Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım umarım etkili olur da sonuda bebişli olurr.allahım ya yardım et bize su yüzümüzü güldürr
(amin)
tabi yapma bana 3 gün yapma demişlerdi vallahi ben 5 gün yapmadım:)))sen uzan dinlen canım vardır doktorların bir bildikleri ,güzel şeyler düşün
inşallah vardır bi bildikleri :)
Canim insallah kese duzelir ama guclu ve hazirlikli ol canim..
Bence mantikli yaptiklari, o 2 embrionun ikisinin de 5. gune gidip gidemeyeceklerini bilemedikleri icin en azindan birini riske etmek istemediler. Gayet guzel bir yaklasim, bence iyi ellerdesin :)
inşallah .. kimsede olmayanca tedirgin oldum... o yüzden.. neyse artık napalım kısmet işi bi yerde...
kolay gelsin canım..havalr biraz düzeldi herkes temizlik yapmaya başladı:)topikteki hatunlar toplanıp bigünde bana gelin temzilige yaw,siz yazdıkca özeniyorum ama yapmıyorumbenim evim küçük zaten hemen biter iş
![]()
Canlarım buarada haber vereyim yarınki dr randevumuz ertelendi,dr izmirdeymiş..önümüzdeki haftaiçi yada cumartesi gitcez..canım sıkıldı ama yapcak bişey yok..başka dr da 4 boyutlu ultrason yok..ne güzel yarın gidip rahatlıycaktık olmadı,bekliycez artık((
Kan vermedim.
Kesenin bicimi de bozulmuş.
Çarşamba gunüne kadar moral olarak sayenizde toparlanırım hazırlıklı olurum herseye...
canıım iyi sayılırım sen nasılsın ben bgünden beri yatıyorum kasıklarımın ağrısındann![]()
canım ben emre beyle yüzyüze de görüştüm. Asistanı gül hanımla da telefonla. Ben anadolu yakasındayım. Onlar mecidiyeköy. Aslında emre beye bayıldım. Hem uzak olması hemde maliyet farkı olması nedeniyle bana yakın olan medicineyi sectim. Ama aklım halen ivideşuan adet olmayı bekliyorum. 26-27 nisan gibi adet oldugumda medicineye gidip başlayacam. Son anda biryerden para filan çıkarsa koşarım iviye :) yani tamamen maddiyatla ilgili iviye gidemedim
![]()
Bazen çok dirayetli oluyorum bazende çok kötü tedavimiz beklemede hazır hissetmiyor bir yanım öteki yanımda hadi hemen bida bidaha diyor.....
şekerim sen kuzunla buluşmaya gitmedin daha dimii kocişimi bekliceksinnn??
hoşgeldin topiğimizin iyilik meleğii nerelerdeydiinnn
canımmm işşallah bebeğin bidaki denemede sana hemen gelirr....
hoşgeldin canım aramıza işşallahhh pozitif sonuçlar alırsın...
canım mesidecimmm...çok çok başım ağrımasına rağmen temizliğe kalktım dip köşe...perdeler yıkandı ütülendi sil süpür vs..derken akşamı ettim...3 oda bitti...3 güne yaydım temizliği aslında yatasım var ama anne olmaya hazırlandığım için malum bişi yapamıcam bi süre...yarında devam edecem...şimdide menapurumu vuracam ama önce sana cevap yazayım dedimmbu arada nasıl oldun hala varmı kasık ağrıların..
hosgeldın canım.. hayırlı ugurlu olsunnn bu yolda rabbım yalnız bırakmasın uzun kısa dıe bıse yok aslında doktorlar herkesın bunyesıne uygun olan neyse onu yapıyo...bence bunlara takılma bol bol dua et
ben orda 4. denememı yaptım malesef tutmadı... guzel bı merkez seval hanımda ıyı bı doktor... ama takdırı ılahi olmayınca olmuyo işte insallh senınkı olur canım benım
kocişimi bekliyorum canım 7 gibi gitcez
Ya kizlar acayip.mide yanmasi var bende
fraxiparin progestan dostinex ve crirone jel kullaniyorum ilaclardanmidirki acaba
canım oh evin mis gibi olduu tabi hamiş olunca yapamıcan şimdiden yap ama yinede çok yorma kendinii iğnelrle aran nasıl yan etkileri falan vardır . bende hala yatıyoruum ağrım varr ilaçlar fayda etmiyo kımıldamadan yatarsam bişeyim yok saga sola dönerken çok fenaa![]()
çok birikmedin diye arada bi gelip bakıyom neler kaynatıyosunuz:)))))))
evet temizlenen odalar misss...
anneliğe hazırlanıyorum yavaş yavaşş..
menapuru ilk kez kullanıyorum ve hazırlama aşaması beni sinir ediyoo..toz ve su şeklinde suyu şırıngaya çek hava almaması gerek sonra o suyu toza boşalt toz erisin eryen toz ve su karışımını tekrar şırıngaya çek bu kez diğer toza boşalat o da ersin ve son olarak ilacı şırıngaya çek iğneyi değiştir ve vur...bak anlatması bile uzun ve sıkıcı offf poofff yaniiii...
bebiş büyüyo belki ondan oluyodur canım...
ayy sen anlattın ben yorulduumm ne ayrıntılı bişemiş bu yahuu dikaatli yap kuzum yanlış bişe olmasınnn![]()
miniğim bugün çok hareketli teyzesi,sabahtan beri tekme yiyorum:)))evim mis gibi bebek kokucak kısmetse, en çok onun hayalini kuruyoruz eşimle ,çok güzel kokuyorlar,
Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
Anlayacağınız durumum fena.
Bebişim yok anlayacağınız....(((
Ne olur siz güzel haberlerle gelin ki bana da umut olsun.....
Bazen çok dirayetli oluyorum bazende çok kötü tedavimiz beklemede hazır hissetmiyor bir yanım öteki yanımda hadi hemen bida bidaha diyor.....
canım oh evin mis gibi olduu tabi hamiş olunca yapamıcan şimdiden yap ama yinede çok yorma kendinii iğnelrle aran nasıl yan etkileri falan vardır . bende hala yatıyoruum ağrım varr ilaçlar fayda etmiyo kımıldamadan yatarsam bişeyim yok saga sola dönerken çok fenaa![]()
ayy sen anlattın ben yorulduumm ne ayrıntılı bişemiş bu yahuu dikaatli yap kuzum yanlış bişe olmasınnn![]()