• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla dikkat edecem diye vurmadan bi dünya strese giriyorum..
2 aşılama bir tüp bebek ve bir sürü iğne vurmuşluğum var çeşit çeşit bu ne biçim şey anlamadım sinir oluyom yaniii...

her tedavide değişik ilaçlar veriyolar demekki bebişin göbüşüne gelsindee bu çektiklerin vıızzz gelirrrr:emir_bebek:

Kizlar iyi aksamlarrrrr,
Evde vakit gecmek bilmiyor, daha 5 gun nasil dayanicam allah bilir. Ara ara hafif kasik batmalarim var, bir de bazen yattigim yerde kendimi nefes nefese kalmis gibi hissediyorum neden acaba..

Gökgürültülü sağnak yağmur camlarıma vururaktan teşrif etti şimdi buna ne denir heeee....

her tedavide değişik ilaçlar veriyolar demekki bebişin göbüşüne gelsindee bu çektiklerin vıızzz gelirrrr:emir_bebek:

öle canımmm gelsin sıpam artık...

Kizlar iyi aksamlarrrrr,
Evde vakit gecmek bilmiyor, daha 5 gun nasil dayanicam allah bilir. Ara ara hafif kasik batmalarim var, bir de bazen yattigim yerde kendimi nefes nefese kalmis gibi hissediyorum neden acaba..

iyi akşamlar canım..
aaa bu günleri özlersin ama...
ne güzel kasık batmaların varsa batmaya devam etsinlar o zaman...

bencedeeee yaaa amannn yağmasıın yağmuurr falannn çıldırırım :1:

ben çıldırmış durumdayım şu an:19:

:)) plsun canım yağmur berekettir şaka bir yana yine de hiç silinmemiş gibi olmaz

bende başka zaman yağmur berekettir derdimde sileli bi kaç saat olmuşken şakamı bu yaaa...

öle canımmm gelsin sıpam artık...

iyi akşamlar canım..
aaa bu günleri özlersin ama...
ne güzel kasık batmaların varsa batmaya devam etsinlar o zaman...

ben çıldırmış durumdayım şu an:19:

bende başka zaman yağmur berekettir derdimde sileli bi kaç saat olmuşken şakamı bu yaaa...

Burada da pazardan itibaren 2-3 gun yagacakmis, bekliyim bari sildirmiim..

Camları sildim bugün ve gökgürlüyoo şu an:84::84::84:
canım benımmm bide bardaga dolu tarafından bak... cok kısmetlısın.. demekkı yagmur damlalarıda bebişinin gelecegını haber verio sana :49::49:
Kizlar iyi aksamlarrrrr,

içini ferah tuttt rabbım hakkında en hayırlısını versınnn insalllhhhhhhhhhhhh olucak

canım benımmm bide bardaga dolu tarafından bak... cok kısmetlısın.. demekkı yagmur damlalarıda bebişinin gelecegını haber verio sana :49::49:
Kizlar iyi aksamlarrrrr,

içini ferah tuttt rabbım hakkında en hayırlısını versınnn insalllhhhhhhhhhhhh olucak

Ikramaya ve cicibaby ilk sayfada okuduguma göre ivide tedavi oluyormussunuz.. Nasıl gidiyor. Memnun musunuz ve başarı açısından nasıl.. Ben medicinede başlıcam ama aklımın bi köşedinde ivi kaldı :(

canlarım dun ben adet oldumm pıhtı seklınde kan parcaları öncedende gelıyodu ama bu sefer bıraz daha buyuktu sizlerdede oluyomu yoksa anormal bişemii?:14::14::14::14:
milstone cum açıklamış şekerim ama bende elifciğim gi,bi düşünüyordum hamile klamayınca bebiş için oluşturulan rahim içi yatak dökülüyor haliyle bu parçalar da ondan oluyor sanıyordumm..
çok teşekkür ederim canım,,amin inşallahhh hepimize nasip etsin bu güzel dilekleri,resimler çok güzel yaa nerden buluyonuz bu resimleri bayıldım vallahi,
ben çalıyom valla kim yayınlarsa resme sağ tılayıp resmi farklı kaydet deyip masaüstüne kaydediyorum sonra da mesaj yazınca alttaki eklenti bölümünden ekliyorum nasıl açıklayıcı oldu mı:9::9::9::9:
ya kzlar çok komik ama hapşırmak bile korkutuo beni:1: dün transferin ilk günü 1 kez,bugün 2 kez,karnı bi hopluo ya insanın hapşırırken ay dedim gitti :18: hasta falan da değilim gerçi,ya inşallah bişi olmamıştır :106: ne zaman yerleşme oluo biliomusunuz,şuan napıo nerde duruo yavrucak ( ne saçma sorular diimi ):49:
ooosen nefes almaya da korkarsın ama dikkat et öksürükten ben de korkuyorum çünkü ben bildiğin Ramazan davıulcusu gibi gümbür gümbür öksürürüm.. o yüzden geçen transfer,m ertelenince kociş le rahat bir nefes aldık adamcağız ii ki olmadı kesin bebek düşerdi sarsınıtıdan dedi..:9::9:
Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
Anlayacağınız durumum fena.
Bebişim yok anlayacağınız.... :((((

Ne olur siz güzel haberlerle gelin ki bana da umut olsun.....
Canım benim nasıl ama yanii yaaa doktor görememiştir ordadır bebişin nereye gidecek söyle o doktora gözlüklerini takıp bi daha baksın..:20::20::53::53::53:
hakkında hayırlısı olsun canım.çarşambaya belki bir mucize olur. çarşamba günü iyice emin olmadan işlem yaptırma derim. Arkadaşlarımın da dediği gibi bazen gözükmeyip daha sonra kalp gözükebiliyormuş.

Ben 4 doktor gezip hepsi aynısını dedikten sonra emin ve ikna olup aldırmıstım :(
İnşaallah sonunuz benzemez canımm..yanlış görmüştür doktor..
dedim bi ara vereyim:1::1::1::1::1::1::1::1: kız benim kocişte yapıyoda......beceremiyoki..... ben söylenincede bozuluyo haklı olarak:)))))) yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum bende.. zaten cam kapı için bi kadın almam lazım onları yapamam işte anca sil süpür toz al.... çamaşır zaten sürekli yıkıyorum....benim adam sabah akşam üst değiştirir:19::19::19: hani çamaşır yıkamak sorun değilde ütü başa bela...... hem senin iki bebişin var benden daha hassas durumdasın yapma sen.... detaylı bi şekilde süpürme işini hallettim bir odam kaldı yapmadığım onuda halleder bi pas pas atarsam beni bir hafta götürür bu:)))))) artık toz alma yarına.....
çok yorma kendini kızkardeşlerine söyle her hafta biri gelsin yardıma..müsrifliğin luzumu yok ne kadını alacaksın...çocuğunun bir eksiğini alırısn..Ne tutumluyum değil mi?
yakında olsak hamişlere temizliğe yardım günü düzenlerdik aramızdaayda bir dip köşe temizliğe giderdik birbrirmize herkes bir odayı temzilese biri yemekleri yapsa biri de tuvaletbanyoyu halletse 2 kişi de camları ooooohh mis gibi olurdu valla evlerimiz...
lütfen arkadaşlar hadı hep beraber 7 adet tefriciye okuyalım........................
ben okudum bile Allah Kabul etsin Şifa olsun arkadaşıma
Ya kizlar acayip.mide yanmasi var bende
fraxiparin progestan dostinex ve crirone jel kullaniyorum ilaclardanmidirki acaba
yediğin bişey dokunmuş olmasın..ilaçların yan etkileri de cabasıdır tabii..teşhisini koymuşsun canım sonuçta
çok birikmedin diye arada bi gelip bakıyom neler kaynatıyosunuz:)))))))
ben okuyorum herkes yazıyor
evet temizlenen odalar misss...
anneliğe hazırlanıyorum yavaş yavaşş..
menapuru ilk kez kullanıyorum ve hazırlama aşaması beni sinir ediyoo..toz ve su şeklinde suyu şırıngaya çek hava almaması gerek sonra o suyu toza boşalt toz erisin eryen toz ve su karışımını tekrar şırıngaya çek bu kez diğer toza boşalat o da ersin ve son olarak ilacı şırıngaya çek iğneyi değiştir ve vur...bak anlatması bile uzun ve sıkıcı offf poofff yaniiii...
bebiş büyüyo belki ondan oluyodur canım...

yok şekerim birikme olmaz sayfalarda sen rahat rahat yap işini...
bir haftadır topiğin başında duramadım hasılar kötü yani...
işlerimi bir an önce bitirip topikle ilgilenmem lazım...
Hayırdır kız ne hasılatı para mı kazanıyorsun yoksa biliyorsun para kazanç getiri dedin mi hemen duyar gelirim Muhasebeciyim ne de olsa.hehhhe:9::9::9::9::9:

Gökgürültülü sağnak yağmur camlarıma vururaktan teşrif etti şimdi buna ne denir heeee....

Uuzun zamandır neden cam silmediğimi hatırlattın bana hiç şaşmaz günlük güneşlik havada silerim camları ohh missss gibi oldum derim 1 saat sonra yağmur bastırır..Büyük geçmişler olsun bacım.Ama sonuçta silinmemiş kadar da kötü olamaz ...herhalde:1::1::1: gel bi yorgunluk kahvesi yapayım sana karşılıklı içeriz:7::7:

Selammm kızlarr doktor amcamızdann geldik. bıcırığım gayet iyi durumda veeee bir prensesss geliyorr. Allahh sağlıkla sıhatle doğmayı nasip etsin inşallahh. Birde 4 lü test için kan verdik bir hafta sonra çıkacak sonuç inşallahh temiz çıkar. Ben çok sevindirik oldum kız olmasını istiyordum Allahh gönlüme göre verdi. Hayırlı evlat olur inşallahhh.

Selammm kızlarr doktor amcamızdann geldik. bıcırığım gayet iyi durumda veeee bir prensesss geliyorr. Allahh sağlıkla sıhatle doğmayı nasip etsin inşallahh. Birde 4 lü test için kan verdik bir hafta sonra çıkacak sonuç inşallahh temiz çıkar. Ben çok sevindirik oldum kız olmasını istiyordum Allahh gönlüme göre verdi. Hayırlı evlat olur inşallahhh.

tebrikler canım demek bir prenses hayırlı sağlıklı ömürlü olsunnn:nazar::emir_bebek::nazar:

ayyyy canım gözün aydın ne mutlu sana rabbım tamamına erdırsın.... cok merak edıyorum bigün bende anne olabılecekmıyım.... bizede dua et tatlımmm:nazar::nazar:

avukathb, cnm gözünaydın ya ne güzel demek bir prensesimiz daha geliyor :16: maşallah size.. :nazar::nazar:

egunalcim, sanada geçmiş olsun cnm .. olsun ama yağmur berekettir.. öyle düşün :34:

aaaa kıyamam sana o kadar iş yaptın yağmur mu yağdı..olsun artık yağmur berekettirr...yordun kendini bugünn ama çok:20:
iyi akşamlar....
hoşgeldin canım...nasılsın?

prenses gelio hadi hayırlı uğurlu olsun işşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:sonuçlarında güzel çıkar ALLAHIN izniylee..bende kızları çok sewiomm bende çok sewindimm walla:1:

Back
X