Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olmaya çalışıyorum canımm.bende seni görünce şaşırdımmmm bir annnAaaaa dedimmm bizi bırakıp gidenn rouz hatunnn değillmiii dedimmmm..Sen nasılsın canım tedavini yazmışsınn ıce babylerin seni bekliyorr galibaaaa.İnş her şey gönlünce olsun canımmm..En kısa zamanda meleğine kavuşşşşşş
![]()
iyi geceler tatlım....ben kactim kendinize ve bebislere iyi bakin benimde uykum geldi kizlar.iyi gecelerrrrrrrrrrr
yordun kendini bugünn ama zaten gecede uyuyamıonnbende sizi çok sewiomm
![]()
canıımmm naptın bugün planın yokmuydu...
ama ben senin görümcenin düğünü için aldığın kıyafeti görmek istiyorummm
o kadar anlattın ki merak ettim...
ayyyyy....... ne güzel ya......hep merak ediyom kime benzicek benim kızım diye....
adaş olcak prenseslerimiz.......
haklısın nazlı çiçeğim çok özür dileriz kızımla.... yazdıklarını okudum ama o ara kendimi temizliğe adadığım için cevap yazamadım... dedimki ekin onlıne olunca yazarım ama sen benden önce yazdın....... ama biz seni çoookkkkkkk seviyoruz...........................
cannnnnımmmm efet yaaa bugün ilk aku deneyimini yaşadın galibaaa..23 seans bitirmiş biri olarak anlat bakem banaa neler yaptılarr nerelerini deldirdin ilk olarakkk acıdımııı??
kuzu ya hamişlere temizliğe yardımı düşünmen bile yeter....... bide benim bacılardan sadece biri burda oda garibim sabahın 7 sinde evden çıkıp akşam 8:30 da geliyo okul dersane ve testler arasında boğulmuş durumda yoksa sağolsun önceden hep yardım ederdi bana....
ikici defa transfer icin skroskopi onemliymis rahime girip ornek alip ekiyorlar cevabi transfein zamanini belirleyecek:18:
yok canim yanlis anladin rahmin transfere uygun olub olmadigini arastiyolar birincinin tutmama sebebini yani bilmem anlata bildimmi?biraz daha caba gostersem sizin dili cozecem.![]()
sagol canim benim evet beni bekliyolar hayirlisi bakalim noluyor. canim nede olsa sen tecrubelisin anlarsin saniriim 4 defa yaptirdin degilmi?benim durum hakkinda birsey biliyomusun kimse anlamadi.su drun bana ne yaptigini bi anlasam
evet canım ilk deneyimimdi cann82 ile birlikyte gittik oda 15. seansını bitirdi . sadece iki kaşımın arası ve kulaklarıma batırırken acıdı oda öyle çok değildi. belime, iki kaşımın arasına kulaklarıma başımın üstüne iki tane karnıma bi tane tam ortasına, iki bacağıma , iki ayağıma iğne taktı bunlar farkettiğim yerler, sonra belime karnıma bacağıma kablo taktı 20 dk. güzeldi nasıl geçti anlamadım cann82 ile bol bol sohbet ettik zaten pazartesi yine gidecemm bakalım hayırlısı tüp bebk için yaptıranların hepsi hamileymiş darısı bana cann82 ye
bugün ewdeydim bu spor beni çok yordu.karnım çok agrıo kaburgalarım falan:18:yaa utandım ben beğendim ama herkes beğenmeyebilirr:18:canıımmm naptın bugün planın yokmuydu...
ama ben senin görümcenin düğünü için aldığın kıyafeti görmek istiyorummm
o kadar anlattın ki merak ettim...
nazlı çiçeğinde senii özledi amaBende istiyomm bendeee.gösster ekinn efett yaaaaaaaaaaaaaaa..Bu arada ben çok ösledimm seniiiiiiiiiiiiiiiiiii ekinn hatunnnnnnnnnnnn..![]()
Yorgunluktan ölüyorum kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr..Bugün ev işi süpür sill sonrada bir ton ütü yaptımm.Tam oturdum kitabı açtım başladım çalışmaya okumaya 3-4 sayfa yol almışkennn görümcem pörtledii yaramaz mı yaramaz minik kızı ileeeSonra yemek hazırlaaaa kaldır kondurrr..Çaya ben aldımmm derkenn bu saat oldu gitmeleriiii..Ölüyorum amaaa mutfağa attım bulaşıklarıı makineye koymaya bile hacetim yokkkkkkkkkkk..Yarın sınava giricem ama sanırım ben kağıta kağıt bana bakacakkk..Yada gece boyu azmedipp ders çalışçammm..Napıcam bilmiyorummm..Birde bu sıcak hava ile aram hiç iyi değilllllll..Ateşş basmalarım çok feciiii 10 gündürr sinirlerimi bozuyorrr fena haldee...Basiretim bağlanmış gibi civanperçemi falan aldım ama demleyipte içemiyorumm bir şekildeee. İşte bende durumlar büülee.Siz ne yaptınızzzz.Aşkısı yorulmuşsun sende temizliktenn ohh mis olmuşşş camlarr falannn darısı başıma artıkkkk..
canısıııııııııı bir önceki sayfada yazdımmmmmm..Dua et bana yarınn salladıklarım tutusun diyeeeeeeeeeeeee![]()
ah canımmm sen gel de ben gelirim sana yardıma...
hemen yanıbaşımda sayılırsın dimi amaaa![]()
Ayyyyyyyyy canımsın yaaa neden yordun bu kadar kendini sınav öncesi hadi inşaallah tutar salladıkların diyeyim bunlar vize sınavı değil mi bu seferlik salla inşaallah final de herşey yolunda gider çokmsıkı çalışır güzel notlarla geçersin..Aman ben lisansımı açıköğretimden tamamladım sallaya sallaya valla..Allah Yar bve yardımcın olsun bacccccıııııııııııııımmmmmmmmmmmm öpüyorum seni öpülecek yerlerinden![]()
Şifa olsun gülümmmmmm maşallahh sizeeecann napıyoo sanki onuda göremiyorum son zamanlardaa iyimii??
bugün ewdeydim bu spor beni çok yordu.karnım çok agrıo kaburgalarım falan:18:yaa utandım ben beğendim ama herkes beğenmeyebilirr:18:
nazlı çiçeğinde senii özledi ama![]()
saol gülümm oda iyi eşi rahatsız biliyorsunuz eşinin ailesi burdaydı onlarda bugün gitti yakında oda aramızda olur eskisi gibi![]()
Annladımm canımmmm..Allah yardımcısı olsunnnn..Bizden önce görürsen tekrar selamımıı ileti verrrr gülümmm![]()