Kalp atislarini da gorceksin o gun dimi kuzuuKızlar ayın 28 ne aldım randevu :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Banada bakılmadı cnmAyy ne guzel. 10. Gun113 yarin 12. Gun bakcaz. Ya sizlerde progesteron bakilmadi mi? Kimseye ulasamadim baktiran yok sanirim hic.
Doktor perşembeye randevu vermişti cnm bide 5.gun embryosuydu benm duyulur inşallah ya:)Canım bence sen pazartesi git
Evet canım doktor ücreti 450tl sizlerin kaçKalp atislarini da gorceksin o gun dimi kuzuu
Benm belirtim yok hala sadece göğüslerim elleyince acıyor biraz okadr:)Kizlar belirtiler ne alemdee
Haftaya cuma gidiyorum canım ben :) 6+4 olcam o günDoktor perşembeye randevu vermişti cnm bide 5.gun embryosuydu benm duyulur inşallah ya:)
Aynen benimde aynı belirti gögüsler dolgunluk agrısı çok az daha olmaz zaten bulantılar bakalım ne zaman başlıcak kızlar işin zor tarafıBenm belirtim yok hala sadece göğüslerim elleyince acıyor biraz okadr:)
Hmm senin ne zaman olmuştu transferin cnmHaftaya cuma gidiyorum canım ben :) 6+4 olcam o gün
4. Nisan canım adetin 22. Günü olduHmm senin ne zaman olmuştu transferin cnm
Ay hic hatırlatma onu ya en korktuğum şey sürekli ve geçmeyen bulantıAynen benimde aynı belirti gögüsler dolgunluk agrısı çok az daha olmaz zaten bulantılar bakalım ne zaman başlıcak kızlar işin zor tarafı
Keske bana da bakmasaydiBanada bakılmadı cnm
Benim ucretsiz kalp atisina kadar kuzuEvet canım doktor ücreti 450tl sizlerin kaç
Benim de aciyo ama cok da degilll bikac gun once daha coktuBenm belirtim yok hala sadece göğüslerim elleyince acıyor biraz okadr:)
İns cnm bnm yaaa ins
Hahaha kiz alemsin :) insallah bebistir o top gibu seyy :) test yarin mi yapcaksinKizlar size bir sey sorcam hani eski zamanlarda parmakla muayene ederlermis ya bu gun merak ettim sirt ustu yattim parmagimi itebildigim kadar ittimelime sol tarafta bezelye gibi bir top geldi denedinizmi hic normalmidir acaba ya aaa (deliyimm dimii )
Ömrümü yiyen yaaa kız enfeksiyon kapcanKizlar size bir sey sorcam hani eski zamanlarda parmakla muayene ederlermis ya bu gun merak ettim sirt ustu yattim parmagimi itebildigim kadar ittimelime sol tarafta bezelye gibi bir top geldi denedinizmi hic normalmidir acaba ya aaa (deliyimm dimii )
Hahaha Allahim dustugumuz hale bakkkk sen nasip et yarabbimmÖmrümü yiyen yaaa kız enfeksiyon kapcanallahımmm şu sevoşuma akıl ver
Ben cesaret edemem ona aslaKizlar size bir sey sorcam hani eski zamanlarda parmakla muayene ederlermis ya bu gun merak ettim sirt ustu yattim parmagimi itebildigim kadar ittimelime sol tarafta bezelye gibi bir top geldi denedinizmi hic normalmidir acaba ya aaa (deliyimm dimii )
Hahaha ins cnm bnm persembe cnm test gunummHahaha kiz alemsin :) insallah bebistir o top gibu seyy :) test yarin mi yapcaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?