- 9 Eylül 2021
- 89
- 13
- 18
- 27
- Konu Sahibi Zeynep konca
-
Evet kanama lekelenme olabiliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba. 5. Gün emriyosu AA kalite nakladildi bana. 3. Denememde pozitifi gördüm . Allah'a şükür. Şimdi 5+5 gunluğum ama koyu kahve rengi kanamam oluyo ve sürekli hafif sızlamam var . Deneyimli olanlar lütfen yazsın ....
Merhaba benim de 6 haftalıkken ufak bir kanamam olmuştu peçeteye gelmişti herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür sizin de olmayacaktırMerhaba. 5. Gün emriyosu AA kalite nakladildi bana. 3. Denememde pozitifi gördüm . Allah'a şükür. Şimdi 5+5 gunluğum ama koyu kahve rengi kanamam oluyo ve sürekli hafif sızlamam var . Deneyimli olanlar lütfen yazsın ....
Teşekkürler benimle paylaştığımız içinEvet kanama lekelenme olabiliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallaho haftalarda benim de olmuştu.
İnşallah olmaz bundan sonra.Agustosun 2sinde kalp atışını duycaz insallahMerhaba benim de 6 haftalıkken ufak bir kanamam olmuştu peçeteye gelmişti herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür sizin de olmayacaktır
Yok aşırı ağrım yoktu ama bende istiharat ettim o günler tabi rica ederimTeşekkürler benimle paylaştığımız içinFazla oturduğunda ve ayakta kaldığımda agrilarimin şiddeti artiyo. Bu yüzden hep uzanma ihtiyacı duyuyorum sizde de boylemiydi
Yok aşırı ağrım yoktu ama bende istiharat ettim o günler tabi rica ederim
Yok aşırı ağrım yoktu ama bende istiharat ettim o günler tabi rica ederim
İlk denemeyi Kocaeli umut tepe üniversitesinde yaptırdım. Transfer yapıldı ve yürüyerek kalktık masadan tutma olasılığını azaltiyo bu tabi. İlk yarım saat çok önemli canım bunu sakın unutma. İlki öyle tutmadı.ikincisini bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım ve çok sorun yaşadım o gün. Bu arada transfer yaptıkları zaman sedyeyle alıyolar masadan sizi burda . Çok sıkışıktim o günHayırlı olsun bebeğiniz bzde ilk denemeye başladık transfer bekliyoruz. Benmde 5aa 3 tane duruyor kalitesi iyi diyorlar. İlk 2 denemeniz neden olmsuzdu sebep bulunabldimi ne yiyorsunz tavsiyenz neler anlatn herşeyi
Merhaba, 5. Haftada benimde lekelenmem olmuştu kahverengi hatta ara ara kırmızı çok korkmuştum ama beta hcg düzenli arttı, 10 güne yakın sürdü geçti ve bir daha hiç lekelenme yaşamadım, şimdi 27 haftalık olduk çok şükürMerhaba. 5. Gün emriyosu AA kalite nakladildi bana. 3. Denememde pozitifi gördüm . Allah'a şükür. Şimdi 5+5 gunluğum ama koyu kahve rengi kanamam oluyo ve sürekli hafif sızlamam var . Deneyimli olanlar lütfen yazsın ....
Lekelenme kanama iyi birşey değil mutlaka doktorunla görüşMerhaba. 5. Gün emriyosu AA kalite nakladildi bana. 3. Denememde pozitifi gördüm . Allah'a şükür. Şimdi 5+5 gunluğum ama koyu kahve rengi kanamam oluyo ve sürekli hafif sızlamam var . Deneyimli olanlar lütfen yazsın ....
Normal değil zaten, ama sebebi de yoktu, daha keseyi bile görmemiştik doktorum beta hcg düzenli arttığı sürece sorun değil dedi yani takipsiz değildik o süreçte, zaten yıllardır beklenen bebek bir damla gelse doktorla irtibat kuruluyor.Evet olabiliyor diyen arkadaşları anlamıyorum,herkesin durumu farklıdır kiminde tutunma lekelenmesi olur kiminde kesede kanama alanı görülebilir,bu kadar hafife almayın böyle durumları mutlaka doktorunuzla görüşün,benim ne zaman bir lekelenme bir ağrım olsa Dr hemen çağırır
Geçmiş olsun bende de kanama oluyordu. Mümkün olduğunca yatın. Tuvalete gitmek dışında kalkmayınİnşallah olmaz bundan sonra.Agustosun 2sinde kalp atışını duycaz insallah
Ağrıniz oluyomuydu peki . Benim oturduğum zaman bile ağrıyo daMerhaba, 5. Haftada benimde lekelenmem olmuştu kahverengi hatta ara ara kırmızı çok korkmuştum ama beta hcg düzenli arttı, 10 güne yakın sürdü geçti ve bir daha hiç lekelenme yaşamadım, şimdi 27 haftalık olduk çok şükürsağlıkla büyüsün inşallah. O zamanlar raporluydum hep dinlendim zaten ayağa kalkmaya korkuyordum yine gelicek leke diye, belki sadece psikolojik ama bol bol yattım
Gittik zaten yarın tekrar gitcez. Doktor tüp bebekte görülen bişey diyo ama benim ağrilarim adet ağrısı gibi çok oluyo.Lekelenme kanama iyi birşey değil mutlaka doktorunla görüş
Gittik zaten yarın tekrar gitcez. Doktor tüp bebekte görülen bişey diyo ama benim ağrilarim adet ağrısı gibi çok oluyo. ArLekelenme kanama iyi birşey değil mutlaka doktorunla görüş
Normal değil zaten, ama sebebi de yoktu, daha keseyi bile görmemiştik doktorum beta hcg düzenli arttığı sürece sorun değil dedi yani takipsiz değildik o süreçte, zaten yıllardır beklenen bebek bir damla gelse doktorla irtibat kur
Evet gerçekten insan korkuyoNormal değil zaten, ama sebebi de yoktu, daha keseyi bile görmemiştik doktorum beta hcg düzenli arttığı sürece sorun değil dedi yani takipsiz değildik o süreçte, zaten yıllardır beklenen bebek bir damla gelse doktorla irtibat kuruluyor.
Regl ağrısına benzer ağrılarım oluyordu, bence o ağrılar tam o dönemin normalde regl dönemimiz olmasıyla ilgili, sonra ağrılar da geçti kanama da geçtiAğrıniz oluyomuydu peki . Benim oturduğum zaman bile ağrıyo da
Benimki hiç geçmiycekmiş gibi inşallah benimde geçerRegl ağrısına benzer ağrılarım oluyordu, bence o ağrılar tam o dönemin normalde regl dönemimiz olmasıyla ilgili, sonra ağrılar da geçti kanama da geçti
Keseyi gorebildinizmiBenimki hiç geçmiycekmiş gibi inşallah benimde geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?