Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün akuya gittim yolda çok güzel bir kız çocuğu gördümmm annesi onu elifnaz diye çağırıyordu zaten çok güzeldi maşallah bakıyordum adını duyunca daha içli baktımm akasya sen ve elifim geldi aklıma oda öyle olacakkkk![]()
kızlar bugün akuya gittim yolda çok güzel bir kız çocuğu gördümmm annesi onu elifnaz diye çağırıyordu zaten çok güzeldi maşallah bakıyordum adını duyunca daha içli baktımm akasya sen ve elifim geldi aklıma oda öyle olacakkkk![]()
Amaa benim kızımın ismide elifnaz olcakkkkk
Metresten ev hanımı bu kadar oluyormuş...bir gülenyüzü esirgemeyeyim sizden alın size gülenyüz kızlar :)
kimler var burda fıstıklaaarr![]()
ben şansımı daha fazla zorlamadan çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum hoşçakalın byyy
Amaa benim kızımın ismide elifnaz olcakkkkk
Metresten ev hanımı bu kadar oluyormuş...bir gülenyüzü esirgemeyeyim sizden alın size gülenyüz kızlar :)
kimler var burda fıstıklaaarr![]()
Ohhh misssss Elifffff patlaması olacakk diyorumm sizeee yawwwwwwwwwwww...Kıyamam sana zuzuuuuuuuuuuuuuuu..İnşşş seninde biri kız biri erkek ikizlerinn olucakkkkk inşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
ayyyyy....... ne güzel ya......hep merak ediyom kime benzicek benim kızım diye....kızlar bugün akuya gittim yolda çok güzel bir kız çocuğu gördümmm annesi onu elifnaz diye çağırıyordu zaten çok güzeldi maşallah bakıyordum adını duyunca daha içli baktımm akasya sen ve elifim geldi aklıma oda öyle olacakkkk![]()
adaş olcak prenseslerimiz.......Amaa benim kızımın ismide elifnaz olcakkkkk
ben sana küstüm bugün hep sana bişiler yadım hiç bana cwp yazmadınn..bende çok üzüldümm![]()
adamın dibisin millstone süpersin amin inşallah .....
zaten akuya da başladım iğneler az geliyordu biraz daha iğnelettim kendimi![]()
Ohhh misssss Elifffff patlaması olacakk diyorumm sizeee yawwwwwwwwwwww...Kıyamam sana zuzuuuuuuuuuuuuuuu..İnşşş seninde biri kız biri erkek ikizlerinn olucakkkkk inşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
hos geldin kissss nasilsin ozledim ha seni![]()
millstone um nasıl gidiyor bebeğimsin ...![]()
tesekurler sekerim bidaha habersiz birakmam insallahtabi internetle iyi gecinmem lazim yoksa gunlerce beni kendinden mahrum eder.
![]()
Yorgunluktan ölüyorum kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr..Bugün ev işi süpür sill sonrada bir ton ütü yaptımm.Tam oturdum kitabı açtım başladım çalışmaya okumaya 3-4 sayfa yol almışkennn görümcem pörtledii yaramaz mı yaramaz minik kızı ileeeSonra yemek hazırlaaaa kaldır kondurrr..Çaya ben aldımmm derkenn bu saat oldu gitmeleriiii..Ölüyorum amaaa mutfağa attım bulaşıklarıı makineye koymaya bile hacetim yokkkkkkkkkkk..Yarın sınava giricem ama sanırım ben kağıta kağıt bana bakacakkk..Yada gece boyu azmedipp ders çalışçammm..Napıcam bilmiyorummm..Birde bu sıcak hava ile aram hiç iyi değilllllll..Ateşş basmalarım çok feciiii 10 gündürr sinirlerimi bozuyorrr fena haldee...Basiretim bağlanmış gibi civanperçemi falan aldım ama demleyipte içemiyorumm bir şekildeee. İşte bende durumlar büülee.Siz ne yaptınızzzz.Aşkısı yorulmuşsun sende temizliktenn ohh mis olmuşşş camlarr falannn darısı başıma artıkkkk..
haklısın nazlı çiçeğim çok özür dileriz kızımla.... yazdıklarını okudum ama o ara kendimi temizliğe adadığım için cevap yazamadım... dedimki ekin onlıne olunca yazarım ama sen benden önce yazdın....... ama biz seni çoookkkkkkk seviyoruz...........................