• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende kaçıyom kızlar..... iyi geceler size.....:54::54::54::54::54:

iyi geceler güzelimmm kocaman öpüldün :54:

bende yatıym bugün hem bi sürü ev işi yaptım hem dışarı çok yorulmuşum .............

herkese iyi geceler allah rahatlık versin en güzel rüyalarınızı görün.....................

yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum allah zihin açıklığı versin....

lütfen arkadaşlar hadı hep beraber 7 adet tefriciye okuyalım........................

Canım benim güzel arkadasım ne kadar güzel düşünmüşsün. Allah razı olsun.
Allah hepinizden razı olsun beni anlayan bir siz varsınız.
Ben bugün hep kendi durumumla ilgili insanları teselli ettim. Kimse siz gibi anlamadı.
Hepiniz çok değerlisiniz.
Allah hepinizin muradını versin.
Teşekkür ederim.

Artık yatayım bu yogunlukla bu saate kaldım bende bilmiyorum...
hepimize iyi geceler diliyorum arkadaşlarım...
Allah rahatlık versin...

bende kaçıyom kızlar..... iyi geceler size.....:54::54::54::54::54:

iyi geceler güzelimmm kocaman öpüldün :54:

bende yatıym bugün hem bi sürü ev işi yaptım hem dışarı çok yorulmuşum .............

herkese iyi geceler allah rahatlık versin en güzel rüyalarınızı görün.....................

yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum allah zihin açıklığı versin....

bennn geldimmm herkess gitti :(((

Canım benim güzel arkadasım ne kadar güzel düşünmüşsün. Allah razı olsun.
Allah hepinizden razı olsun beni anlayan bir siz varsınız.
Ben bugün hep kendi durumumla ilgili insanları teselli ettim. Kimse siz gibi anlamadı.
Hepiniz çok değerlisiniz.
Allah hepinizin muradını versin.
Teşekkür ederim.
canlarım hepinize iyi geceler tatlı rüyalar sınava girecek arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun ...Elifim inşaallah o arabalardan irer tane almak nasip olur içindekilerle birlikte tabiiiiii....Rabbim tüm canı gönülden isteyen kullarına da nasip etisn Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
:16::16::16::16:

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım:16:

Çok merak ediyorum sizi...
Bişi yazmadın randevu hakkında...
Bu saate kadar bekledim ama hala yoksun:50:
Sabah senin güzel haberlerinle güne başlayacam o zaman:16:

canım tşkler .
dün doktordan çıkınca yemek yiyip biraz dolaştık eşimle. 11 gibi geldik eve yattım hemen.
durumu konuşamadık bile şaşkınlıktan.

dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.

canım tşkler .
dün doktordan çıkınca yemek yiyip biraz dolaştık eşimle. 11 gibi geldik eve yattım hemen.
durumu konuşamadık bile şaşkınlıktan.

Günaydın canım...
7 aylık doğum olması evet endişelendirir ama halamın torunu 7 aylık bile değildi doğduğunda el kadardı şimdi 5 yaşında gayet sağlıklı...gönül isterdiki 9 aylık doğsun ama napalım zaten nazlı geldi öylede devam edecek kızımız demekki...prof cuğumuz ne dicek bakalım...ben onun dediklerini daha ciddiye alıyorum...

evet yaaa çok yağıyooo...
yağsın çok severimdeeeeee...
camlarını sildin değilmi :1::1:
canıımmm naptın bugün planın yokmuydu...
ama ben senin görümcenin düğünü için aldığın kıyafeti görmek istiyorummm:16:
o kadar anlattın ki merak ettim...

topiğe koysanızda topik ahaliside görse şahşenbiz meraktan çatlıcaz kızımla :78::78:

Günaydın canım...
7 aylık doğum olması evet endişelendirir ama halamın torunu 7 aylık bile değildi doğduğunda el kadardı şimdi 5 yaşında gayet sağlıklı...gönül isterdiki 9 aylık doğsun ama napalım zaten nazlı geldi öylede devam edecek kızımız demekki...prof cuğumuz ne dicek bakalım...ben onun dediklerini daha ciddiye alıyorum...

tabi endişe yaratıcı bir durum kuvezde kalacak buyuk bir ihtimalle onun için daha teşkilatlı bir hastaneden yer ayarlamak lazım. açıkta bırakmayız dedi ama o an yer yoksa ne yapacağız.
dün akşamdan beri aklıma türlü teoriler gelmiyor değil :1::1:
bende prof.u dediğine daha çok itimat ediyorum.
bu durumda hazırlıkları hızlandırıcaz :52::52:

aklıma gelmişken neden ben sayfa kutlamalarına yetişemiyorumki kınıyorum kendimi :57:

Son düzenleme:
camlarını sildin değilmi :1::1:
topiğe koysanızda topik ahaliside görse şahşenbiz meraktan çatlıcaz kızımla :78::78:

evet canım camları sildim güzelce bir yağmur yedi az önce gün ışığında baktım beni sil diyordu yineee ve birazdan geri kalan temizliğime başlayacam zaten ve camlarada el atmadan duramam...

tabi endişe yaratıcı bir durum kuvezde kalacak buyuk bir ihtimalle onun için daha teşkilatlı bir hastaneden yer ayarlamak lazım. açıkta bırakmayız dedi ama o an yer yoksa ne yapacağız.
dün akşamdan beri aklıma türlü teoriler gelmiyor değil :1::1:
bende prof.u dediğine daha çok itimat ediyorum.
bu durumda hazırlıkları hızlandırıcaz :52::52:
aklıma gelmişken neden ben sayfa kutlamalarına yetişemiyorumki kınıyorum kendimi :57:

evet canım kuvezde kalır bi süre...
dediğin gibide donanımlı bir hastane şart...
bi yandan da heyecan verici erkenden gelecek kuzun :16:
sayfa kutlamalarına dek gelmiyosun farkındayım canım ama genelde akşam saatlerinde kutlama oluyooo sabaha dek gelse kutlardır...kınama kendini kader diyelim:1:

Prof amcayı seviyoruz hepimiz o zaman. Demek ki halden anlıyor.
İnşallah prof amca içinizi rahatlatır.
Bol bol dinlenmek hiç stres yapmamak gerekli.

Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

$59640080ra1.gif $59640080ra1.gif
Günaydınnn...
Canım arkadaşlarıma güzel bir haftasonu diliyorum...
Herşey dilediğimiz gibi olsun..

erva bebişlerine isim buldumu acaba okurken gözüme ilişmedi ama :44:

yok canım daha belli değil isimler...
kızcağız sağlıklarının derdine düşünce isim düşünmeye sıra gelmemiştir...
4 boyutlu ultrasonu bekliyor heyecanla son durumu için...

Hatunlar nasılsınız???

egunal cım adet oldunmu tatlım ??

lotus canım senın erken dogum rıskınmı var.. cıger geliştirici falan başlaıcakmışsın..

yok canım daha belli değil isimler...
kızcağız sağlıklarının derdine düşünce isim düşünmeye sıra gelmemiştir...
4 boyutlu ultrasonu bekliyor heyecanla son durumu için...
durumunu takip ediyorum ervanın inş. iyi haberle gelir bu hafta.
doktorda izindeymiş haftaya kalmış 4 boyutu

Hatunlar nasılsınız???

lotus canım senın erken dogum rıskınmı var.. cıger geliştirici falan başlaıcakmışsın..

canım canım erken doğum riskim var bebek 2 kiloya geldiği an alacak doktorumuz
pzt prof.ta randevumuz var bakalım o ne diyecek

durumunu takip ediyorum ervanın inş. iyi haberle gelir bu hafta.
doktorda izindeymiş haftaya kalmış 4 boyutu

canım canım erken doğum riskim var bebek 2 kiloya geldiği an alacak doktorumuz
pzt prof.ta randevumuz var bakalım o ne diyecek

canımm dikkat et inşallah erken gelmezzz bebikimizz acele etmesın biz beklerız :))))
iğnelere başlaması çok çok iyi dr un..
inşallah dururr durabıldıgı kadar :)))

Hatunlar nasılsınız???

günaydın canımm..
evet adet oldum bugün menapurun 3.günü vurmaya başladım yani...
lucrin ve menapur kullanıyorum..
pazarteside randevu var...
sen nasılsın oğluşumuz nasıl...

Back
X