- 12 Ocak 2021
- 269
- 705
- 53
- 32
- Konu Sahibi Birtupbebekmeselesi
İyi olmaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun şimdi nasılsın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olmaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun şimdi nasılsın.
Çok erken yapmışsın bence güzel çıkmış değerinKizlar ben yeni test yaptirdim tam 6gün 20 saat sonra hcg 39,53 cikti
5.gün iki yunurta transferi olmustum
Ben transfer gününü saymazsak 8. Gün 32 çıkmıştıYav nebilim bu dördüncü denemem benim
Asil ögrenmek istedigim yumurtalar tutunuyormu tutunmuyormu idi, tabi cok sevindim sadece deger düsük mü dedim
Ee sonuc?Ben transfer gününü saymazsak 8. Gün 32 çıkmıştı
Çift embriyo transferiydi tek kese gördük haftaya da kalp atışıi için gidicem. Birde önemli olan değerin artmasıEe sonuc?
MasaAllah bende cuma tekrar test yaptircamÇift embriyo transferiydi tek kese gördük haftaya da kalp atışıi için gidicem. Birde önemli olan değerin artması
İnşallah hayırlısıyla gönlünüzdeki olsunÇift embriyo transferiydi tek kese gördük haftaya da kalp atışıi için gidicem. Birde önemli olan değerin artması
İnşallah gönlünüze göre olur benimde belki bu hafta ultrasonda ikinci kese görünür diye umut ediyorum5. gün Çift embriyo transferi transferi olmuştum.bugün 14. Gün beta 609 tek mi çift mi acaba merak içindeyimBir kızım var 7 yaşında o da tüp bebek
Hayırlı olsun. Gönlünüzden geçen olur inşallah5. gün Çift embriyo transferi transferi olmuştum.bugün 14. Gün beta 609 tek mi çift mi acaba merak içindeyimBir kızım var 7 yaşında o da tüp bebek
Benimde değerlere göre tek gibi ama cumartesi gidicem inşallah kalp atışını kazasız belasız duyarızHayırlı olsun. Gönlünüzden geçen olur inşallahbu değerlerle çok anlaşılmıyor maalesef. Ultrasonda belli olur. Benim değerim daha yüksekti tek kese gözükmüştü.
İnşallahBenimde değerlere göre tek gibi ama cumartesi gidicem inşallah kalp atışını kazasız belasız duyarız
Sağlıklı olsun daİnşallahdaha düşük değerle ikiz olan da oluyor.
Merhaba öncelikle çok üzgünüm.. insan çok çaba veriyor sonucunu güzel istiyor ama bazen çok üzüldüğümüz şeyler bilmeden bizim için en hayırlısı olabiliyor.. rahim filmi çektirmiş miydiniz? Sol tüpten bahsettiğiniz için sormak istedim. Normalde orda belli oluyor her hangi bir sorun var iseEvet canım alttan muayene edildi sol tüpümde bi odak yakaladı sanki bişey demedi ama dış gebelik olma olasılığı yüksek dedi. Cumartesi tekrar bakacak o kadar üzgünüm ki anlatamam![]()
Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı ?Ben transfer gününü saymazsak 8. Gün 32 çıkmıştı
Ben evde test yapmadım o strese girmek istemedim. Zaten benim 10. Günümdü test günüm ama kanamam olduğu için 8. Gün test verdimMerhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı ?
Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı
Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mi
Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı ?
Selamlar bende 6. Gün 16.75 le öğrenmiştim değeriniz gayet güzel cikmisKizlar ben yeni test yaptirdim tam 6.gün 20 saat sonra hcg 39,53 cikti
5.gün iki yumurta transferi olmustum