- 7 Eylül 2018
- 441
- 462
- 33
- 36
Amin canimmHadi inşallah canım hemencek olup bitsin inşallah tabi önce hastane merkez kararı vermek lazım gün ola hayrola bakalım çok saol ama Allah gönlümüze göre versin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimmHadi inşallah canım hemencek olup bitsin inşallah tabi önce hastane merkez kararı vermek lazım gün ola hayrola bakalım çok saol ama Allah gönlümüze göre versin![]()
Evet canim maalesefArkadaşlar aranıza yeni katıldım birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim eşimden sperm azlığı var tüp bebek yapmaya karar verdik bende iğne vurulup tedavi gorucek miyim ?
Ayni durumdayiz. Esimin spermi az. Benim yumurtalarim vs herseyim cok iyi. Asilama yaptiracagiz diger ay. Ama tum igne,ilac, hormonu ben kullanacagim. 2 yil once de o sekilde olmustu. Ordan tecrubeliyim canim. Sende sikinti yoksa, asilama ile hamilelik elde etme sansin daha fazla. Normalde asilamanin sansi yuzde 10 falan. Ama kadin saglikliysa, vucut onu bile degerlendiriyor.Arkadaşlar aranıza yeni katıldım birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim eşimden sperm azlığı var tüp bebek yapmaya karar verdik bende iğne vurulup tedavi gorucek miyim ?
Teşekkürler canım benim eşimde hormon sorunları var bakalım hayırlısı hakkimizda.Evet canim maalesef
Eşimin hormon bozukluğu varmış urolojiye gitti ilaç verdi %80 tüp Bebek%20 aşılama şansı var demişAyni durumdayiz. Esimin spermi az. Benim yumurtalarim vs herseyim cok iyi. Asilama yaptiracagiz diger ay. Ama tum igne,ilac, hormonu ben kullanacagim. 2 yil once de o sekilde olmustu. Ordan tecrubeliyim canim. Sende sikinti yoksa, asilama ile hamilelik elde etme sansin daha fazla. Normalde asilamanin sansi yuzde 10 falan. Ama kadin saglikliysa, vucut onu bile degerlendiriyor.
Aynen oyle. Ama doktora gittiginde ilk basamaktan baslatiyorlar. Benim esim varikosel falan olmus yillar evvel. Proceed plus, balik yagi, e vitamini falan kullandi aylarca. Asilama deneyecegiz ilk etapta dediler, olumsuz sonuclanirsa bir sonraki basamaga o zaman geciyoruz dediler. Cunku asilama ilaclari tup bebeginkilere nazaran daha hafif hormonlar. Asilama olumsuz olursa, diger ay tup bebege zaten geciliyor. Asilamanin ucreti de ilaclarinin ucreti de daha az. Ve eger acelen de yoksa - tabi senin de saglikli olman gerek- asilama oluyor genelde. Umarim guzel bi surec yasarsin.Teşekkürler canım benim eşimde hormon sorunları var bakalım hayırlısı hakkimizda.
Eşimin hormon bozukluğu varmış urolojiye gitti ilaç verdi %80 tüp Bebek%20 aşılama şansı var demiş
Ayrica anladigim kadariyla, ilk tecruben. Bu islere baslamadan evvel; dis hekimine gorunmelisin. Sonra jinrkologuna, rahim agzi acikligin var mi, ya da toksoplazma ve idrar yolu enfeksiyonun var mi die bi kan bi idrar vererek kontrol ettirmelisin ki hamileliginde aci bi olayla karsilasma benim gibi. Ilk tecrubenin iyi olmasi icin bunlar sart/mis. Ben bilmiyordum, aci bi sekilde ogrendim. Bu yuzden bilen bilmeyen herkese anlatmaya calisiyorumTeşekkürler canım benim eşimde hormon sorunları var bakalım hayırlısı hakkimizda.
Eşimin hormon bozukluğu varmış urolojiye gitti ilaç verdi %80 tüp Bebek%20 aşılama şansı var demiş
Aynen oyle. Ama doktora gittiginde ilk basamaktan baslatiyorlar. Benim esim varikosel falan olmus yillar evvel. Proceed plus, balik yagi, e vitamini falan kullandi aylarca. Asilama deneyecegiz ilk etapta dediler, olumsuz sonuclanirsa bir sonraki basamaga o zaman geciyoruz dediler. Cunku asilama ilaclari tup bebeginkilere nazaran daha hafif hormonlar. Asilama olumsuz olursa, diger ay tup bebege zaten geciliyor. Asilamanin ucreti de ilaclarinin ucreti de daha az. Ve eger acelen de yoksa - tabi senin de saglikli olman gerek- asilama oluyor genelde. Umarim guzel bi surec yasarsin.
Evet ilk tecrubem olucak canım ücretler hakkında bilgin var mı ? Cevapların ve bilgilendirdiği için teşekkürlerAyrica anladigim kadariyla, ilk tecruben. Bu islere baslamadan evvel; dis hekimine gorunmelisin. Sonra jinrkologuna, rahim agzi acikligin var mi, ya da toksoplazma ve idrar yolu enfeksiyonun var mi die bi kan bi idrar vererek kontrol ettirmelisin ki hamileliginde aci bi olayla karsilasma benim gibi. Ilk tecrubenin iyi olmasi icin bunlar sart/mis. Ben bilmiyordum, aci bi sekilde ogrendim. Bu yuzden bilen bilmeyen herkese anlatmaya calisiyorum![]()
Selamun aleykum arkadaşlar. Hayırlı haberler alırsınız inşallah bekleyenler. İçim içimi yiyor ve ben fikir istiyorum. 2ay sonra 3yıl olacak resmi nikah yapalı. Rapor verilmiyor heralde şu anda bana. Evlendiğim ilk ay gebe kaldım. 3. Ayımda kalbi durdu ve kürtaj oldum. 3yıl olacak artık hala gebelik olmadı. 3klomen ve 3 femara kullandım ama iğneye rağmen yumurtalarım çatlamadı. En son doktorum aşılamaya geçelim dedi. Ama bence maddi durumun varsa tüp bebek yapalım dedi. Toplam 15bin gider dedi. Açıkçası durumum da yok. Yani bir kere zar zor yaptırsam tutmasa ikinciyi yaptıramam çok korkuyorum o yüzden. Eğitim araştırmaya gittik orda da aynı paraya çıkarmış tahmini. Sizce aşılama mı denemeliyim eğitim araştırmada tüp bebek mi yaptırmalıyım yoksa iyi bir klinikte tüp bebek mi denemeliyim? Bu benim maddi olarak son şansım tecrübelerinizle fikirlerinize ihtiyacım var
Canm benimde ilk tecrübem olacak bende yeni ögrendim diş hekimi falan neden ben kadın doğum dr gitmiştim polikistik over var ama halledilir o demişri eşimde sıkıntı çıkınca şansınız tüp bebek dedilerAyrica anladigim kadariyla, ilk tecruben. Bu islere baslamadan evvel; dis hekimine gorunmelisin. Sonra jinrkologuna, rahim agzi acikligin var mi, ya da toksoplazma ve idrar yolu enfeksiyonun var mi die bi kan bi idrar vererek kontrol ettirmelisin ki hamileliginde aci bi olayla karsilasma benim gibi. Ilk tecrubenin iyi olmasi icin bunlar sart/mis. Ben bilmiyordum, aci bi sekilde ogrendim. Bu yuzden bilen bilmeyen herkese anlatmaya calisiyorum![]()
2 binmiAsilama 900 - 2000 tl arasi degisiyor. Ilaclari da yanlis hatirlamiyorsam 200 kusur tutmustu iki yil once.
Tup bebegi de sordum hatta kibrista bir merkeze, 2500 euro dediler. Ilaclari da 2000 tl civariymis.
Diste curuk varsa, en azindan bi dis hekimi gorsun cunku biraz ilerledigi zaman, hamileyken mudahale edemeyebiliyorlar ve curukler ilerleyince kandan bebegi de etkiliyor. Hamileyken belki doktorun kan pihtilastirici ya da sulandirici verecek, o yuzden onlem almakta fayda var. Bir de, hamilelik ilerledoginde dislerde ya da dis etinde sikintilar olusabiliyor. Onceden baktirip temkinli olmakta fayda var.Canm benimde ilk tecrübem olacak bende yeni ögrendim diş hekimi falan neden ben kadın doğum dr gitmiştim polikistik over var ama halledilir o demişri eşimde sıkıntı çıkınca şansınız tüp bebek dediler![]()
Tup bebek icin euro yazmistim canim2 binmitüp bebek 15 bin flan duydum sanki ama
Zaten herkesin belirtileri farkli oluyo coguda ilactan oluyo farkindayimbende bu yasadiklarini ilk transferimde yasadim sonuc negatif
gogsun agridi mi peki canim
Antep'te mi deniyorsunuz novafertil Ruşen hocayla mıEvet ilk tecrubem olucak canım ücretler hakkında bilgin var mı ? Cevapların ve bilgilendirdiği için teşekkürler
Antepteyiz daha baslamadik Ramazan'dan sonra diye düşünüyoruzAntep'te mi deniyorsunuz novafertil Ruşen hocayla mı