evimin direği yedi yemeğini beni taciz ediyooo sizinle takılacağımı bildiğinden ilginin kendisinde olmasını istiyo ve sözlü tacizde bulunuyooo![]()
Tipik K sendromu

Bana müsade canlarım

Kendinize iyi bakın

Öpüldünüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evimin direği yedi yemeğini beni taciz ediyooo sizinle takılacağımı bildiğinden ilginin kendisinde olmasını istiyo ve sözlü tacizde bulunuyooo![]()
valla sizi beklerken yani sonuclarınızı o kadar heyecanlanıyorum kı sankı bana yapılmıs bu işlemler.... allahım hepımıze en kısa zamanda güzel güzel yavrucuklar nasıp eder insalllhhh hepımizzzzzzzz bi gun hamiş olabılırz insalhhhhhhhhhhhh
Tipik K sendromu
Bana müsade canlarım
Kendinize iyi bakın
Öpüldünüz
![]()
evet canım başbaşa kalmışız gel bizde sallanalım sıkılmaylımmm
Eki Görüntüle 385269
evet canım başbaşa kalmışız gel bizde sallanalım sıkılmaylımmm
Eki Görüntüle 385269
benden haberler de şöle...
2 gündür temizlik yapan ben bir mutfak haricinde dip köşe evi miss yaptım transfer öncesinde...
şu an heryerim ağrıyooo dinlenmedeyimm...
sabah lucrini akşamda menapuru vuruyorum pazarteside randevum var.
Bakalım yumoşlar büyümüşmü...
bende varımmmm,,uyumak üzereydim nerdeyse,,neler yapıyosunuzz,,pembe hayalden haber varmı?transferi nasıl geçti acaba
napalım laflıyoruz hoşgeldin cnm 3 olduk
pembe hayal in de transferi iy geçmiş maşallah inş hayırlısıyla da sonuçlanır
bende varımmmm,,uyumak üzereydim nerdeyse,,neler yapıyosunuzz,,pembe hayalden haber varmı?transferi nasıl geçti acaba
oh maşallah cnm mis yapmışsın evi ne güzel ah bide benm ev mis olsa da rahat etsem ben evde yoktum yha 2haftadır ev uçuyo kadın çağırdım ptesi gelebilirim dedi onu bekliyorum. keşke çok yormasaydın cnm kendini yha gerçi bnde transferlerin öncesinde evi dip köşe temizliyodum rahat ediyim sona die iy bi dinlen cnm bari belki ptesi belli olur opu nun tam tarihi inş yumoşlarında bi güzel büyümüşlerdir
hoşgeldin şekerim bende uyumak daha doğrusu yatmak istiyorum aslında ama kızlar gelir diye bekliyorum..
iki kaynatırız diye ama henüz teşrif etmediler...
pembe hayal 2.transferinide oldu...
çok güzel geçmiş..ultrasonda ilk koyulan bebişide görmüş doktorlar hatta birbirlerine göstermişler...
hoşbuldukkk canım,,sende çok yorulmuşun bugün yine,ne güzel temizledin eviini transferden önce,rahatsın artık,bebişler temiz eve gelicek inşallahhh,,pembe hayalin transferi çok süper yaa tam mucize ne güzel görmüşler baksana öncekini dee,inşallah tutarlarr,o an çok güzel yaa ,onları ekranda görmek
,
hoşgeldin şekerim bende uyumak daha doğrusu yatmak istiyorum aslında ama kızlar gelir diye bekliyorum..
iki kaynatırız diye ama henüz teşrif etmediler...
pembe hayal 2.transferinide oldu...
çok güzel geçmiş..ultrasonda ilk koyulan bebişide görmüş doktorlar hatta birbirlerine göstermişler...
evet canım tarih büyük ihtimal pazartesi belli olur...
bi dahaki hafta sonuna kadar toplanır sanırım...
önceden evi hazırlayım içim rahat etsin...
reglimde bitti sayılır...bundan sonrada dua okumaya verecem kendimi...
hoşbuldukkk canım,,sende çok yorulmuşun bugün yine,ne güzel temizledin eviini transferden önce,rahatsın artık,bebişler temiz eve gelicek inşallahhh,,pembe hayalin transferi çok süper yaa tam mucize ne güzel görmüşler baksana öncekini dee,inşallah tutarlarr,o an çok güzel yaa ,onları ekranda görmek
Allah ım inş hayırlısıyla opu yu da transferide atlatmanı sağlar cnm şimdi kendim kaadar senin için de heyycanlıyım bnde şu akıntılardan kurtulsam senin için dualara devam edicem.
bencede çok güzel bir duygudur 2 gün önce koyulan embriyoyu görmüş oldu...
hala orda olduğunu bilmek insana umut verir...
başta bi tuhaf gelmişti 2 kez transfer ama şimdi çok sıcak bakıyorum..
bana da yapsalar süper olur yani..
nasılsınız güzellerr... bugün canım yegenim egenin doğumgününü kutladık ablamdan geliyorum şimdi. sizlerde güzel haberler varmı bakalım geçmişi okuyım dedim ama sanırım yine çıkamıcamm içinden . pembehayalin transferini gördüm.hayırlı olsun. saglıkla gelsinler inşallah. opuyorum hepinizii...