Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. 1 tane çocuğum var fakat ikinci gebelik olmadı. Üniversite hastanesinde 2 kez aşılama yaptırdım. Tutmadı. Tüp bebek desteği için hiç cocugu olmamış olma şartı var mı yoksa 3 kez asilamadan sonra raporla tüp bebek hakkım var mı
Merhabalar. 1 tane çocuğum var fakat ikinci gebelik olmadı. Üniversite hastanesinde 2 kez aşılama yaptırdım. Tutmadı. Tüp bebek desteği için hiç cocugu olmamış olma şartı var mı yoksa 3 kez asilamadan sonra raporla tüp bebek hakkım var mı
Merhaba ever şartlar arasında hiç çocuk olmama şartı var nufüs kayıt örneği istiyorlar rapor için evraklar arasında Bilkent şehir hastanesinde tedavi oluyorum orada birkaç kişiye denk gelmşiştim raporsuz ortalama 100 bin dediklerini duydum benim raporluydu ilkinde 20 bin civarında tutmuştu az iğne kullanmıştım bunda ortalama 50 60 ı buldu