Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba Allah sizden razı olsun. 2 dondurulmuş 4aa emriyom var bu ay transfer hazırlığına başladık . doktorum içerden hormon larımı yükseltmeyi tercih etti yükselmezse diğer ay dışardan hormon yüksektecekmiş bu ay iptal edecekmiş estrofem falan ilk tercihim anne adayının kndi kndine hormon yükselmesini görmek dedi ikiside aynı sonucu elde ediyo ilaçsız kişi daha rahat süreci atlatıyomuş sizde de böle var mıydı

Merhaba çok sağolun, sizden dee 💜🤗
Evet bazı hastalarda doğal siklus yapılabilir uygunsa. Evet bu şekilde yapılan ve olumlu sonuç alan hastalarımız oldu.

Hastalığı olup estrofem kullanmaması gereken hastalar oluyor mesela. Onlarda da mecburen doğal siklus yapılıyor. Yani uygulanan bi yöntem

Merhaba hocam. Benim 5.
Güne gelen bir tane embriyom var, 3bb denildi ve dondurduk. 3bb kalitede tranfers yaptırdınız mı sonuçlar nasıl oldu şansım var mı

Merhaba çok sağolun, sizden dee 💜🤗
Evet bazı hastalarda doğal siklus yapılabilir uygunsa. Evet bu şekilde yapılan ve olumlu sonuç alan hastalarımız oldu.

Hastalığı olup estrofem kullanmaması gereken hastalar oluyor mesela. Onlarda da mecburen doğal siklus yapılıyor. Yani uygulanan bi yöntem
Çok teşekkür ederim :)

Gayet güzel. İnşallah güzel sonuç alırsınız 💜
Bn size bi soru daha sormak istiyorum tienz ozon tabakalı pedlerden kullanıyorum günlük pedide hep kullanırım transferde bi sakınca olur mu kullanmamda . sizin merkezde bu konu hakkında bi yorum var mı yada sizin düşünceniz nedir acaba

Merhaba. Folik asit transferden 4 ay önce başlamıştım. Dondurulmuş embriyoydu. Gebeliğin 9.haftasında başka dr folik asiti bırak artık dedi. 6 tane progestanı 3*1 e düşürdü. Estrofem i de 2 e düşürdü. Prolutex iğne 2 devam. Tüp bebek dr uma gidemiyorum. İlaçlar içın düzenlemesini başka dr yapınca korkuyorum. Burda okuduklarım 12. Haftaya kadar kullanmış. Sizin hastalarınız 12.haftaya kadar takip ediliyor mu. Folik asit kullanıyorlar mı.

Bn size bi soru daha sormak istiyorum tienz ozon tabakalı pedlerden kullanıyorum günlük pedide hep kullanırım transferde bi sakınca olur mu kullanmamda . sizin merkezde bu konu hakkında bi yorum var mı yada sizin düşünceniz nedir acaba
Sorun olduğunu ya da olabileceğini hiç duymadım

Merhaba. Folik asit transferden 4 ay önce başlamıştım. Dondurulmuş embriyoydu. Gebeliğin 9.haftasında başka dr folik asiti bırak artık dedi. 6 tane progestanı 3*1 e düşürdü. Estrofem i de 2 e düşürdü. Prolutex iğne 2 devam. Tüp bebek dr uma gidemiyorum. İlaçlar içın düzenlemesini başka dr yapınca korkuyorum. Burda okuduklarım 12. Haftaya kadar kullanmış. Sizin hastalarınız 12.haftaya kadar takip ediliyor mu. Folik asit kullanıyorlar mı.

Merhaba. Folik asit 12.haftaya kadar kullanılıp sonrasında multivitamine geçiliyor. Doktorunuz folik asit kesip yerine vitamin verdi mi?

Esteofem i biz de 8.haftadan sonra azalttırarak bıraktırıyorduk . Yani yaklaşık 9.haftada bırakılmış oluyordu. Progestanlar da 9.haftada azaltılabilir aynı şekilde de devam edilebilir. Her halükarda 12.haftada tamamen bırakılır

Merhaba. Folik asit 12.haftaya kadar kullanılıp sonrasında multivitamine geçiliyor. Doktorunuz folik asit kesip yerine vitamin verdi mi?

Esteofem i biz de 8.haftadan sonra azalttırarak bıraktırıyorduk . Yani yaklaşık 9.haftada bırakılmış oluyordu. Progestanlar da 9.haftada azaltılabilir aynı şekilde de devam edilebilir. Her halükarda 12.haftada tamamen bırakılır
Yerine vitamin vermedi.bugün 9+2 deyim. 4 gündür folik asit kullanmıyorum. Söylemeden kullanmaya devam etmeli miyim. Eksikliğinde zararı var biliyorum ama fazlasında zarar olur mu bilemedim.

Yerine vitamin vermedi.bugün 9+2 deyim. 4 gündür folik asit kullanmıyorum. Söylemeden kullanmaya devam etmeli miyim. Eksikliğinde zararı var biliyorum ama fazlasında zarar olur mu bilemedim.
Folik asit kullanabilirsiniz. 12 haftaya kadar. Sonra yetersiz kaldığı için multivitamine geçiliyor. 12.haftadan sonra. Imom gibi mesela

Merhabalar, aslında soracağım hakkında ayrı bir konu da açtım fakat cevap gelmeyince buraya da yazmak istedim. 10 yıldır haşimatom var, tiroid hormonlarım hep normaldi-dolayısı ile bir ilaç kullanmıyorum. Eşimin azospermi süreci sonrası tüp bebek yapmak durumundayız ve testlerimde anti sperm antikor zayıf pozitif çıktı. Bu iki otoimmün durum düşünüldüğünde ekstra ne yapılması gerekir? İntralipid infüzyonu faydalı mıdır?

merhaba forumda okuyorum bazılarında embriyolar dondurup sonra transfer ediliyor. Bu yöntem daha iyiyse neden dondurmadan da transfer ediliyor? Yumurta azlığı ile mi ilgili?

Back
X