• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

de bakiimmm bana nedir seni savuran ordan oraya..
gerçi evlat hasreti olduğu çok belli ama detayları bilmek istiyorummmm...

ayy sen bööle sorunca nerden başlıyacağımı bilemedim bak:))))

2009 şubat ve nisanda aşılamalrımnm oldu negatifff
2010 mart mayıs tüp bebeklerim oldu 2.si dondurulmuşlardı negatifffff
2011 nisan tüp bebek negatiffff
2011 ağustos tüp bebek pozitifffff 10 haftalıkken vedalaştık malesefff
2012 nisan umut dolu sabır isteyen acılı da olsa katlanmaya değecek koca bi bekleyişşş

ayy sen bööle sorunca nerden başlıyacağımı bilemedim bak:))))

2009 şubat ve nisanda aşılamalrımnm oldu negatifff
2010 mart mayıs tüp bebeklerim oldu 2.si dondurulmuşlardı negatifffff
2011 nisan tüp bebek negatiffff
2011 ağustos tüp bebek pozitifffff 10 haftalıkken vedalaştık malesefff
2012 nisan umut dolu sabır isteyen acılı da olsa katlanmaya değecek koca bi bekleyişşş

ah canıımmm listen pek kabarık...
dediğin gibi bu son olsun inşallah...
bende de 2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek geçmişi var...
2.ye başladım iğneleri vuruyorummm...
sende nisanda start veriyorsun anlaşılan...
zoooorrrr çok zoooorrr..
Allah yolumuzu açık sonumuzu hayırlı ve bebekli etsin...

ben varım ama yatarım birazdan sen nerdeydin bakiim...
kızılay turu yaptık kocişle..... ama görsen yüksel konur nasıl canlı... yemek yedik..sakaryada arkadaşın yerine uğrayıp bi kahve içtik anca geldik eve.... güzel oldu yani bunalmıştım evde:)))))
bende kalmıcam size bi bakayım diye geldim tatlım....

öyle canım malesef liste kabarık ama kavuştuğunu zannedip kucağına alamamak daha zormuş kimse yaşamaz bunu umarımmm
uzun protokol başladık doğum kontrol hapı filan bitti decapeptyl kullanıyorum 4 nisanda gonal-f başlayacak
senin kaçıncı günündesin

aynen bende saçım güzel görünmezse çok çirkin hissederim kendimi ve o yüzden bu ara moralim bozuk...
bana son olarak ne önerirsin gerçekten ihtiyacım var...saçım çabuk uzuyor ama dökülenleri geri istiyom bennn...
şampuan ilaç vs...ne önerirsen kullanabilirim..
bende aslan burcuyum canımmm o nedenle yelelerim pek önemlidir..

Biotin kullanabilirsin (B vitaminleri) gnc veya solgarin var biotinleri. Onlar gayet iyi, bir de cinko-magnezyum mineral kompleksi oneririm onlar da gnc veya solgarda var. Minoxil sprey de onerirdim ama gebelikte kullanilmiyor okudugum kadariyla. ancak emzirme isi bittikten sonra basliyabiliriz. Bir de sac derisine parmak uclarinla masaj yapmani oneririm. Ozellikle 2 elini acip parmak uclarinla sac derini sikica tut ve sac derini hareket ettirmek istiyor gibi masaj yap. O zaman deride kanlanma artiyor ve sac kokleri iyi besleniyor bu kandan.
Tabi hemen sonuc almak imkansiz ama yavas yavas hissedersin mutlaka gelismeyi..

kızılay turu yaptık kocişle..... ama görsen yüksel konur nasıl canlı... yemek yedik..sakaryada arkadaşın yerine uğrayıp bi kahve içtik anca geldik eve.... güzel oldu yani bunalmıştım evde:)))))
bende kalmıcam size bi bakayım diye geldim tatlım....

bak baakkk gezmelerdeymiş bizimkiii birgün beraber gezeriz inşallah kızılaydaaa:34:
sen beni götürürsün en sevdiğin mekanlara...hamilesin ya bütün tercihleri sana bırakırım...
pek iyi olmuş gezmen...

öyle canım malesef liste kabarık ama kavuştuğunu zannedip kucağına alamamak daha zormuş kimse yaşamaz bunu umarımmm
uzun protokol başladık doğum kontrol hapı filan bitti decapeptyl kullanıyorum 4 nisanda gonal-f başlayacak
senin kaçıncı günündesin

bende uzun protokoldeyim doğum kontrol hapımın sonunu dün içtim lucrin vuruluyorum regl olunca puregona başlayacam sanırım bende en geç 4 nisanda başlarım...bugün 4.lucrini vurdum...

bak baakkk gezmelerdeymiş bizimkiii birgün beraber gezeriz inşallah kızılaydaaa:34:
sen beni götürürsün en sevdiğin mekanlara...hamilesin ya bütün tercihleri sana bırakırım...
pek iyi olmuş gezmen...

inşallah canım şu kıştan bi kurtulalım gezeriz elbet.... önceden olsa pek çok yer önerebilirdim ama şimdi içimdeki ses beni hd ye sürüklüyo:)))))) akşamki olayı anlatayımda gül:1::1::1: eşim dediki ben bir söylücem.. tabi benim gözüm doyarmı birle dedim benimki duble olsun neyse verdii siparişi.... garson getirdi aklı sıra espiri yaptı duble sizin dimi diye ..bende evet dedim ama dubleyi eşimin önüne koydu... kociş duble gerçekten eşimin diyince garson afallayıp ben şaka sanmıştım diyo..... eşim bastı kahkahayı.....

Biotin kullanabilirsin (B vitaminleri) gnc veya solgarin var biotinleri. Onlar gayet iyi, bir de cinko-magnezyum mineral kompleksi oneririm onlar da gnc veya solgarda var. Minoxil sprey de onerirdim ama gebelikte kullanilmiyor okudugum kadariyla. ancak emzirme isi bittikten sonra basliyabiliriz. Bir de sac derisine parmak uclarinla masaj yapmani oneririm. Ozellikle 2 elini acip parmak uclarinla sac derini sikica tut ve sac derini hareket ettirmek istiyor gibi masaj yap. O zaman deride kanlanma artiyor ve sac kokleri iyi besleniyor bu kandan.
Tabi hemen sonuc almak imkansiz ama yavas yavas hissedersin mutlaka gelismeyi..

tamam canım çok saol bunları not edecem...
bakalım nasıl bi etki görecem hemen bi düzelme beklemiyorum zaten...

bende uzun protokoldeyim doğum kontrol hapımın sonunu dün içtim lucrin vuruluyorum regl olunca puregona başlayacam sanırım bende en geç 4 nisanda başlarım...bugün 4.lucrini vurdum...

benim doğum kontrol hapı zamanında hep kanamam oldu salı günü hap bitti ben adet oldummm çok telaşlandım aslında doktorumu aradım benim için hiç önemli değil dedi aslında ağustosta da kontrole gitmeden önce adet olmuştum iyi hatırlıyorum

inşallah canım şu kıştan bi kurtulalım gezeriz elbet.... önceden olsa pek çok yer önerebilirdim ama şimdi içimdeki ses beni hd ye sürüklüyo:)))))) akşamki olayı anlatayımda gül:1::1::1: eşim dediki ben bir söylücem.. tabi benim gözüm doyarmı birle dedim benimki duble olsun neyse verdii siparişi.... garson getirdi aklı sıra espiri yaptı duble sizin dimi diye ..bende evet dedim ama dubleyi eşimin önüne koydu... kociş duble gerçekten eşimin diyince garson afallayıp ben şaka sanmıştım diyo..... eşim bastı kahkahayı.....

ha ha haayyy süpperrrmişşş...
napalım kızım hamilesinnn olacak o kadar...
açılınnn hamileeee vaarrrr...

Kizlar ben yatiyorum, hepinizi cokkk optum..:130:

iyi geceler canım...bende seni öpüyoyumm...

benim doğum kontrol hapı zamanında hep kanamam oldu salı günü hap bitti ben adet oldummm çok telaşlandım aslında doktorumu aradım benim için hiç önemli değil dedi aslında ağustosta da kontrole gitmeden önce adet olmuştum iyi hatırlıyorum

henüz adet olmadın dimii 4 nisan dediğine göre...
bana da doktor doğum kontrol hapı bitiminden itibaren 3-4 gün içinde adet olmasını bekleriz dedi...
sen erken oluyorsun demek ama çok önemli değil bencede bana kalsa bugün adet olayım pazartesi hemen diğer iğneye geçeyim diye isterim

Back
X