşenmişsin...bende kendimi tembel sanıyodum bu konuda...kız sen nerelisun...

ne anladın de bakiimmmmm:9:
yok olmaz ben sana yaparım sen bana yapmaaaa:60::60::60:

nişan resmim eşimle şuan askerde olan kardeşimin falanda vardı yok aşkım sende fıstık gibisin birden bütün resimlerine baktımda ona güldüm kastamonu şekerim...zaten dün açtık eşimle onlar vardı koydum

nişan resmim eşimle şuan askerde olan kardeşimin falanda vardı yok aşkım sende fıstık gibisin birden bütün resimlerine baktımda ona güldüm kastamonu şekerim...zaten dün açtık eşimle onlar vardı koydum

heee demek kastamonulusun karadeniz kıslarına benzettiydim bi anda ondan sordum benim anacığım lazdur da...
beğendim canım seni...tabii yeni açtığınızı unutarak niye az resim koydun dedim...

heee demek kastamonulusun karadeniz kıslarına benzettiydim bi anda ondan sordum benim anacığım lazdur da...
beğendim canım seni...tabii yeni açtığınızı unutarak niye az resim koydun dedim...

bende seni beyendim ya canım pasta cekti yiğeninin dogum günü pastasını gördüm canım çekti eşim almaya gitti giderkende pastayı gösterdim böle biy olsun dedim :D:D:D GÜLDÜ DALGAMI GEÇİYOSUN DİYO FUNDA BEN NERDEN BULUYUM DİYOO AY ÇOK GÜLDÜM

Kızlar ben kimseyi göremedim daha yahu:43:

ah canımmm sende aç hemen face ekleyelim...doya doya bak bizeee...

bende seni beyendim ya canım pasta cekti yiğeninin dogum günü pastasını gördüm canım çekti eşim almaya gitti giderkende pastayı gösterdim böle biy olsun dedim :D:D:D GÜLDÜ DALGAMI GEÇİYOSUN DİYO FUNDA BEN NERDEN BULUYUM DİYOO AY ÇOK GÜLDÜM

amannn şeker hamurunu sevmiyorum ben normal pasta isteyeydin kocişten...süslü pasta olunca üzerini şeker hamuruyla kaplıyorlar işte...
kocacın da ilk akşamdan face hatuna dokundu yan etki yaptı gece gece pasta aşerdi diyecek...

bende gördüm seni:82:

çok hoşsun....:12:

millliiistonumla egunalımda maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ya cnm bn sana yazıyordum beni attı sayfa bende gicik oldum çıktımsenin beben de sakaci olucak yazmıştım insallh Pazartesi bize guzel hbr vericeksin cnm bnim senin gibi ilk denememde değerim düşükte kimyasalda kaldım ve daha sonra kanamam başladı bak sen zaten kesin hamilesin suanda ben inaniyrm ki senin deger katladı bile hayrlisi olsun

ben yavaştan yatağa doğru yol alayım iyi geceler dileyeyimmm...
$567221622baby1c2wh1[1].gif $iyigeceler09[1].gif

ah canımmm sende aç hemen face ekleyelim...doya doya bak bizeee...

Amannn şeker hamurunu sevmiyorum ben normal pasta isteyeydin kocişten...süslü pasta olunca üzerini şeker hamuruyla kaplıyorlar işte...
Kocacın da ilk akşamdan face hatuna dokundu yan etki yaptı gece gece pasta aşerdi diyecek...

kesin biri pasta yiyodur ondan canın çekmiştir dedii ben bide hamile kalsam vay kocamın halinee:1:

Ya egunalim ben geldim sen kaçtın olmadı be yaw:1: iyi madem bende kaçayım yatağa Ayrıca bu cici seyleri nerden buldun ben de istiyorum iyi geceler tatlı ruyalar

valla tam çıkacaktım selo face adresini yazacak diye onu bekliyorum...ayrıca o cici şeyler için azcık zaman ayırıp netten indirmek gerekiyoooo...çok güzeller amaaa...sanada iyi geceler canımmmm...

canım benim çıkmam lazım...selo sana mesaj yazsın özelden sen ekle face e olurmu...

tüh bedavaya gitti yüzüm tühhhhh tüh.
nasıl düşünemedim kızlara yüzümü göstermeden önce yüz görümlüğü nasıl istemedim...
kişi başı 1000 tl alsam şu anki gurupta 16 kişi var 16 000 tl yapar fena hasılat değil yaniii...
3 tüp bebek parasını bedavaya getirirdim ahhh ah:60::60::60:
EKİNCİM söylenenlere göre KARASU hatun pek bi güzelmişşşşşş...

Cnmm bnm t ederim o senin ,sizin güzelliğiniz yaaaaaa beni yine attı sayfa neden anlamıyorum yazdıklarım gidiyor tekrar açılıyor
Nasıl atladın sen bu yüz görüldüğünü iyi hasılat toplardin walla:9:

Back
X