• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hamileliğinde kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi peler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

peler

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
53
29
18
30
Merhaba tüp bebek ile 6 haftalık hamileyim, önceki çok az peçeteye pembe lekelenmem oldu acile gittiğimde beta hcg 10000den yüksek çıktı, doktor alttan muayene istedi ve kendi doktorum kırmızıya dönmedikçe sorun yok dediği için muayene olmadım, dün sabah kocaman bir pıhtıyla birlikte başlayan kırmızı kanamayla acil doktora gittim, kalp atışını duydum çok şükür 🙏🏻 Doktor hiç kalkmadan istirahat önerdi, Progesteron fitil ve iğneye devam et dedi, daha önce aynısını yaşayan var mı acaba kendimi çok kötü hissediyorum? Dün akşam ve bugün pıhtı gelmedi ama kanama daha az miktarda devam ediyor

Merhaba tüp bebek ile 6 haftalık hamileyim, önceki çok az peçeteye pembe lekelenmem oldu acile gittiğimde beta hcg 10000den yüksek çıktı, doktor alttan muayene istedi ve kendi doktorum kırmızıya dönmedikçe sorun yok dediği için muayene olmadım, dün sabah kocaman bir pıhtıyla birlikte başlayan kırmızı kanamayla acil doktora gittim, kalp atışını duydum çok şükür 🙏🏻 Doktor hiç kalkmadan istirahat önerdi, Progesteron fitil ve iğneye devam et dedi, daha önce aynısını yaşayan var mı acaba kendimi çok kötü hissediyorum? Dün akşam ve bugün pıhtı gelmedi ama kanama daha az miktarda devam ediyor
Öncelikle geçmiş olsun bende tüp bebekle hamile kaldım 6. Hafta da bende durup dururken çok yoğun kırmızı kanamayla acile gittim ilk kez kalp atışını duydum fitil iğne kullandım ve istirahat ettim geçti çok şükür Şuan 8 haftalık olduk içini ferah tut hiç strese girme riskli haftalar hiçbir iş yapma bol dua et 🥰🤲

Aynısını 7. Haftada yaşadım pıhtı geldia rdından paçamdan akan kanamayla acile gittim kalp atışını duydum. Bir gün yattım hastanede fitil iğne serum. Şuan çok şükür şimdi 8+2 bebeğimde iyi bende ara ara kahverengi lekelenmeler oluyor. Korkma stres yapma sürekli dinlen iş filan yapma

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bende progestan fitil devam ediyorum birde istirahat

Yaşamayan yok sanırım bu durumu, benimde oldu, uzun süre de lekelenmelerim sürdü, endişenizi çok iyi anlıyorum, benim bıdıklar 15 aylık oldular bile maşallah

Doktorunuzun talimatlarına uyun, bol bol dinlenin.

Aynısını 7. Haftada yaşadım pıhtı geldia rdından paçamdan akan kanamayla acile gittim kalp atışını duydum. Bir gün yattım hastanede fitil iğne serum. Şuan çok şükür şimdi 8+2 bebeğimde iyi bende ara ara kahverengi lekelenmeler oluyor. Korkma stres yapma sürekli dinlen iş filan yapma
Merhaba sizi hatırlıyorum konuşmuştuk dün kontrolüm vardı doktor kesenin etrafında kanama alanı var dedi ve istirahat verdi yatıyorum sadece sizde durumlar nasıl böyle birşey söyledi mi doktorunuz bende kanama akıntı vs hiçbirşey yok ama içerde varmış

Öncelikle geçmiş olsun bende tüp bebekle hamile kaldım 6. Hafta da bende durup dururken çok yoğun kırmızı kanamayla acile gittim ilk kez kalp atışını duydum fitil iğne kullandım ve istirahat ettim geçti çok şükür Şuan 8 haftalık olduk içini ferah tut hiç strese girme riskli haftalar hiçbir iş yapma bol dua et 🥰🤲
Çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyor böyle mesajlar sağolun 🥰🙏🏻 şimdi yatmaya devam ediyor musunuz yoksa ağır iş yapmadan mı devam ediyorsunuz sadece

Çok teşekkür ederim bizim de bir sorun olmadan devam ederiz inşallah sağolun 🙏🏻❤️

Dondurulmus embriyo transferlerinde pihtili kanama oluyo icinizi rahat tutun. Ilaclarinizi kullanin allahin izniyle bisry olmicak :)

Çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyor böyle mesajlar sağolun 🥰🙏🏻 şimdi yatmaya devam ediyor musunuz yoksa ağır iş yapmadan mı devam ediyorsunuz sadece
Rica ederim bizi bizden başkası anlamaz 🥰🥰
Ben yatıyorum sadece çünkü içerde kanama alanı var hiçbir iş yapmıyorum sadece yatıyorum pazartesi doktora gidicem inşallah kanama geçmiş olur 🤲🤲

Geçmiş olsun :( ben de yaşadım ve benimkinin sonu iyi bitmedi maalesef. 6.haftada durduk yere geldi birden kırmızı bir şekilde ama 1 kere gelip durdu bir pedin yarısını dolduracak şekilde. 2 gün sonra doktora gittim kanama alanı yoktu normal dedi. 7.haftada bu sefer adet kanaması gibi durmayan bir kanama yaşadım doktora gittim kalp atışı vardı, kalçadan iğne oldum ve 1 hafta evde yattım. Kontrole gittim 5 gün sonra kalp atışı çok yavaşlamıştı. Cumartesi bir daha gittim artık alalım sağlıksız bir hamilelik dedi. Ultrasonda kalp atışı çok çok az gözüküyordu ama ses alınamıyordu. Boy olarak da 6+1’e gerilemişti maalesef. Pazar günü kürtaj oldum 8 haftalıkken. Patolojiye yolladık. Ben bu kanamaların normal olduğunu hiç düşünmüyorum etrafımda da örneklerini gördüm :( umarım sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız

Rica ederim bizi bizden başkası anlamaz 🥰🥰
Ben yatıyorum sadece çünkü içerde kanama alanı var hiçbir iş yapmıyorum sadece yatıyorum pazartesi doktora gidicem inşallah kanama geçmiş olur 🤲🤲
İnşallah benim de kontrolüm pazartesi ikimizinki de geçmiş bitmiş olur inşallah 🙏🏻 😍

Geçmiş olsun :KK43: ben de yaşadım ve benimkinin sonu iyi bitmedi maalesef. 6.haftada durduk yere geldi birden kırmızı bir şekilde ama 1 kere gelip durdu bir pedin yarısını dolduracak şekilde. 2 gün sonra doktora gittim kanama alanı yoktu normal dedi. 7.haftada bu sefer adet kanaması gibi durmayan bir kanama yaşadım doktora gittim kalp atışı vardı, kalçadan iğne oldum ve 1 hafta evde yattım. Kontrole gittim 5 gün sonra kalp atışı çok yavaşlamıştı. Cumartesi bir daha gittim artık alalım sağlıksız bir hamilelik dedi. Ultrasonda kalp atışı çok çok az gözüküyordu ama ses alınamıyordu. Boy olarak da 6+1’e gerilemişti maalesef. Pazar günü kürtaj oldum 8 haftalıkken. Patolojiye yolladık. Ben bu kanamaların normal olduğunu hiç düşünmüyorum etrafımda da örneklerini gördüm :KK43: umarım sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🏻

Merhaba sizi hatırlıyorum konuşmuştuk dün kontrolüm vardı doktor kesenin etrafında kanama alanı var dedi ve istirahat verdi yatıyorum sadece sizde durumlar nasıl böyle birşey söyledi mi doktorunuz bende kanama akıntı vs hiçbirşey yok ama içerde varmış
Bende sürekli yatıyorum namaz kılamaya yemeğe kalkıyorum sadece. Benim akıntım devam ediyor kahverengi olarak.Evet benimde kanama alanları var küçük küçük dedi bende cumartesi gitmiştim tekrar bu cumartesiye çağırdı gideceğim inşallah sağlıkla ilerler 🤲🏻

Bende sürekli yatıyorum namaz kılamaya yemeğe kalkıyorum sadece. Benim akıntım devam ediyor kahverengi olarak.Evet benimde kanama alanları var küçük küçük dedi bende cumartesi gitmiştim tekrar bu cumartesiye çağırdı gideceğim inşallah sağlıkla ilerler 🤲🏻
Bende hiçbir akıntı yok doktor kanama dan korkma olması iyi kanama olmazsa sağlıksız dedi ne yapacağımı şaşırdım 😓

Back
X