Aynennn. Kimler vardi hemen cagiralim :)Geldim canımmmm hayırlı olsun topiğimiz.
Bende sana yazcaktımBende varımım çaktırmadan koştum geldim hemnhayrli olsn topigin cnm
Hosgeldin iyi oldu hep beraber dertlesiriz insallah hepimiz kavusuruzzBende varımım çagirmadan koştum geldim hemnhayrli olsn topigin cnm
İyi oldu açtıgımız bocalamıştım :))Hosgeldin iyi oldu hep beraber dertlesiriz insallah hepimiz kavusuruzz
Kalp kalbe karsiymisBende sana yazcaktım
HosbuldukHosgeldin iyi oldu hep beraber dertlesiriz insallah hepimiz kavusuruzz
Insallahhhhhh. Ben yarin hcg kontrolune gidicem insallah katlar.Hosbuldukâmin cnm inşallah sağlıkla geçer hamileligimz saglklada kucağımiza alırız
Geldim canım
İnşallah canımmmm ben doktora attım sonuclarımı görüşürüz haftaya diyo :))Insallahhhhhh. Ben yarin hcg kontrolune gidicem insallah katlar.
Senin cok iyi yaa masallah kuzu. Darisi banaaa.İnşallah canımmmm ben doktora attım sonuclarımı görüşürüz haftaya diyo :))
Hoşgeldin tatlım, topiğimiz yoktu açtık iyi oldu bütün kızlar toplanalım bariGeldim canım
Inşallah cnm en son kaçtı değerin? Bende perşembe kalp atışları için gidicem inşallah duyarımInsallahhhhhh. Ben yarin hcg kontrolune gidicem insallah katlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?