senden ve verdidende iyi haberler alırsak bize bugunluk yeterEki Görüntüle 387490 Eki Görüntüle 387490
Günaydınnn...
Güzel birgüne uyanmış olalım inşallah...
Hastaneye gitmeden günün özetini yazayım dedim...
VERDİ Bugün büyük gün test yaptıracak...
MAVİELLE ve KONDEN Bebekleriyle buluşacaklar...
Ve ben birazdan hastaneye gidecem...
Eki Görüntüle 387490 Eki Görüntüle 387490
ay ay maşallah nazarlardan korusun rabbım sende azcık dikkat ettde bebeşin sağlıklı gelsın canımkızlar dün akşam doktor teyzemiz nöbetçi olduğu için akşam sakinlliğinde gittik kontrole ve 2 tane keseyi gördük durumları çok iyi yerleştikleri yerler çok iyi dedi ve 1 ayda 2 kilo almışım diyet verdi2 hafta sonra pıtpıtlarını duymaya gidicez rabbime şükürler olsun dutlarım benimle inşallahta benimle kalır ( amin )
![]()
ay canım bende çokdan beri başlayamadığım diyete ve spora pazartesi başladım birde bei eşim çalıştırıyo görsen bir oraya bır buraya anamı ağlatıyo yagüzell arkadaşllarımm nasılsınız?sporumu yaptım geldimm..ama asıl spor ewde başlıcak az sonra yazlıkları ütülemem lazım dağğ gibi duruolarrgeçmişi okuyayım bi neler war neler yok..güldenim dualarım seninlee güzel haberlerle gel işşallahh...
tünaydın canımmmmmmmmmmmmmmtünaydın topiğin güzelleri......................
bir hişimla geldi geçti pehhhhhhh pehhhhhhhhhhhhhh ama cevap vermedende duramıyorCnm arkadaslarım hepinize merhaba hemen çıkmam lazım hazırlanıcm evden çıkıcm guldenimden hbr varm
Dedim ama henüz yok galiba akSam yine uğrarım çok öptüm hepinizi bugün çok guzel bir gun olsun insallh
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...
Dün e2 sonucumu aldığımdan beri herşey ters gitmeye başladı sanki sabah araya bindik eşim bi sıkıntı var arabada seni hastaneye bırakır sanayide bi baktırırım dedi..neyse biz bindik ve bir süre sonra arabadan garip sesler gelmeye başladı bi süre sonrada bozuldu...bi şekilde çalıştırdı eşim ve 40 dan fazla basamadan sağdan sağdan sanayiye gittik neyseki çok ciddi bişiyi yokmuş arabanın sanayinin doktoru öle dedi(usta)...bi parçası değişti tabii 1 saatimizde gitti sanayide sonunda araba oldu ve 11 e doğru hastaneye yetiştim kanlar 11 e kadar alınıyo öğleden sonra çıkabilmesi için strer gerilim hastaneye gidince ve doktoru görünce gitti...kendi doktorum yarın sabah hastanede olacak diğer doktor baktı zaten herşeyimi kendi doktorum kadar iyi biliyor...dün hemşireye endişelerimi uzun uzun anlatmıştım o da doktora sölemiş gülden çok gergin ohss ve e2 yüzünden diye...adam ben gittiğimde görür görmez yanıma geldi ilgilendi hemen geç sana durumu anlatayım dedi daha ben bişi demeden...aklımdaki herşeyi sordum uzun uzun anlattı...muayene ederken ultrason görüntülerim eşliğinde yumurtalık durumumu ve riskimi anlattı...tedavimin gayet iyi olduğunu bugün e2 nin 2 kat artmayacağını en fazla 2 gün daha iğne vurulup opu ya gideceğimi söyledi...çok umut verici ve rahatlatıcı konuştu...ama ben akşam e2 değerimi görmeden rahatlayamam doktorada dedim...o da bana boşuna geriliyorsun dediğin yükseliş olmayacak dedi ve sebeplerini anlattı ama ben inadım inat değerimi görüp öyle bi ohhhh diyecem...
güzel haberlerle gelmişsın canım inşallh 5den sonrada bir ohhhhhhhhhhhhhh çekeriz inşalllh