ay kurban olurum ben sanaaaa çok arzu ediyodum şu imza kısmını nasip oldu şükürler olsun![]()
tebrikler bu kez sağlıkla gelecek meleklerin ALLAHın izniyle...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kurban olurum ben sanaaaa çok arzu ediyodum şu imza kısmını nasip oldu şükürler olsun![]()
canım çok sevindim gözlerim doldu ALLAHIM hayırlısıyla dogurmak nasip etsinn AMİNN....
tebrikler bu kez sağlıkla gelecek meleklerin ALLAHın izniyle...![]()
mavielle !! belli oldu muu hamiş misin çook sevindim canım.. allah tamamına erdirsin..
geçmişi çok okuyamadım kızlar... bugün kafam hiç yerinde değil.. opu günüm belli oldu ama olana kadar çok üzüldüm... nerdeyse olmuyordu çünkü... birkaç gündür tansiyonum 16 lar geziyor.. gonal f yapıyormuş.. tedaviyi kesebiliriz dedi önce doktor.. o kadar üzüldüm ki tutamadım kendimi oradabirazda ilaçların etkisi var galiba her şeye zırlıyorum....... neyse baktı ultrasondan allahıma çok şükür toplanacak kadar büyümüşler zaten p.tesi opu yapcaz dedi... sevinemedim bile, o kadar çok ağladım ki.. bugün son lucrinimi ve gonal f mi olucam.. gece 11 de de çatlatma iğnemi vurucakmışım... tansiyonum yine çıkıcak diye çok korkuyorum... inş. bir sorun çıkmaz... tansiyon problemi yaşayan oldu mu acaba daha önceden?
çok geçmiş olsun canım...
tansiyon sorunu yaşayanı ilk kez duydum iğneler yüzünden...
inşallah bu gece çıksa bile son unutma yarın hiçbişeyin kalmayacak...
bundan sonrası operasyon Allahın izniyle herşey yolunda gidecek aklına kötü şeyler getirme..
mavielle !! belli oldu muu hamiş misin çook sevindim canım.. allah tamamına erdirsin..
geçmişi çok okuyamadım kızlar... bugün kafam hiç yerinde değil.. opu günüm belli oldu ama olana kadar çok üzüldüm... nerdeyse olmuyordu çünkü... birkaç gündür tansiyonum 16 lar geziyor.. gonal f yapıyormuş.. tedaviyi kesebiliriz dedi önce doktor.. o kadar üzüldüm ki tutamadım kendimi oradabirazda ilaçların etkisi var galiba her şeye zırlıyorum....... neyse baktı ultrasondan allahıma çok şükür toplanacak kadar büyümüşler zaten p.tesi opu yapcaz dedi... sevinemedim bile, o kadar çok ağladım ki.. bugün son lucrinimi ve gonal f mi olucam.. gece 11 de de çatlatma iğnemi vurucakmışım... tansiyonum yine çıkıcak diye çok korkuyorum... inş. bir sorun çıkmaz... tansiyon problemi yaşayan oldu mu acaba daha önceden?
hiç biriniz burada değil misiniz canlarım![]()
herkese merhaba kızlar, nasılsınız ;
bu arada mavielle hamileymişşşşvçok sevindim. Benim de tedavideki 3. günüm; acaba kaçıncı gün yumurtalar toplanır :18:
inşallah hayatım ya.. ilk denememde hiç tansiyon sorunu yaşamamıştım.. hatta hayatım boyunca hiç yaşamadımtrental içiorum ya onunlada etkileşim yapmış olabilir dedi doktor.. ama gonal f bazen tansiyonu yükseltiyor ama bu kadar yükselmemesi lazım dedi.. inş. opudan sonra bir sorun çıkmaz..
bende iğneler sırasında tansiyon sorunu yaşayan kimseyi duymadım, duymadığım içinde daha çok telaşlanıyorum.. of allahım bi bitse şu sıkıntılar.. sizlerede sormasam rahatlayamayacağım inanın.. zor günümdede yanımdasınız çok sağolun.. egunal sana![]()
canım sen ni,ye kendini paralıyorsun hem de bu kadar kritik zamnlarda..yapma gözünü seveyim bak ne güzel yumurtalar olmuş çatlama iğnesini yapınca bekle stres yapma herşey çok güzel olacak diiye düşün ve tansiyonun zıplamasın...uzun süre açlık da tansiyonu çıkarıyormuş şekerli yağlı yiyeceklerden uzak dur hafifi şeyler ye ki transfer sonrası da kabızlık sıkıntın olmasın şekerimmm..burdayız seninleyiz merak etme
Şşşşşş.... Sakin ol güzelim benim... Herşey çok güzel olacak göreceksin...
Bende de tansiyon yaptı Gonal-f ama yumurta toplama günü tansiyonum normale inmişti bile... Nitekim anestezi ile yaptılar opu yu....
Sen artık sinirlerine hakim olan ya da olmaya çalışan, sevenlerinden güç alıp sevenlerine güç veren bir anne adayısın...
Ağlarsan tansiyonun biraz daha yükselebilir, ateşin çıkabilir....
Sakin ol... İnan bana herşey çooooooooooooookkkkk güzel olacak...
yumoşların 14mm-22mm arası olunca toplanır cicim..bunu da öğrenmek için doktoruna sorman lazım...kişiye görede değişir bu süreç...bi daha ki randevunda yumoşların büyüklüğünü sor doktora ben sana aşağı yukarı ne zaman toplanır söliyiimmm...
ahhh canımmm ne demek yaa...
zor günlerin kadınları olarak bir aradayız...
bu günlerde birbirimize lazımız işte...
ne zor dimi anne olmaya çalışmak,sonunda anne olacakmıyız bilmeden iğneler işlemler uğraşıp duruyoruz...
çoğunluk için sıradan olan anne olabilmek bizim için ne çok şey demek...
bilemezler o psikolojinin ne olduğunu...
Allah yardımcımız olsun bunu şu an öyle yüreğimden içimden ağlayarak diliyorum ki ,duysun rabbim sesimizi ve evlat hasretimize son versin...
misafirim gelecek..
az bişi mutfağa gireyim..gerçi bişiler hazırladım ama bi el atayım yinede...
çok uzun süreli kalmazlar ilk fırsatta gelirim aranıza...
pek bi duyguluyum bu akşam kimse gelmese iyiydi![]()
ay kizlar suan ben de cok korkuyorum bugun bende cok agladim neyse suan biraz iyim ama icimde büyük korku var transferi 14 gün kan degerim 170 cikti sol kasigim cok agriyor dis gebelik alacak diye cok korkuyorum allah herseyin hayirlisini versin...
Slm bebekdelisi hg. Bnde bahcecide gecen hafta ikinci transferimi dondurulmus blast embriyo lie yaptirdim bgn bi hafta oldu bnde de dedigin gbi batma ve hafif agrilar oldu AMA siddetli deildi sona gecti AMA arada hafif oluyo yine. Merak etme ama cnm normal bi etki ins transferin olumlu sonuclanir cnm[/Q
RABBİM yüzümüzü tez zamanda güldürsün inşşşş.....
selam canım hoşgeldin safa geldin ..ben de hala donmuş transferi için bekliyorum inşaallah şansımın yüksek olacağı zaman gelecek ve bebişimiz tutunacak....blast embriyo 3. gün embriyosu muydu...benim doktorum da 3. gün dondurmuştu...en iyisi 3. gün diyor..tabii 5. gün transferi de çok yapılıyor...İnşaallah bebişin seninledir canım..egunal in dedikleri dışında yapılacak yorum yok maalesef kan testinden önce bilmek zor yanii
Amanın erva da gelmiş hoş gelmiş ne var ne yok hamiş hanım![]()