• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla beklerken kızlar dokuz doğuruyoo bende dahil iyi durcan pazartesiye kadar şaşırdım gerçektende:53::53::53::9::9::9:
idrar testinde varsa bişiler çıkar canım artık bugün yap bence...

ya evt canım bende kendıme şasırmıs durum dayım ama 3 asılamamdada test gunumun ertesı gunu adet oluyordum oyuzden belkıde bı rahtlık var.bide hıc bısı hıssetmıyorum .herkes bugunu beklıyor test yapcaz dıye onlarada yapmıcaz dedım annem bızdeydı istersne sbh baban götursun dıyor yokdedım gıtmıcem sğl ee bız çatlarız dıyor ablamda,görelım mevlam neyler neylerse guzel eyler

valla beklerken kızlar dokuz doğuruyoo bende dahil iyi durcan pazartesiye kadar şaşırdım gerçektende:53::53::53::9::9::9:
idrar testinde varsa bişiler çıkar canım artık bugün yap bence...

ne sabır yaww ne sabırrr maşallahh:nazar::nazar::nazar:

bu arada evet doğum gunusun kutlu olsun rabbim sana en güzel hediyeni versin inşallahhhhhh yavrun senle olsun inşallahhh

Selam kizlar hayirli cumalar feride yeni nicin cok guzel olmus ama biri dah vardi sanki bu nicten avatarindan tanidim pit pitlari duymaya ne zaman gidiyorsun

hayırlı cumalar ınsallahhhhhh saol canım benım :46::46::46::46::46:
yarın oglen gıdıyorum kısmetse pıtpıtları duymaya bakalım neler olcek heycanlanıyorum boyle :37::37::37:

ya evt canım bende kendıme şasırmıs durum dayım ama 3 asılamamdada test gunumun ertesı gunu adet oluyordum oyuzden belkıde bı rahtlık var.bide hıc bısı hıssetmıyorum .herkes bugunu beklıyor test yapcaz dıye onlarada yapmıcaz dedım annem bızdeydı istersne sbh baban götursun dıyor yokdedım gıtmıcem sğl ee bız çatlarız dıyor ablamda,görelım mevlam neyler neylerse guzel eyler

içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım iyi hissetmen önemli bi kaç gün geç öğrencez napalım..
ama idrar testi yapabilirsin:9::9::9:

Aleykümselam...
hayırlı cumalar sanada 3 kalpli güzel insan:16::16::16:

Canim cok gecmis olsun sanada benim gibi disardan yeme icme iyi gelmiyor galiba bide senin haberin yok gecen hafta kasik agrim var dedimya cumartesi doktorumu aradim kadindogumcuya ugra erken ogum sancisi olmasin dedi cok sukur bisey cikmadi ama 2 bebek icinde buyuk ihtimal kiz dedi

canımcım idrar ve ovulasyon testi markası istemişin ben uygun fiyata güvenilir bi test markası alıyorum sana özelden yazarım

tamam canım yazda ben bilmiyrum netten alışveriş yapmayı artık bilen birine kendi kartımla aldırırm...

bu arada burda biri yüksekten düştü kafası filan yarılmış bi sürü sıyırıkları vardı acilen onu götürdük Allah tan durumu iyi bişeyi yok..

merhaba arkadaşlar.
uzun protokolle tedaviye başladım. günde 225 le başladık. öyle de devam etti. 14. gün yani dün yumurtalarım toplandı 12 tane.
bize sebepsiz deniyordu. 4 yıla yakındır evliyim 27 yaşındayım.
kistim pkom yoktu adetlerim düzenliydi yumurtalarım normal büyüyor çatlıyordu ilaçlara güzel tepki veriyordu.
ama bugün doktorum aradı.
yumurtalarım kalitesizmiş. sadece bi kaçı döllenmiş. onlar da sıkıntılı transfer yapmıycam dedi doktor.

nasıl bi üzüntü içinde olduğumu anlatamam. hem fazla yumurta olması hem kalitesiz olması..
iyi de bu kalitesizlik neden olur çaresi var mıdır???

beni en iyi Rabbim sonra sizler anlarsınız..

Canim cok gecmis olsun sanada benim gibi disardan yeme icme iyi gelmiyor galiba bide senin haberin yok gecen hafta kasik agrim var dedimya cumartesi doktorumu aradim kadindogumcuya ugra erken ogum sancisi olmasin dedi cok sukur bisey cikmadi ama 2 bebek icinde buyuk ihtimal kiz dedi

valla neden böle oldum bilmiyorum canım dışardaki yemeklermi üşütmemmi bilemedim..
erken doğummu nayııııırrrr nolamaazzzzz:50::50::50:zamanında gelcek onlar bi kere:13:
2 minnak prenses geliyooooo öylemiiiiiii:46::46::46::46::46::46::46::16::16::16::16::16:ayyy yüzümde nasıl bir
tebessüm oldu anlatamam:emir_bebek::emir_bebek:

tamam canım yazda ben bilmiyrum netten alışveriş yapmayı artık bilen birine kendi kartımla aldırırm...

bu arada burda biri yüksekten düştü kafası filan yarılmış bi sürü sıyırıkları vardı acilen onu götürdük Allah tan durumu iyi bişeyi yok..

canım zor bişi değil ben linkini veririm sana özelden ordan giriş yapıp alabilirsin..
bu arada çok geçmiş olsun çok şükür düşen kişinin önemli bişeyi yokmuş...

canım zor bişi değil ben linkini veririm sana özelden ordan giriş yapıp alabilirsin..
bu arada çok geçmiş olsun çok şükür düşen kişinin önemli bişeyi yokmuş...

cok şükür bişey yok canım ama nasıl korktum anlatamam telde bana kaza oldu dediler bu ranın kazaları cok fena oluyo bi an panikledim sonra hasta biz cıkmadan yola cıkmıs onlar yoldayken öğrendim yüksekten düşmeymiş şükür bişicik yok

tamam canım sen at mesajben bakayım bi belki beceririm:34:

Slm kızlar çocuklarımın yanından geldim çok özlemişim onları geçmişe şöyle biraz baktım güldencim geçmiş olsun iyi bak kendine mons canım elizin odası harika olmuş bende yarın doktor dönüşü biraz bakayım diyorum erkek odası daha zor ya ne yapcam bilmiyorum duvarın bi tarafına duvar kağıdı yapmak istiyorum kararsızım şuan inşallah yarın doktorum ev hapsimi sonlandırırda rahat rahat dolaşır araştırma yaparım:49:

bizimki sizinki kadar güzel olamaz şekerim, bizimki derme çatma gibi bişey olacak karma yani. sadece beşikleri aldık, bizim dolap ve şifonyer vardı fazladan genç odası takımının parçaları. biraz uyumsuz olacak ben bu evde emanet gibi bişeyim zaten. benim eşyalarımın çoğu depoda duruyo 7 yıldır bir de kira ödüyorum aylık depoya. bitek yatağımız tv falan burda. ilerde kendi evime geçersem o zaman yatakları aldığımız yerde takım yaptıracam.
canım bu arada halıyı sen netten mi almıştın, bende halı ve perde arayışına başladım şimdi de onları da görmeden almak nasıl olacak bilmiyom.
Canım netten aldım çünkü halı bulmak gerçekten çok zor ama beklediğimizden çok daha kaliteli çıktı diye bilirim Asya halıdan aldık merkezi Eskişehirmiş yanlış hatırlamıyorsam annemler orda sen model beğen annen gidip görsün ama çok kalite halı geldi gerçekten biz şaşırdık canım
canım elizin odasına bayıldım çok güzel harika...
kelebek ve çiçek konseptli bir oda olmuş pembeler içinde güzel günlerde kullansın meleğin...
koltuk süpperrr ayrıca:13:

Sağol güldenim daha güzeli senin bebelerine inşallahhhhhhhhhhh
Çok güzel oldu gerçekten herşey çok iyi denk geldi koltuk harika bişeymiş sürekli
Üstündeyim şimdiden:9::9:

merhaba arkadaşlar.
uzun protokolle tedaviye başladım. günde 225 le başladık. öyle de devam etti. 14. gün yani dün yumurtalarım toplandı 12 tane.
bize sebepsiz deniyordu. 4 yıla yakındır evliyim 27 yaşındayım.
kistim pkom yoktu adetlerim düzenliydi yumurtalarım normal büyüyor çatlıyordu ilaçlara güzel tepki veriyordu.
ama bugün doktorum aradı.
yumurtalarım kalitesizmiş. sadece bi kaçı döllenmiş. onlar da sıkıntılı transfer yapmıycam dedi doktor.

nasıl bi üzüntü içinde olduğumu anlatamam. hem fazla yumurta olması hem kalitesiz olması..
iyi de bu kalitesizlik neden olur çaresi var mıdır???

beni en iyi Rabbim sonra sizler anlarsınız..

hoşgeldin tatlım..
neden kalitesiz dedi doktorun bilmiyorum sana bunun detaylı açıklaması yapılması lazım hatta bunun için ne gerekiyorsa takviye olarak vermesi lazım vitaminler var mesela doktorun verebileceği mutlaka bişiler olmalı kalitesizdi ondan işleme almadık demek olmaz öyle...lütfen senden ricam benim ilk tüp bebekte akıbeti belli olmayan embriyolarım gibi olmasın sen durumunu sorgula öğren doktordan sana belge versinler elinde buna dair bir açıklama olsun doktor imzalı...
bu arada pko olup yumi sayın fazla değil normal..ayrıca yine pko da yüksek doz ile başlanırsa yumurta kalitesinde düşme olur bunu çok duydum ben...kullanılan doz çok fazla...bir de canım senin e2 hormonun kaç çıkıyordu mutlaka bakılmış olmalı yani östrojen hormonun toplamadan en son kaçıncı günde bakıldı ve kaç çıktı bilgin varsa yazarmısın..

kızlar netten halı bakıyorum hadi bana yardımcı olun fikirlerinizi söyleyin. odamızda lila ve mavi ağırlıklı mobilya ve uyku setleri.

1- $6j52xx9py34rg1369266909.webp 2- $6qn_27j9yqnf91369267784.webp 3- $a4zrpc_1s6etm1369267816.webp

4- $5tef72zf3511h1369267881.webp 5- $confetti_love_de-_cocuk_halisi.webp 6- $confetti__moon_cocuk_odasi_halisi_mavi_100_x_160_cm.webp

7- $confetti_aqua_park_de-_cocuk_halisi.webp

Canım netten aldım çünkü halı bulmak gerçekten çok zor ama beklediğimizden çok daha kaliteli çıktı diye bilirim Asya halıdan aldık merkezi Eskişehirmiş yanlış hatırlamıyorsam annemler orda sen model beğen annen gidip görsün ama çok kalite halı geldi gerçekten biz şaşırdık canım

Sağol güldenim daha güzeli senin bebelerine inşallahhhhhhhhhhh
Çok güzel oldu gerçekten herşey çok iyi denk geldi koltuk harika bişeymiş sürekli
Üstündeyim şimdiden:9::9:

inşallahhhh en kısa zamanda bende böle güzel hazırlıklara girişirim...
şimdiden koltuğun kasasını göçertme hayret bişi...

Hava çok kasvetli bugün ben ayrı bir kasvetli yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek Allah yardımcımız olsun.

papatya canım gerçekten merakla bekliyorum ne olacak Rabbim korusun kuzunu..

Slm kızlar çocuklarımın yanından geldim çok özlemişim onları geçmişe şöyle biraz baktım güldencim geçmiş olsun iyi bak kendine mons canım elizin odası harika olmuş bende yarın doktor dönüşü biraz bakayım diyorum erkek odası daha zor ya ne yapcam bilmiyorum duvarın bi tarafına duvar kağıdı yapmak istiyorum kararsızım şuan inşallah yarın doktorum ev hapsimi sonlandırırda rahat rahat dolaşır araştırma yaparım:49:

saol tatlım...
çocuklarda seni özlemişlerdir kesin...
ev hapsinin bitmesine ne kadar var Allah korusun uzamazsa eğer..

canım benimde beğendiklerim asya halıdan, bende baktım eskişehirdeymiş. zaten annemde ben alıcam halı ve perdesini demişti. yani siz alın ben parasını veririm demişti. :52::52:

Back
X