• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun
Sonucum 764 cikti napiyim

Canım tebrık ederım canm hayırlısı olsun yaaaa ne guzel bak strese gerek kalamdı yaaaa :46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
ıkız olamsın sonuc yuksek hanı o yuzden tadını cıkarrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Kizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun

:nazar::nazar::nazar: maşallah maşallah hamilesin canım tadını çıkar. Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kuzunu kucağına.. Bize de dua et darısı başımıza...:nazar::nazar:

e süper napçan sevin tadını çıkar tebriklerr....benim arkadaşıma 2 transfer 12 gün değeri 580 ikizzzz seninkide ikiz gibiiiiii sürpriz yapmış olabiler sana içerdeeee bölünüp:)))))))

Hepinize cok tesekkkur ederim kizlar hala inanamiyorum soktayim napicagmi bilemiyorum ins hayirlisiyla kucagmiza da
Aliriz bebegimizi . Allahim hepimize nasip etsin ins

$kutlammmaaaa.gif

canım tebriklerr yaaa ikiz annesi olcan sanırım senn oleyy oleyy oleyy:46::46::46::46:

$kutlammmaaaa.gif

:emir_bebek:duydum hemen solugu burda aldım. tebrik ederim ikinizide çok sevindim. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
:nazar::46::46::46::118::66::66::66:

Back
X