Canım ben dua listesini bulamadım.
Senin icin 50 tefriciye yi bitirdim.
Yarın aksam Allah'ın izni ile 3 Yasin'i de bitirmiş olurum. Sen listeden düşersin.
Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.
allah razı olsun canım dualarımızı kabul etsin seninde gönlündeki muradını versinn... dua listem burda değil ondan bulamamışsındır
canım beniimm ben söyledim herkese de ne oldu yine canını sıkıyorlar yine canını sıkıyorlar..k.validem oğlunu doldurup beni boşatmaya bile çalıştı tedavide olduğumuzu bile bile çocuğumuz olmayacağını düşünerek...Kimse Annen değil sen de sonuçta gelinsin el kızısın boşverirsen hayatın devam edebilirsin..canım 36 yaşında bir gelin olarak seni çok iyi anlıyorum..
Ne olsun güzelim iyi diyelim iyi olalım hafifi bir soğuk algınlığı üzerimde hala kırgınlık var...sen ne durumdasın moraller süper değil mi az kaldı hadi bakalım opu için gün sayıyorsun inşaallah Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirecek bu sfer..![]()
geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin dikkat et kendine ...
bende üstümden tır geçmiş gibiyim yorgun uykulu bir halim var uyusam oda ii ama ne mümkün moralimde bi iyi bi kötü bu sefer çok umutluyum akuya bile gidiyorum ama tabii ne olsa ne bitse allahın takdiri O "ol" demedikten sonra hiçbirşeyin anlamı yok inşallah ol demiştir ...... bide çok ağlamaklıyım böyle böğüre böğüre ağlamak i,stiyorum üstelik ağlanacak birşey olmasa da bu durum var hormonlarım tavan yaptııı