- 31 Ekim 2017
- 328
- 342
- 103
- 29
- Konu Sahibi Zeynep konca
Umuttepe de ne kadara yaptırdınız acabaİlk denemeyi Kocaeli umut tepe üniversitesinde yaptırdım. Transfer yapıldı ve yürüyerek kalktık masadan tutma olasılığını azaltiyo bu tabi. İlk yarım saat çok önemli canım bunu sakın unutma. İlki öyle tutmadı.ikincisini bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım ve çok sorun yaşadım o gün. Bu arada transfer yaptıkları zaman sedyeyle alıyolar masadan sizi burda . Çok sıkışıktim o günhocanın üstüne işedim düşün .
çunku üşütmuştüm oyuzden sürekli idrarım geldi ve doğru düzgün yatamadım bile ve hastaneden çıkınca yarımsaat bir saat yürüdüm . Tutma imkanı hiç yoktu yani. İki denememde de troitlerim yüksekti 2,50 olması gerekiyo biliyosun hamile kalmak için benim hep yüksekti. Bu sefer öyle olmadı herşey yolunda gitti Allah'ıma şukur ve sonucum pozitif
Rabbim kimseyi doktor kapısından eliboş dönmeyi nasip etmesin çok zor gerçekten . Önemli olan gerçekten sitres yapmaman. Ben transfere gitmeden o kadar rahattım kafa olarak . Tatile çıktık sırf sitres yapmayayım diye çok iyi geldi tavsiye ederim. Önemli olan stres yapmamak çunku emin olun . Şuan tutacak mı tutmıcakmı korkusu yaşıyosun eminim ama yaşama bunun hiçbir faydası yok emin ol . Sonuçta bu Rabbimin elinde olan birşey tutturanda tutturmuyanda o . Tek yapman gereken ondan istemen . O kapısına gelini geri çevirmiyo emin ol . Ben çok dua ettim 3. Denememde tutsun diye Rabbim geri çevirmedi kapısından
inşallah senin ve nice çocuk bekleyenlerin ki de tuttar ve kucağımıza alırız inşallah
![]()