doktordan geldim...
dün çıkan e2 değerimden sonra dozu düşürmüştük ve bugün çatalatma iğnemi olurum diye hesap yapmıştık...
ama opum pazar yerine pazartesiye kaldı..
sebebide yumoşlar dozu düşürünce az büyüme yapmışlar dünden bugüne...
dozu artırsan e2 artıyo düşürsen yumoşların büyümesi yavaşlıyo yani sınırda tetikte kontrol üstüne kontroldeyim...
bugünde e2 sonucum gelecek o sonuca göre doz belirlenecek her zamanki gibi...
Artık tıp daha ne yapabilir herkes bi aksilik olmasın diye uğraşıyooo görüyorum...
sanırım bugün risk alıp dozu artıracaz gerisi Takdiri ilahi...
canımcım bole sakin olmana sevındım gercektenn tedavi sürecinde en onemlısı stres yapmamakmış sanırımm siz daha iyi biliyosunuzz gerçii..gec olsun güç olmasınn ve bebişlerınn ıkı tane olsunn

tünaydın kızlar..............
tünaydın tatlım kaymaklım

HERKESE GUNAYDINLAR egunal cim yeni doktordan geldim transverim oldu cok sukur ama hemen ayaga kalktim 5 dakka bile dinlendirmediler anlamadim ben bu doktorlari,su an evdeyim esim ise gitti ben yalnizim oturuyorum yatmiycam,transver olali tam 1 bucuk saat oldu
aaa hayırlısı olsun bakalım bitanemm bebişlerr sana sıkı sıkı tutunsunn inaşallah gerçi ne kadr transfer oldu bır mı ıkımı bılmıorum ama ağzımdan ole cıktıı

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar. Guldencim bu mübarek gunun hayrına sen e2 den cananyaka bebisinden guzel haberler getirecek inşallah