- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Ayyyy insallah buraya aliriz seni de persembe gunu. Hepimizin saglikla gelirbebisleriHahaha ins cnm bnm persembe cnm test gunumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy insallah buraya aliriz seni de persembe gunu. Hepimizin saglikla gelirbebisleriHahaha ins cnm bnm persembe cnm test gunumm
Hahaha esim 11 yildir bosuna deli demiyor cnmm galiba hakliiBen cesaret edemem ona asla![]()
İns cnm bnmAyyyy insallah buraya aliriz seni de persembe gunu. Hepimizin saglikla gelirbebisleri
İns cnm bnm rabbimin izniyleeAyy cok iyi anliyorum seni ben yaa. Insallah bu kez alcaz kucagimizaaaa
Hımmm iyi senin merkezin nereydi tatlımBenim ucretsiz kalp atisina kadar kuzu
Izmir de smyrna art canim. Istanbul da farkli uygulama sanirimHımmm iyi senin merkezin nereydi tatlım
Pozitif çıksada bian önce rahatlasak valla yoksa neler çıkarcan daha belli degilİns cnm bnm rabbimin izniylee
GELDİM :)))
Hoşgeldin canımmmmmGELDİM :)))
Hahaha aynen wallaha bu gun biraz umutlandim sanki birtanemde hayirlisi bakalimmPozitif çıksada bian önce rahatlasak valla yoksa neler çıkarcan daha belli degil![]()
Anladım cnm benmde adetin 15.gunu olmuştu4. Nisan canım adetin 22. Günü oldu
Aynen kuzum guzel guzel seylerle dolduralim sayfamizi insallahhhBestt iyiki açtık sayfayı valla kaç sayfa pldu bak şimdiden :))
Vala keske yakin olup bulussak :)Anaaaa kizlar cekideklerr eksikkkkHadi gelinnn cayaaaa
Benmde azalmıştı gene çoğaldı :)Benim de aciyo ama cok da degilll bikac gun once daha coktu
Acisin acisin belirti iyidir :) keske midem bulansaBenmde azalmıştı gene çoğaldı :)
Keske kizlar yaaa ben negatif alsamda sizden kopamam walla kovalamayin beni heeee sakinnnnn kardes gibi oluyor insannVala keske yakin olup bulussak :)