merhaba canım çok iyi yapmışsın tecrube insanlardan fikir almak çok iyi geliyor.

benımde bir sorum var cevaplarsan çok sevinirim

ben 30 yaşında 1 senelik evli bir kadınım. bebek düşündüğümüz için doktora gittim genel muayeneye sadece bir ay korunmasız ilişkimiz oldu düzenli olarak. ama olmadı adet oldum ve doktora gittim muayenede çikolata kıstlerımın olduğunu öğrendim. ıkı tarafımdada var 5 cm ve 7 cm boyutlarında ilk doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama ben ağrım olmadığı, adetlerim düzenli 28 gunde bir olur 5 gun sürer kanama yogunluğum fazla değil normal olduğu için başka bir doktra daha görünmek istedim. bu doktorumda kistlerin engel olmadığını bunun tedavisinin gebelik olduğunu söyleyerek bazı test ve tahliller yaptırdık. amh ve hsg gibi amh 4,25 çıktı. hsg sıkıntı yok rahım normal, tubler açık herşey iyi gidiyordu. bu ay yine adet oldum adetin ıkıncı gunu gel demişti gittim ve bana pat diye kıstlerın buyuyor bu yuzden tüp bebek senın için uygun olacak başlayalım dedi ben şok. ben zaten ona kistlerim var diye gitmiştim. sizin bilgiiz mutlaka vardır durum şu ki benim tüp bebekten başka gebe kalmam mumkun değilmi ? ümitlendik büssrü para doktduk testler yaptırdık başa döndüm resmen anlamadım. cidden tüp bebekse tek çözüm ona yönlenicem zaten başka doktora gitmeye gerek varmı devlet hastanelerine falan bilmiyorum kafam çok karışık