• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarrr ben çıkıomm atayım kendimi awm ye alışweriş yapıp kendimi kaybedeyim:1:sonrada akşam kocişe aldıklarımı gösterirken nasılsa kendime gelirim:1:gülden beni ara çatlarımm wallaa:37:öptüm hepiniziii:54:

Canım ben buranın demirbaşlarındanımm ayolllll:9::9::9::9::9::9: Sadece bazen mesajlar kaynıyor olabilir aradaaa..Birde havalar güzelleştiğinden bazen dışarıda falan oluyorum gece okuyorumm bizim kızların yazdıklarınıı..Senin adetine ne kadar varr..Birlikte gidelim iviye istersennn:9::9::9::9:

:) pardon canım yaa.. kaçamak kaçamak o kadar yazı okuyorum ki inan bende karıştırdım. benim adet tarihim 26 nisan . tabi aksama olmazsa. 2 günü gidecem . bakalım nereye gidecem :) sen nerede oturuyordun

gule gule kullanın canımmmmm.....
aksama hesap ver artık dımı hehe :))))))))
hemen ılk soru kac para harcadın :)))

şimdi adamın hakkını yemeyim.. sormaz pek.. paran varmıydı yda para bırakayımmı der.. sadecee sürekli aynı üründen alınca takıntılı karım benim bunlardan çekmeceler dolusu var başka bişey alsaydın ya der....... sanırım mütemadiyen eşofman gecelik ve don alan bi deli olduğumu kabullendi artık:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Değerim yumurta durumuma göre normal artış göstermiş endişelenecek bişi yokmuş...
dozumu 112,5 dan 75 e düşürdü...
yarın sabah ta yine kontrol ve yine e2 varrr:9:
akşamada çatlatacam zahmetle büyüttüğüm yumoşlarımı...
anam ne kontrollü gittim he..
başta doğum kontrol hapıyla kontrol ettiler sonra hergün git gel:8:

çok şükürrr:nazar::nazar::nazar::nazar:hadi gözün aydın bakalımmm...haberimi aldım gönül rahatlğıyla gidiyorumm :10:kontrollu ve garantici hatunnn öptüm senii:16::16::16:

alışweriş beni bekler akasyadan kıskandım:1:kocişin istanbuldan müşterisi gelio yemeğe gitcekler bende görümcemi alıp alışwerişe:10:ama çatlarım yaa ara benii o zaman lütfenn:18::18:

yok canım döncez aynı gün..eylülde gelirim heralde tedavi için bu sefer görüşmeye çağırdılarr...

tmm tmmm analdım 2 kere nedne yazıyonnnnnn:1::1::1:
analdım cnm sorım dedım hayırlısı olsun bakalımmm

şimdi adamın hakkını yemeyim.. sormaz pek.. paran varmıydı yda para bırakayımmı der.. sadecee sürekli aynı üründen alınca takıntılı karım benim bunlardan çekmeceler dolusu var başka bişey alsaydın ya der....... sanırım mütemadiyen eşofman gecelik ve don alan bi deli olduğumu kabullendi artık:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bende bı urunu seversem aynı renklerını alırımmmm....:1::1:
ne guzel sevdım enısteyı bak sımdı helal olsunnnn
benımkı hemen paarsını sorar kızmaz ama cok pahalı degılmı askım der bende surat bırakırımmm :1::1:
sonra dayanamaz al tmm tm der...devamlı aynı seyelrı alıyorsan :53::53: don fln boyle yanııı

Değerim yumurta durumuma göre normal artış göstermiş endişelenecek bişi yokmuş...
dozumu 112,5 dan 75 e düşürdü...
yarın sabah ta yine kontrol ve yine e2 varrr:9:
akşamada çatlatacam zahmetle büyüttüğüm yumoşlarımı...
anam ne kontrollü gittim he..
başta doğum kontrol hapıyla kontrol ettiler sonra hergün git gel:8:

ohhh be bunuda atlattık kuzuuu
hadı yarınıda atlatırsak oh beeeeeee:16::16:
ama atlatırız doz dustu cunku yaaaaaa

egunal yaa iki gündür sende yüregimizi ağzımıza getirip duruyorsun. ne ekşınlı kadınsın heee :52:

in e2 nin tepesınden bırak doktor kontrol altına alıyor işte. içini ferah tut. sıra senin bebişlerde.haftaya karnında olacaklar işte.
:71: :nazar:

slm arkadaşlar....sonucumun gelmesine ortalama 1 saat var...amma velakin eve gelince benden pembe kan gelmişş gene...fakat hiç ağrım sızım yok vallahi anlamadım.gebelik olabilir mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi halaa...

Hakettin hakettinn kıvırma şimdiiiiiiiiiiiiiii..:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ha ha haayyy kıvırmıyommm bi keremmm...
dans ediyom ben $us4alldans03rp6[1].gif

çok şükürrr:nazar::nazar::nazar::nazar:hadi gözün aydın bakalımmm...haberimi aldım gönül rahatlğıyla gidiyorumm :10:kontrollu ve garantici hatunnn öptüm senii:16::16::16:

taam o zaman git bakalım alışverişe...
kontrollü olmak iyidir...

bende bı urunu seversem aynı renklerını alırımmmm....:1::1:
ne guzel sevdım enısteyı bak sımdı helal olsunnnn
benımkı hemen paarsını sorar kızmaz ama cok pahalı degılmı askım der bende surat bırakırımmm :1::1:
sonra dayanamaz al tmm tm der...devamlı aynı seyelrı alıyorsan :53::53: don fln boyle yanııı

ohhh be bunuda atlattık kuzuuu
hadı yarınıda atlatırsak oh beeeeeee:16::16:
ama atlatırız doz dustu cunku yaaaaaa

evet canımm bunuda atlattık şimdi sıra yarınki e2 de...
bi daha e2 değeri görmek istemiyom ben yaaa

:) pardon canım yaa.. kaçamak kaçamak o kadar yazı okuyorum ki inan bende karıştırdım. benim adet tarihim 26 nisan . tabi aksama olmazsa. 2 günü gidecem . bakalım nereye gidecem :) sen nerede oturuyordun

canımmm hemen hemen aynı günlerde gelicek kırmızlar galibaa..Ben cyclo içiyorum 20 sinde bitecekk..1 hafta içindede kırmızıları beklicemm..Bende 25-26 nisan gibi görürüm herhaldee..İvi Emre karatekelioğluna gideceğim inşş..Sürekli takip doktorum olsun istiyorumm.Tüpüde orada deneyebilirimm asm Aydın Arıcıda seçeneklerim arasında..Kadıköydeyim ben cnmm..

slm arkadaşlar....sonucumun gelmesine ortalama 1 saat var...amma velakin eve gelince benden pembe kan gelmişş gene...fakat hiç ağrım sızım yok vallahi anlamadım.gebelik olabilir mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi halaa...

tutunuyo annesııııı merakla beklıyoruzz kuzu

canım güldenim seni merak ediyodum şükür bugünde güzel haberlerle geldinn demek pazar günü opun var rabbim yardımcım olsun inşallah dualarım seninle e2 nede aferin diyorum seni üzmüyo sona doğru yaklaşıyosunn canımcım :16::16:

Ama seviyorum senii yaa beni çook güldürdüüün genee akasyaaaaaaaaaaaaa..Allah bin kere iyiliğini versin emiii..:9::9::9::9:

canım kızınımı gördün sen kilo almış maşallahh kızına bende oğlumu çok özledim ama daha çok var kontrol gününe . alışverişte yapmışsın ohhh sefan olsuunn ağrılarımdan kurtulupp alışveriş yapmak istiyorum oğluşumaaa:50:

canımmm hemen hemen aynı günlerde gelicek kırmızlar galibaa..Ben cyclo içiyorum 20 sinde bitecekk..1 hafta içindede kırmızıları beklicemm..Bende 25-26 nisan gibi görürüm herhaldee..İvi Emre karatekelioğluna gideceğim inşş..Sürekli takip doktorum olsun istiyorumm.Tüpüde orada deneyebilirimm asm Aydın Arıcıda seçeneklerim arasında..Kadıköydeyim ben cnmm..

kııız sen kadıköydemisin.... benimde ömrüm kadıköyde geçti heyyy gidi yıllar heeeeeeeyyyyyyy..... :31:

egunal yaa iki gündür sende yüregimizi ağzımıza getirip duruyorsun. ne ekşınlı kadınsın heee :52:

in e2 nin tepesınden bırak doktor kontrol altına alıyor işte. içini ferah tut. sıra senin bebişlerde.haftaya karnında olacaklar işte.
:71: :nazar:

evet cicim bende olay çok...ilk tüp bebişte hastanelik olunca bu kez o travmanın etkilerini yaşıyorum...

neeyyyy test mi yaptırdın seennn:52::52::52::52::52::52:
ay hadi inşallah pozitif haber gelir canım bekliyorum heyecanla kutlama yapmayı...

canım güldenim seni merak ediyodum şükür bugünde güzel haberlerle geldinn demek pazar günü opun var rabbim yardımcım olsun inşallah dualarım seninle e2 nede aferin diyorum seni üzmüyo sona doğru yaklaşıyosunn canımcım :16::16:

canııımmmm benimmm evet güzel haber aslında değer yüksek ama benim durumumda olanlar için normal...pko var ya...
Allahrazı olsun canım duaların için...pazar günü yumoşları verip çarşamba bebeklerimi alacam Allahın izniyle..

hihihi deliiii :9::9::9::9:

Cnm insallh bebegin belirtisidr kan bnm de öğrendiğim gunun aksamı oldu kanama hadı az kaldı sonca
ha ha haayyy kıvırmıyommm bi keremmm...
dans ediyom benEki Görüntüle 389043

taam o zaman git bakalım alışverişe...
kontrollü olmak iyidir...

evet canımm bunuda atlattık şimdi sıra yarınki e2 de...
bi daha e2 değeri görmek istemiyom ben yaaa
Cnm şükür Rabb'ime yolun sonuna geldin hadı gözün Aydın

Back
X