- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 16 gün beta 400 iyimi yoksa geridemi
148 pazartesi perşembe 400 cnmDaha önce kacinci gün yapmıştın? Önemli olan %60 artması.
Maşallah çok güzelKızlar 7.gün 108 degerim nasıl sizce?
148 pazartesi perşembe 400 cnm
yok ben kendim yaptırdım hayırfarklı yerdeİyi MAşallah doktor tekrarla dedi mi?? Bide aynı yerde yaptirdin
yok ben kendim yaptırdım hayırfarklı yerde
tm cnm tsk ederim doğru söylüyorsunAynı yerde yapmakta fayda var canim. Doktor istemedikce bence yapma. Bak ben 9.gün 29 11.gün 41 gördüm. Tabi yıkıldım. Test tarihi 14.gun 149 ve transferin 18.günü 771 gördüm tekrar etmiyecem. Haftaya muayene için çağırdı.
Çok yüksek olursa ikiz olasılığı çok fazlaymiskızlarşimdi diğer sayfalardan hcg değerine baktım da sanki düşük benimki biraz 13. gün 148 16. 400 3. gün embriyosu olduğu için olabilirmi yoksa kendimimi kandırıyorum cokmu düşük birde 2 adet transfer edildi yüksek çıkması lazım sankı yoksa tek mi tuttu tek cift farketmez sağlıkla kucağıma alıyımda aman bilmiyorum kafam karıstı
Pazartesi kontrolum sizce bi daha bakayimmi degerimin artışına. .. 7.gün baktirdim sadeceMaşallah çok güzel
Tabiki yaptir canım değerin iki katı olmalıPazartesi kontrolum sizce bi daha bakayimmi degerimin artışına. .. 7.gün baktirdim sadece
Benim 16. Gun 350 di. 2 hafta sonra kalp atısını duyduk.endişe etme canım..kızlarşimdi diğer sayfalardan hcg değerine baktım da sanki düşük benimki biraz 13. gün 148 16. 400 3. gün embriyosu olduğu için olabilirmi yoksa kendimimi kandırıyorum cokmu düşük birde 2 adet transfer edildi yüksek çıkması lazım sankı yoksa tek mi tuttu tek cift farketmez sağlıkla kucağıma alıyımda aman bilmiyorum kafam karıstı
tmm canım içimi rahatlattın tsk ederimBenim 16. Gun 350 di. 2 hafta sonra kalp atısını duyduk.endişe etme canım..
Yaptır canım. Zaten doktor yaptırmanı söylemeliydi. Artış önemliPazartesi kontrolum sizce bi daha bakayimmi degerimin artışına. .. 7.gün baktirdim sadece
İyiyim cook sukur cnm sizler nslsnz evde dgldm giremedimm iyisiniz insallahhhSeval_cagla nasılsınn.. merak ettim seni..iyimisin
Tutmus ama tutunamamis dedi cnm mlsfAaaa ciddi misine nasil silik cikti o zaman. Anlamadim ben