Tüp bebek hamisleri

Kizlar meraba öncelikle allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ben hamile değilim ama sizlere bazi sorularim olacak tup bebekle ilgili aydinlatirsaniz sevinirim.. Aranizda esinin sperm azligi sebebiyle tup bebek yaptiran var mi varsa kaçıncı denemede ne kadarlik bi sperm değeriyle hamile kaldı? Bunu öğrenmek istiyorum:KK15:
Merhaba.. Benim sorunum yumurtayla ilgiliydi.. Ama vardır burada spermle r ilgili olan.. İnşaallah birinci denemede başarılı olursunuz. Allah yardımcınız olsun..

Merhaba.. Benim sorunum yumurtayla ilgiliydi.. Ama vardır burada spermle r ilgili olan.. İnşaallah birinci denemede başarılı olursunuz. Allah yardımcınız olsun..
Amin inşallah teşekkür ederim cevabın için sen de bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirsin inşallah canım

bebeklerden biri tuttu diğeri ultrasonda görünmedi onu mu atıyorum acaba.kimisinde hic akıntı olmuyormuş.
Jel kullanırken çok oluyordu.. Benimde 2 embriyo kondu 1 tuttu.. Diğeri nasıl noluyo bilmiyorum dediğin gibi akıntı gibimi gidiyor... Şimdide oluyor akıntı ama bişey kullanmıyorum ben..ama jel kullanınca daha çok oluyordu akıntı. bi kısmı çıkıyordu jelin..

Jel kullanırken çok oluyordu.. Benimde 2 embriyo kondu 1 tuttu.. Diğeri nasıl noluyo bilmiyorum dediğin gibi akıntı gibimi gidiyor... Şimdide oluyor akıntı ama bişey kullanmıyorum ben..ama jel kullanınca daha çok oluyordu akıntı. bi kısmı çıkıyordu jelin..
benimde fitil öyle idi şu sıralar emiyor.fazla çıkmıyor ama bitmedi de embriyolardan tutmayan yüzünden sanırım adette nasıl pelte olur ya onun siyah versiyonu.inşallah hiç olmaz. 9 eylülde prognex 50mg vurundum 19 eylülde vurunmaya devam ederim heralde.yapay olduğu için insan daha tetikte diye düşünüyorum.

benimde fitil öyle idi şu sıralar emiyor.fazla çıkmıyor ama bitmedi de embriyolardan tutmayan yüzünden sanırım adette nasıl pelte olur ya onun siyah versiyonu.inşallah hiç olmaz. 9 eylülde prognex 50mg vurundum 19 eylülde vurunmaya devam ederim heralde.yapay olduğu için insan daha tetikte diye düşünüyorum.
Siyahmı siyah hiç duymadım doktoruna bi sor istersen.. Benim her gün iğnem vardı senin hergün yok sanırım. Pregestan ve hibor iğne yapılıyordu..

Siyahmı siyah hiç duymadım doktoruna bi sor istersen.. Benim her gün iğnem vardı senin hergün yok sanırım. Pregestan ve hibor iğne yapılıyordu..
drlar güvercin gibi bakıyorlar bu haftalarda embriyolara tutarsa senindir tutmazsa hiç senin olmamış demektir diyecekler utanmasalar benim prognex iğnem 10 günde bir.tabi işini sağlama alıp farklı ilaç kullandıranlarda var fakat embriyo transfer olana kadar sizde hep öyle yapacak zannediyorsunuz.sonrasında şok oluyorsunuz.

drlar güvercin gibi bakıyorlar bu haftalarda embriyolara tutarsa senindir tutmazsa hiç senin olmamış demektir diyecekler utanmasalar benim prognex iğnem 10 günde bir.tabi işini sağlama alıp farklı ilaç kullandıranlarda var fakat embriyo transfer olana kadar sizde hep öyle yapacak zannediyorsunuz.sonrasında şok oluyorsunuz.
Her Dr un farklı yöntemi var... İnşallah tutunsunlar da gerisi önemli değil..

Ya sulu kizila yakin kahve akıntı geldi prognex vurunali 5 gün oldu 9 unda oldum bu haftam kalmisti ya tırsıyorum

Günaydınnnn. Kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı. Ya doktor bana 50 gr dedi ama hastane 75 gr yapıyormuş. Devlette yaptırıyorum acaba yüksek gelir mi bilemedim. Aranızda yaptıran var mı. Bu arada çok açııııımmmmmm :(

Günaydınnnn. Kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı. Ya doktor bana 50 gr dedi ama hastane 75 gr yapıyormuş. Devlette yaptırıyorum acaba yüksek gelir mi bilemedim. Aranızda yaptıran var mı. Bu arada çok açııııımmmmmm :KK43:
Bugünmü yapılcak senin? Benim de çarşamba günü yapılacak. 75 olcak benimde.

Evet içtim şimd elmali şekerli suyu. Başladık bakalım.
İnşallah sonuç iyi çıkar. Nasıldı tadı güzelmi çok tatlıyı sevmem ağr gelir bana. Bununda çok tatlı olduğunu söylüyorlar.. Gelişmeleri yaz mutlaka.. Kaçta aç karnına içtin kaçta kan verdin sonrakine kaçta alcaklar

Canım ben de tatlı sevmiyorum fanta kadar tatlı az asitik Elmalı bir içeçecek. İçilmeyecek gibi pil yani . 8.30 da kan aldılar açlık. Sonuça göre içeceği içiyorsun. Sonra saat başı 2 kere daha veriyorsun bitiyor. Ben çok etkilenmedim. Midem biraz geri geldi ama sıkıntı yaratmadı. Çıkınca hemen bişey yememi söylediler. İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar :)

Canım ben de tatlı sevmiyorum fanta kadar tatlı az asitik Elmalı bir içeçecek. İçilmeyecek gibi pil yani . 8.30 da kan aldılar açlık. Sonuça göre içeceği içiyorsun. Sonra saat başı 2 kere daha veriyorsun bitiyor. Ben çok etkilenmedim. Midem biraz geri geldi ama sıkıntı yaratmadı. Çıkınca hemen bişey yememi söylediler. İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar :)
Anladım canım sağol.. Sonuç nasıl çıktı?

Back
X