• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet canım test sonucum 9 çıktı bugün 11. Gün negatifmis malesef.ben biliyorum zaten bu sonucu hayırlısı buymuş diyorum.

canım ne dıyım yaaaaa....
hanı degerı az cıkıp sonradan yukselen var ... senın oyle olmazmı kı doktorunmu dedı yarın belkı cıkar?
ne bılım yaaaa ... cok uzgunum cnm benımmm

hehe :9: sokta demekki baksana kendıne gelmek için çıktı sanırımm.canım ona ıkı tanemı transfer oldu kı?

evet valla şokta bencede yazmış yokolmuş hemen biri cimciklesede kendisine gelse barii:9:

Aşşkısııııııııııııııııııııı tedavinn hayırlı uğurlu olsunnn gelsin bebişinnnn...

saol aşkısıııı:16:

canımm herşey yolunda gidicek allah nasip ederse bak gör :) 12 yumoş süper bence inşallahh seninde kutlamanı yapıcaz burada :nazar:

Aminn canım inşallah herşey çok güzel olacak..
bende 12 yumoşla başlar giderek artar hep öle oluyooo...
ilk tüpte 8-9 tane dediler 19 tane toplandı:9:
ama daktırcım 10 civarı hedefliyooo çok istemiyorum dedi..

topik birden arttı mı ne???:1::1::1::1::1:

neden acabaaa:9:

senıde haberlerını de yerimm :9: herşey cok güzel gidiyor canımm umarım sonuda bebişli olurrrr inşallllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar: :49: :49: :49:

ye benden haberleriiii:16:
bende İnşallaaahhhhhhhh diyeyimmmm....
sonunda da Maşallahhhhh demek nasip olsun....

Canım benim neler yaşadığını emin ol çok iyi anlıyorum...
Rabbim sabır versin...

inşallah canım inşallah...
bugün ne çok hamiş gördüm bilemezsin...
bi de tedavisi iptal olan bi çift vardı ohss riski nedeniyle iptal oldu...
tabii bende etkilendim Allahım korusun beni bu kez...
düşük dozla başladım bakalım nolcek...
moral bozmak yok umutluyuz bu sefer inşaallah biz de anne olacağız
bugun güzel bır gun oldu cnm 3 saate 2 hamıs haberı guzel moral oldu ....
yazıcaksın tabı kuzummmm o gunu beklıyoruzzzzzz umutlaaaaaaa

hu hu şekerlerrrr ben yemek yiyip gelcem heee..:56:
Afiyet olsun bacıımmmmmmmm şifa olsun..
Evet canım test sonucum 9 çıktı bugün 11. Gün negatifmis malesef.ben biliyorum zaten bu sonucu hayırlısı buymuş diyorum.
canım ben yanlış mı biliyorum yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama değerin 5 ten yukarı ise pozitif olması lazım değil mi? biri bana hatırlatsın..

sesin çıkmıyor geçmişi mi okuyorsun baccccıııııııııııııııımmmmmm
özledim valla bi öpecemm:38:

Kizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun
Sonucum 764 cikti napiyim
maşalllhhhhhhhhhhhhh canım ya tebrik ederimmmmmmmm seni

BEBEĞİM BENİ BIRAKMADI MÜCADELİ KAZANDI :nazar:HAMİLEYİMMMMM ARKADAŞLARRRR

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım benım çok ama çok sevindim tebrik ederimmmmmmmm

Doktorcum muayene etti toplamda herşey güzelmiş.
sağ ve solda 6 şar tane yumoş saydı bu şimdilik olanlar dedi...
Bugün lucrine kardeş geldi menapur kullanacam..
2 toz bir su şeklinde..bu da sanırsam 150 doz demekmiş...
pazartesi doktora gidiciiimmm kontrole...
canım herşey güzel girmiş inşalllah rabbımınde izindiyle sonuda bebeşle olacak

Gunaydin kizlar, evdeyim bu hafta dinleniyorum, ne guzel haberler var bu sabah...
esiiin acaba deger yukselmez mi? 2 gun sonra tekrar test yapsan?

Honeymooner hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alacağız.. Sen_ Kolik Allah yardımcın olsun canım dualarım sizinle.. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür..

Sagol canim insallah

canım benım hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun bebısın sana hayatımmmm....

Sagol canim insallahh, hepimiz icin..

Kizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun
Sonucum 764 cikti napiyim

Tebrik ederim canim darisi basimiza :emir_bebek::nazar:

Egunalimmmmm canımmm herşeyin yolunda gitmesine çokk sevindimmmm

saol canım Maşallah herşey güzel başladı öylede devam eder inşallah..

maşalllhhhhhhhhhhhhh canım ya tebrik ederimmmmmmmm seni
canım benım çok ama çok sevindim tebrik ederimmmmmmmm
canım herşey güzel girmiş inşalllah rabbımınde izindiyle sonuda bebeşle olacak

hoşgeldin dişi polat:41:

çok sinirliyim paylaşayım dedim gerçi bu kadar güzelhaberin arasında benimki benim için çok can sıkıcı :( ama içim şişti...

biliyosunuz eşimin ailesi ile görüşmüyoruz 8 aydır ....haberde almıyoduk ama nerdeyse 2 haftadır onlarl ailgili bütün haberler ayağımıza geliyo salak insanlar bizim durumumuzu bile bile oğullarının mücadelesini bile bile gidip kendilerine yazlık ev almışlar ..............ve biz kirada oturuyoruz yıllarca size ev alcaz deyip bizi oyaladırlar bizde bu yüzden krediye bile girmedik inanmayıp girsek şimdiye nerdeyse bitiyodu ev sahibi olacaktık nasıl insanlar bunlar nasıl anne ve baba ben anlamıyorum benim ailem 1 dilim ekmek yemez bizsiz bunlar nasıl insanlar ben eşim strese girmesin dedikçe adamı strese sokacak haberler geliyor üzülmezmii çok üzgün anlıyorum sesinden ....3 tane evleri vardı bide yazlık almışlar ne diyyimm artık allaha havale ettim....gerçekten inanılmazz çünkü

çok sinirliyim paylaşayım dedim gerçi bu kadar güzelhaberin arasında benimki benim için çok can sıkıcı :( ama içim şişti...

biliyosunuz eşimin ailesi ile görüşmüyoruz 8 aydır ....haberde almıyoduk ama nerdeyse 2 haftadır onlarl ailgili bütün haberler ayağımıza geliyo salak insanlar bizim durumumuzu bile bile oğullarının mücadelesini bile bile gidip kendilerine yazlık ev almışlar ..............ve biz kirada oturuyoruz yıllarca size ev alcaz deyip bizi oyaladırlar bizde bu yüzden krediye bile girmedik inanmayıp girsek şimdiye nerdeyse bitiyodu ev sahibi olacaktık nasıl insanlar bunlar nasıl anne ve baba ben anlamıyorum benim ailem 1 dilim ekmek yemez bizsiz bunlar nasıl insanlar ben eşim strese girmesin dedikçe adamı strese sokacak haberler geliyor üzülmezmii çok üzgün anlıyorum sesinden ....3 tane evleri vardı bide yazlık almışlar ne diyyimm artık allaha havale ettim....gerçekten inanılmazz çünkü

kuzum kıyamam nedir bu eşimizden ailelerinden çektiğimiz...Üzülme bacımmm ben hazır evi bırakıp gidiyorum...yeter ki başımda olmasın yuvama çomak sokmasınlar diyeee....Kiraya bile razıyım...Sana yaptıkları çok ayıp olmuş hem söz vermişler hem de 3. evin üzerine yazlık mı almışlar yuhhhhhhh diyorum.....Allah büyüktür Evini de alırsın bebişini kucağına alır paşa paşa oturursun inşaallah ..çatlasın kaynanan ...:33::33::33:

amaaaaannn boşver elif.... herkez ektiğini biçer... gün gelir onlarında size ihtiyacı olur.... ayrıca eminim size ev almış olsalar burnunuzdan getirirlerdi, yapılan iyiliğin habire kafana kakılmasındansa veriri kiranı oturursun.. rabbim seni onlara muhtaç etmesin... sen kocanla mutlumusun önemli olan bu hele birde kaan ınız gelirse senden zengini yok bu dünyada.....

puff ya ne dıyeyım kı allahım boyle uygun gormus daha zamanı varmış demek canım lutfen sabırlı oll..

hoşbuldum canım evet güzel haberler var.... esinden de güzel haber gelseydi bayram sevinci gibi olurdu bizim için..............
:16::16::16::16::16::16::16: eveettttttt....

vala gercekten anlamak güçç hayır anlamıyorum o kadr ev var neden bırınde sız oturmuyorsunuz evladın yanı sonucta bu dusmanın deıl ya kızım bosver sıkma canını esınde sıkmasın gun gelır devran doner allah korusunda sızın elınıze dusmesınlerrrr:20: valla anlam veremıyorum boyle aıleleree:47:

Hadi hayirli olsun baslamissin tedaviye, insallah son olur. Bu arada benim test gunume 9 gun var canim (bugun haric) 5.gun transferinde 10 gun bekleniyor sanirim..

saol canım arkanadan geliyorum...
aslında 12 gün üzerinden hesaplarken tereddüttüt ettim 5.gün olması münasebetiyle 2 gün öncedir dedim ama 12 olarak yazdım...hemen düzeltirim...

Back
X