Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de alin kizlarKızlar WhatsApp grubu kurduk katılmak isteyenler özelden mesaj atsın birbirimize destek olalım bu süreçte
Amin canım inşallah ilk denemenmi seninde inş hsyır haber alırsınızBenim bugun 9. Gunum. 5.gun embriyosu transferi. Cok sik wc ye cikiorum. Gogusler hassas. Adet gunum gecti. Ilaclardan desek ben estofem kullanmiorum kizlar. Vajinadan jel ve 4 gun arayla kalcadan progestan kullaniyorum. Ama 7. Gun kan testim 2.93 cikti. Hala azda olsa umudum var ama cok agladim cok uzuldum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Tabiki canım yanlış anlaşılmasın ondan değil valla genel olarak öyle o :)Niyeki canim kotu bisey konusmuyoruz destek amacli![]()
Canim benim bu kader isidir yipratma kendini olmayacaksa vakti vardirBenim bugun 9. Gunum. 5.gun embriyosu transferi. Cok sik wc ye cikiorum. Gogusler hassas. Adet gunum gecti. Ilaclardan desek ben estofem kullanmiorum kizlar. Vajinadan jel ve 4 gun arayla kalcadan progestan kullaniyorum. Ama 7. Gun kan testim 2.93 cikti. Hala azda olsa umudum var ama cok agladim cok uzuldum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Watsup yatak diye biliyorum ben yöneticiler tarafından yasaklnmıştıKızlar WhatsApp grubu kurduk katılmak isteyenler özelden mesaj atsın birbirimize destek olalım bu süreçte
Sağ ol canım cevap için hayırlısı hakkında inşallahGobekten canimm
Yas 15binmiSelamun aleykum arkadaşlar. Hayırlı haberler alırsınız inşallah bekleyenler. İçim içimi yiyor ve ben fikir istiyorum. 2ay sonra 3yıl olacak resmi nikah yapalı. Rapor verilmiyor heralde şu anda bana. Evlendiğim ilk ay gebe kaldım. 3. Ayımda kalbi durdu ve kürtaj oldum. 3yıl olacak artık hala gebelik olmadı. 3klomen ve 3 femara kullandım ama iğneye rağmen yumurtalarım çatlamadı. En son doktorum aşılamaya geçelim dedi. Ama bence maddi durumun varsa tüp bebek yapalım dedi. Toplam 15bin gider dedi. Açıkçası durumum da yok. Yani bir kere zar zor yaptırsam tutmasa ikinciyi yaptıramam çok korkuyorum o yüzden. Eğitim araştırmaya gittik orda da aynı paraya çıkarmış tahmini. Sizce aşılama mı denemeliyim eğitim araştırmada tüp bebek mi yaptırmalıyım yoksa iyi bir klinikte tüp bebek mi denemeliyim? Bu benim maddi olarak son şansım tecrübelerinizle fikirlerinize ihtiyacım var
[/ajimny
Bilmiyorum ama.ben kurdum cnm sunanda kızlar grupta katılmak istersen ozelden mesaj atabilirsinWatsup yatak diye biliyorum ben yöneticiler tarafından yasaklnmıştı
Ewt cnm ilk denemeAmin canım inşallah ilk denemenmi seninde inş hsyır haber alırsınız
Yok o da ücretli 2000 civarı heraldeYas 15binmiAllah yardımcımız olsun vala aşılama ücretsizmi ilk onu yaptırasan ?
Hadi ya haberim yoktu valaWatsup yatak diye biliyorum ben yöneticiler tarafından yasaklnmıştı
Deneyimli arkadaşlar fikir verse daha iyi olur sanırım canım ben daha tedaviye hiç başlamadım tüp bebek olunmalı diye 2gün oldu daha öğreneli bende aşamaları nası olacagını ögrenmek için burdayım Allah yardımcımız olsun ama aşılamada şans nasıl düşükse tüp bebek sankiYok o da ücretli 2000 civarı heralde
Aleykum selam canim bence iyi bir klinikte yaptir iyi bir doktorda zaten artan yumurtani donduruyosun benim yaptirdigim hastanede ilk yil dondurma ucretsiz tutmayincada dondurulmus transfer icin 2bin oduyosunSelamun aleykum arkadaşlar. Hayırlı haberler alırsınız inşallah bekleyenler. İçim içimi yiyor ve ben fikir istiyorum. 2ay sonra 3yıl olacak resmi nikah yapalı. Rapor verilmiyor heralde şu anda bana. Evlendiğim ilk ay gebe kaldım. 3. Ayımda kalbi durdu ve kürtaj oldum. 3yıl olacak artık hala gebelik olmadı. 3klomen ve 3 femara kullandım ama iğneye rağmen yumurtalarım çatlamadı. En son doktorum aşılamaya geçelim dedi. Ama bence maddi durumun varsa tüp bebek yapalım dedi. Toplam 15bin gider dedi. Açıkçası durumum da yok. Yani bir kere zar zor yaptırsam tutmasa ikinciyi yaptıramam çok korkuyorum o yüzden. Eğitim araştırmaya gittik orda da aynı paraya çıkarmış tahmini. Sizce aşılama mı denemeliyim eğitim araştırmada tüp bebek mi yaptırmalıyım yoksa iyi bir klinikte tüp bebek mi denemeliyim? Bu benim maddi olarak son şansım tecrübelerinizle fikirlerinize ihtiyacım var
Bence moralini yüksek tut şimdiden yıpratma kendini Allah ol derse olur inş da tutunmuşturEwt cnm ilk deneme
Canim asamalari soyle anlatayim sanaDeneyimli arkadaşlar fikir verse daha iyi olur sanırım canım ben daha tedaviye hiç başlamadım tüp bebek olunmalı diye 2gün oldu daha öğreneli bende aşamaları nası olacagını ögrenmek için burdayım Allah yardımcımız olsun ama aşılamada şans nasıl düşükse tüp bebek sanki
Insallah canim aminBence moralini yüksek tut şimdiden yıpratma kendini Allah ol derse olur inş da tutunmuştur
Hadi inşallah canım hemencek olup bitsin inşallah tabi önce hastane merkez kararı vermek lazım gün ola hayrola bakalım çok saol ama Allah gönlümüze göre versinCanim asamalari soyle anlatayim sana
Yaklasik 2 hafta
Karindan igne ve ilac kullaniyosun
Yumurtalar istenilen buyukluge ulasip catlatilip anestezi altinda toplaniyo hic bisey hissetmiyosun uyuyosun uyaniyosun![]()
Sonra yumurtalar sperm ile dollendirilip 3.gun yada 5.gunde eger dondurulmayacaksa transfer ediliyo rahmine ve 12 bekliyosun sonra sonuuuccc![]()