• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yanlış anlamadıysam rahimden bir parça alıp dışarda embriyoyla biraraya getiriliyor yani embriyoyu rahime alıştırıyorlar ve transfer yapılıyooo...
vallahi bende merak ettim bu ne kadar zaman alıyoki 10 gün geçmiş üstünden..

yok canim yanlis anladin rahmin transfere uygun olub olmadigini arastiyolar birincinin tutmama sebebini yani bilmem anlata bildimmi?biraz daha caba gostersem sizin dili cozecem.:42:

canım esımın sınavları var onla gıdecem....
sınava gırmek ıcın 45 dak1 saat yol gıdecez gıtmısken gıttgımız yerde gzıcez...
yarın aksam annemlere gıdecez aıle toplantısı ıste....
pazarda sınav var ama aksama burdayım kısmetse cıcım ....

aaa mazeret önemliymiş kabul edilmiştir:9:
pazar akşamına kadar özliciimmm seniii

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Bende bugün keseyi gördüm 7 mm :)) ama kalp atışı için 10 gün sonra gidicem inşallah hepimiz için herşey herzaman yolunda gider

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallah bebeğimize...

yok canim yanlis anladin rahmin transfere uygun olub olmadigini arastiyolar birincinin tutmama sebebini yani bilmem anlata bildimmi?biraz daha caba gostersem sizin dili cozecem.:42:

anladım canım...
sanırım işlemin ismini yanlış yazdın ya da ben yeni duydum :9:

aaa mazeret önemliymiş kabul edilmiştir:9:
pazar akşamına kadar özliciimmm seniii

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallah bebeğimize...

canımsınnnnnnnnnnnn :16::16::16:
sevıyom senı cnm yarın esımı beklerkende senın ıcın calıscam yaaaaaaa:1::1::1:
optum cnm cıkıyom yatayım sabah 6 da kalkıcam kuzu :16:

hiii ah canımmm bak üzüldüm şimdi...
böle söyleyip ortalıktan kaybolsan hiç çıkarırmıydım listemizden..
listeye girip aylarca uğramayanlar vardı bizde 10 günden fazla gelmeyenleri silelim dedik...
ama eklemesi 2 dk...
hemen yaz bilgilerini ve ekleyim canım...
yaş,merkez,sebep,deneme sayısı,aşama:16:

yas 24 olucak,baki merkezi klinika,azosperm,ikinci deneme, asama ne anlayamadim 12 tane dondurulmusum var onumu soruyon?

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Bende bugün keseyi gördüm 7 mm :)) ama kalp atışı için 10 gün sonra gidicem inşallah hepimiz için herşey herzaman yolunda gider

Sağol canım. Ohh maşallahh miniciğine. Kalp atışını duymak inanılmaz bir şeyy. Dünyanın en güzel sesi.. Aminn canım inşallahh sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

canımsınnnnnnnnnnnn :16::16::16:
sevıyom senı cnm yarın esımı beklerkende senın ıcın calıscam yaaaaaaa:1::1::1:
optum cnm cıkıyom yatayım sabah 6 da kalkıcam kuzu :16:

ah canımmm demek sende benim için çalışcannn...
Allahrazı olsun,gönlüne göre versin,yüzünü güldürsün:16:

yas 24 olucak,baki merkezi klinika,azosperm,ikinci deneme, asama ne anlayamadim 12 tane dondurulmusum var onumu soruyon?

tamamdır cicim ekliyorum...
aşama demek son durumun ne senin son durumda donrulmuş transferi için belmedesin...

aşama demek son durumun ne senin son durumda donrulmuş transferi için belmedesin...

amınnnn canım
sendende razı olsun bebegımmmm :3::3:

yerım ben onu kıyamammmm....
analdım canım benım ama arada yaz hayatım :16:

inan gün boyunca okadar çok yoruluyorum ki ev işi çocuk derkeeeen bi bakmışım akşam olmuş sonraaa ben pert halde :) inşallah sizlerde hayırlısıyla en kısa zamanda anne olunda göriim sizleri bırak topiği bilgisayarın yakın yerinden geçiyomusunuz bakalım :) inşallaaaah AAAMİİİNNNNNN..........................

tesekurler sekerim bidaha habersiz birakmam insallahtabi internetle iyi gecinmem lazim yoksa gunlerce beni kendinden mahrum eder.
:9:

Back
X