Tüp bebek hamisleri

Kizlar size bir sey sorcam hani eski zamanlarda parmakla muayene ederlermis ya bu gun merak ettim sirt ustu yattim parmagimi itebildigim kadar ittim :( elime sol tarafta bezelye gibi bir top geldi denedinizmi hic normalmidir acaba ya aaa (deliyimm dimii ;) )

Kizlar size bir sey sorcam hani eski zamanlarda parmakla muayene ederlermis ya bu gun merak ettim sirt ustu yattim parmagimi itebildigim kadar ittim :KK43: elime sol tarafta bezelye gibi bir top geldi denedinizmi hic normalmidir acaba ya aaa (deliyimm dimii :KK66: )
Hahaha kiz alemsin :) insallah bebistir o top gibu seyy :) test yarin mi yapcaksin

Kizlar size bir sey sorcam hani eski zamanlarda parmakla muayene ederlermis ya bu gun merak ettim sirt ustu yattim parmagimi itebildigim kadar ittim :KK43: elime sol tarafta bezelye gibi bir top geldi denedinizmi hic normalmidir acaba ya aaa (deliyimm dimii :KK66: )
Ömrümü yiyen yaaa kız enfeksiyon kapcan :sinirli: allahımmm şu sevoşuma akıl ver

Ben cesaret edemem ona asla :KK12:

Back
X