Tüp bebek hamisleri

Dr um izne ayrıldığı için içerde neler olduğunu bilmiyorum bulunduğum yerde başka Dr da yok sadece beklemek zorunda olduğumu biliyorum Hepimiz için hayırlısı olsun ve rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.cevap verdiğiniz ve içimi azda olsa rahatlattığınız için çok tşk ederim
Azıcık olsa ateşini azalttıysam ne mutlu bana. Amin canım amin :dua:

Aranızda clexan ve coraspin kullanan varmıydı kanamadan dolayı Dr um bırakmamı söyledi sizce bırakmamın zararı olurmu?

Canım ara ara bende de oluyor. Hele geçen hafta 1 gün boyunca baya şiddetliydi. Gaz sancısı da olabiliyormus. Bizde 10+1 olmusuz şimdi Dr dan çıktık. artık kanamalarım da olmuyor çok şükür :dua: senin nasıl durumun canım?
Çok şükür bende de kanama yok, ama çok korkuyorum hala atlatamadım benim ikizlerden birinin kalbi durdu korkuyorum buna da bir şey olur diye, hergün dua ediyorum canım, benim biraz arttı batmalar korkuyorum :KK43:

Kızlar benim daha çok yeni gebeliğim yarin kese gormeye gidicez inşallah görebiliriz ara ara bir kaç damla kanamam oluyor genelde köyü kahve siyah renge dönük korkuyorum ilk kez bu duyguyu yaşıyorum doktorum olası şeyler rahat ol stres yapma yoğun ve aksikan olmadığı sürece sorun yok dedi bakalım yarin neler diyecek benim gibi lekelenme yaşayıp sorunsuz ilerleyen var mı?

Çok şükür bende de kanama yok, ama çok korkuyorum hala atlatamadım benim ikizlerden birinin kalbi durdu korkuyorum buna da bir şey olur diye, hergün dua ediyorum canım, benim biraz arttı batmalar korkuyorum :KK43:

Ya :( tek olsun sağlıklı olsun yeter ki. Hepimizde var o korku canım. Zor elde ettik korkuyoruz doğal olarak. Dualarla icimizi ferah tutmaya calışıcaz artık. Rabbim yavrularımızı korusun. :dua:

Aranızda clexan ve coraspin kullanan varmıydı kanamadan dolayı Dr um bırakmamı söyledi sizce bırakmamın zararı olurmu?

Aktif kanamam olunca 4 gün clexanı kestik ama durunca devam ettik. Hala kullanıyorum. Coraspini hiç kullanmadım ben cnm.

Kızlar benim daha çok yeni gebeliğim yarin kese gormeye gidicez inşallah görebiliriz ara ara bir kaç damla kanamam oluyor genelde köyü kahve siyah renge dönük korkuyorum ilk kez bu duyguyu yaşıyorum doktorum olası şeyler rahat ol stres yapma yoğun ve aksikan olmadığı sürece sorun yok dedi bakalım yarin neler diyecek benim gibi lekelenme yaşayıp sorunsuz ilerleyen var mı?

Çoğumuz bunları yaşadık. Pembe-siyah-kahverengi- kırmızı kanama hepsini yasadım. İstirahat et ilaçlarını düzgün kullan cnm.

Aktif kanamam olunca 4 gün clexanı kestik ama durunca devam ettik. Hala kullanıyorum. Coraspini hiç kullanmadım ben cnm.
Anladım canım demekki bende tekrar başlarım.herkes gerçekten zor şartlarda hamile kalmış ufacık birşeyde büyük korkular yaşanıyor Allah yardımcımız olsun

Çoğumuz bunları yaşadık. Pembe-siyah-kahverengi- kırmızı kanama hepsini yasadım. İstirahat et ilaçlarını düzgün kullan cnm.
Teşekkür ederim canım maşallah büyümüş bebişin dr allah hepsin e sağlık isteyen herkese de nasip etsin. En güvenilir doktor söylese de basından geçen kişiden duymak rahatlatıcı oluyor tekrar teşekürler

Teşekkür ederim canım maşallah büyümüş bebişin dr allah hepsin e sağlık isteyen herkese de nasip etsin. En güvenilir doktor söylese de basından geçen kişiden duymak rahatlatıcı oluyor tekrar teşekürler

Bugünüme çok şükür canım. Haklısın insan 'evet ben de yaşadım korkma' cümlesini duyunca rahatliyor biraz. Rabbimin izniyle atlaticaz bu günleri. Önümüzdeki sene bebeklerimiz hakkında konusuruz inşallah :dua:

Mrb arkadaşlar 8+3 haftalık hamileyim dün yoğun bir kanama yaşadım Dr mu aradım düşük tehlikemin olduğunu söyleyerek pruloton depot iğne kullanıp dinlenmemi söyledi.kanamam azaldı sizlere sormak istediğim bu dönemlerde kanamanın olması normalmi?
Canım bende 8+2yim dün yaşadım kanama benimde drmu iğnemi yaptırmamı ve dinlenmemi söyledi bugün ultrasonla bakıldı çok şükür bebeğimde bir sorun yok

Canım bende 8+2yim dün yaşadım kanama benimde drmu iğnemi yaptırmamı ve dinlenmemi söyledi bugün ultrasonla bakıldı çok şükür bebeğimde bir sorun yok
Malesef burda Dr olmadığı için ben gidemedim inşallah bebimde bebeğim iyidir.sadece coraspinmi kullanıyorsun

Malesef burda Dr olmadığı için ben gidemedim inşallah bebimde bebeğim iyidir.sadece coraspinmi kullanıyorsun
Bunun yanında crinone jel Estrofem ve haftada bir proluton depot iğne kullanıyorum yalnız iğnemi dün hemen yaptırmamı istemişti

Back
X