Tüp bebek hamileleri

Zeynep konca

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2021
89
13
18
27
Merhaba. 5. Gün emriyosu AA kalite nakladildi bana. 3. Denememde pozitifi gördüm . Allah'a şükür. Şimdi 5+5 gunluğum ama koyu kahve rengi kanamam oluyo ve sürekli hafif sızlamam var . Deneyimli olanlar lütfen yazsın ....

Evet kanama lekelenme olabiliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah o haftalarda benim de olmuştu.

Merhaba benim de 6 haftalıkken ufak bir kanamam olmuştu peçeteye gelmişti herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür sizin de olmayacaktır

Evet kanama lekelenme olabiliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah o haftalarda benim de olmuştu.
Teşekkürler benimle paylaştığımız için Fazla oturduğunda ve ayakta kaldığımda agrilarimin şiddeti artiyo. Bu yüzden hep uzanma ihtiyacı duyuyorum sizde de boylemiydi

Hayırlı olsun bebeğiniz bzde ilk denemeye başladık transfer bekliyoruz. Benmde 5aa 3 tane duruyor kalitesi iyi diyorlar. İlk 2 denemeniz neden olmsuzdu sebep bulunabldimi ne yiyorsunz tavsiyenz neler anlatn herşeyi

Teşekkürler benimle paylaştığımız için Fazla oturduğunda ve ayakta kaldığımda agrilarimin şiddeti artiyo. Bu yüzden hep uzanma ihtiyacı duyuyorum sizde de boylemiydi
Yok aşırı ağrım yoktu ama bende istiharat ettim o günler tabi rica ederim

Hayırlı olsun bebeğiniz bzde ilk denemeye başladık transfer bekliyoruz. Benmde 5aa 3 tane duruyor kalitesi iyi diyorlar. İlk 2 denemeniz neden olmsuzdu sebep bulunabldimi ne yiyorsunz tavsiyenz neler anlatn herşeyi
İlk denemeyi Kocaeli umut tepe üniversitesinde yaptırdım. Transfer yapıldı ve yürüyerek kalktık masadan tutma olasılığını azaltiyo bu tabi. İlk yarım saat çok önemli canım bunu sakın unutma. İlki öyle tutmadı.ikincisini bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım ve çok sorun yaşadım o gün. Bu arada transfer yaptıkları zaman sedyeyle alıyolar masadan sizi burda . Çok sıkışıktim o gün hocanın üstüne işedim düşün .çunku üşütmuştüm oyuzden sürekli idrarım geldi ve doğru düzgün yatamadım bile ve hastaneden çıkınca yarımsaat bir saat yürüdüm . Tutma imkanı hiç yoktu yani. İki denememde de troitlerim yüksekti 2,50 olması gerekiyo biliyosun hamile kalmak için benim hep yüksekti. Bu sefer öyle olmadı herşey yolunda gitti Allah'ıma şukur ve sonucum pozitifRabbim kimseyi doktor kapısından eliboş dönmeyi nasip etmesin çok zor gerçekten . Önemli olan gerçekten sitres yapmaman. Ben transfere gitmeden o kadar rahattım kafa olarak . Tatile çıktık sırf sitres yapmayayım diye çok iyi geldi tavsiye ederim. Önemli olan stres yapmamak çunku emin olun . Şuan tutacak mı tutmıcakmı korkusu yaşıyosun eminim ama yaşama bunun hiçbir faydası yok emin ol . Sonuçta bu Rabbimin elinde olan birşey tutturanda tutturmuyanda o . Tek yapman gereken ondan istemen . O kapısına gelini geri çevirmiyo emin ol . Ben çok dua ettim 3. Denememde tutsun diye Rabbim geri çevirmedi kapısından inşallah senin ve nice çocuk bekleyenlerin ki de tuttar ve kucağımıza alırız inşallah

Merhaba, 5. Haftada benimde lekelenmem olmuştu kahverengi hatta ara ara kırmızı çok korkmuştum ama beta hcg düzenli arttı, 10 güne yakın sürdü geçti ve bir daha hiç lekelenme yaşamadım, şimdi 27 haftalık olduk çok şükür sağlıkla büyüsün inşallah. O zamanlar raporluydum hep dinlendim zaten ayağa kalkmaya korkuyordum yine gelicek leke diye, belki sadece psikolojik ama bol bol yattım

Evet olabiliyor diyen arkadaşları anlamıyorum,herkesin durumu farklıdır kiminde tutunma lekelenmesi olur kiminde kesede kanama alanı görülebilir,bu kadar hafife almayın böyle durumları mutlaka doktorunuzla görüşün,benim ne zaman bir lekelenme bir ağrım olsa Dr hemen çağırır

Normal değil zaten, ama sebebi de yoktu, daha keseyi bile görmemiştik doktorum beta hcg düzenli arttığı sürece sorun değil dedi yani takipsiz değildik o süreçte, zaten yıllardır beklenen bebek bir damla gelse doktorla irtibat kuruluyor.

Ağrıniz oluyomuydu peki . Benim oturduğum zaman bile ağrıyo da

Lekelenme kanama iyi birşey değil mutlaka doktorunla görüş
Gittik zaten yarın tekrar gitcez. Doktor tüp bebekte görülen bişey diyo ama benim ağrilarim adet ağrısı gibi çok oluyo. Ar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…