Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba. Rica ederim 🌹
Yumurta sayınız fazla sanırım. Dostinex' in haftada bir ya da yarım kullanım şekli süt hormonu yüksek olanlarda oluyor. Sizde ise fazla yumurta alınacağı için şikâyetleriniz azalsın diye kullandırılıyor. Siz doktorunuzun önerdiği şekilde kullanacaksınız 🤗 işlem sonrası devam edip etmeyeceğinizi doktorunuzdan öğrenebilirsiniz. Şimdiden hayırlısı olsun, geçmiş olsun 🐣
O zaman şimdilik iki gün içeceğim öyle opuya gireceğim demektir. Çok teşekkür ediyorum cevabınız için ❤️

Lupetta Lupetta iyi akşamlar size bir sorum olacak 1 ekim de 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün yaptığım erken gebelik testi negatifti sizce erken mi yapmışım testi ilerleyen günlerde pozitif olma ihtimali var mı transfer gününü sayarsak 8.gün oluyor şimdiden teşekkür ediyorum

Lupetta Lupetta iyi akşamlar size bir sorum olacak 1 ekim de 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün yaptığım erken gebelik testi negatifti sizce erken mi yapmışım testi ilerleyen günlerde pozitif olma ihtimali var mı transfer gününü sayarsak 8.gün oluyor şimdiden teşekkür ediyorum
Merhaba. Kanda baktırdıysanız bir parça doğruluk payı var ama idrarda evde baktıysanız yanıltıcı olabiliyor. Gününde bakılmalı

Merhaba bende bi şey sorabilir miyim benim dün transferimin 11.günüydü ve ben dayanamadım devlet hastanesinde test verdim ama sonuç 0.0 çıktı ilaçları bıraktım ama bel ağrım devam ediyor ve ilk kez 0.0 gibi bir sonuç ile karşılaştım acaba bir hata mı oluştu

Merhaba bende bi şey sorabilir miyim benim dün transferimin 11.günüydü ve ben dayanamadım devlet hastanesinde test verdim ama sonuç 0.0 çıktı ilaçları bıraktım ama bel ağrım devam ediyor ve ilk kez 0.0 gibi bir sonuç ile karşılaştım acaba bir hata mı oluştu

Merhaba. Çok geçmiş olsun hayırlısı böyledir inşallah 🙏 Bi sorun olduğunu sanmıyorum. Laboratuardan laboratuara referans değerler değişir.

Ne demek ❤❤ Tüp bebek çok özel ve hassas bi süreç olduğu için ben hastalarımızdan da alışkınım. Tekrar tekrar bize dönüş yapıp soru sorarlardı. Çünkü illaki akla takılan bi şeyler oluyor.
Merhaba iyi akşamlar ben 6 Eylül'de çift embiriyo transferi oldum ve bitanesi tutu 6 haftalıken baya bir kahve kanamam oldu ve doktoruma gittim Ecopirin ilacını durdurdu ve bu rahîm kalınlaştırma ilaçı rahmini kalınlaştırmıs şuan da âdet olmadığın için kahve lekelenme tarzında gelebilir dedi ama 7+4oldum rahîm kalınlaştırma ilaçını da bıraktırdı ama daha lekelenme devam ediyor acaba normal mi

Merhaba bu süreçte yeniyim sizin gibi direkt bu sürecin içinde bilgili birinin olduğunu görmek güzel🥰 ben henüz yeni başlıyorum sabah kan vereceğim ekim sonu adetimle de ilaçlara başlayacağım. Doktorum sürecin ortalama 1 ay süreceğini söyledi sanıyorum taze embriyo transferi olacak kasımda. Yumurta rezervim düşük yaşım 30, şansımı yükseltmek için 2 embriyo transferi istiyorum ama ilk deneme ve yaşımdan dolayı yapılır mı bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz bu süreçte bana? Yiyecek içecek anlamında dikkat etmem gereken şeyler var mı? Çok tedirgin ve heyecanlıyım internette okuduğum izlediğim şeylerle tatmin olamıyorum :(

Merhaba iyi akşamlar ben 6 Eylül'de çift embiriyo transferi oldum ve bitanesi tutu 6 haftalıken baya bir kahve kanamam oldu ve doktoruma gittim Ecopirin ilacını durdurdu ve bu rahîm kalınlaştırma ilaçı rahmini kalınlaştırmıs şuan da âdet olmadığın için kahve lekelenme tarzında gelebilir dedi ama 7+4oldum rahîm kalınlaştırma ilaçını da bıraktırdı ama daha lekelenme devam ediyor acaba normal mi

Merhaba. Yoğun, aktif ve kırmızı kanama yoksa büyük ihtimalle bu konuda bi sıkıntı yaşamazsınız. Akıntıyı sorun edip kendinizi strese sokmayın. Bebek ile ilgili diğer şeyler tabiki ultrason ile takip edilebilecek durumlar. Ama kahverengi akıntı bir şey demek değil. İlaçlardan olabilir

Merhaba bu süreçte yeniyim sizin gibi direkt bu sürecin içinde bilgili birinin olduğunu görmek güzel🥰 ben henüz yeni başlıyorum sabah kan vereceğim ekim sonu adetimle de ilaçlara başlayacağım. Doktorum sürecin ortalama 1 ay süreceğini söyledi sanıyorum taze embriyo transferi olacak kasımda. Yumurta rezervim düşük yaşım 30, şansımı yükseltmek için 2 embriyo transferi istiyorum ama ilk deneme ve yaşımdan dolayı yapılır mı bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz bu süreçte bana? Yiyecek içecek anlamında dikkat etmem gereken şeyler var mı? Çok tedirgin ve heyecanlıyım internette okuduğum izlediğim şeylerle tatmin olamıyorum :KK43:

Merhaba. İnşallah güzel bi süreç yaşarsınız sağlıkla 🌹

Sağlıklı beslenme her hastaya öneriliyor. Onun dışında süreç öncesinde ve devamında folik asit ve D vitamini veriyordu bizim doktorlarımız

Merhaba. Yoğun, aktif ve kırmızı kanama yoksa büyük ihtimalle bu konuda bi sıkıntı yaşamazsınız. Akıntıyı sorun edip kendinizi strese sokmayın. Bebek ile ilgili diğer şeyler tabiki ultrason ile takip edilebilecek durumlar. Ama kahverengi akıntı bir şey demek değil. İlaçlardan olabilir
Çok teşekkür ederim cevabınız için yoğun ve kırmızı olmadı hiç sadece 6 haftalık baya bı kahve kanamam oldu o zaman da gidip keseyi de gördüm kalp atışını da duydum

Aşılama sonrası bugün kan testim negatif çıktı:<Tüp bebek istiyorum.Ama korkuyorum da yumurta toplama işlemi nasıl oluyor acaba hemşire hanım anestezi altında oluyor diye okudum.Anesteziden çok korkuyorum ben:<

Rica ederim. Sağlıkla gelsin inşallah 🐣
Merhaba tüp bebekte ne zamana kadar ilişki yasağı var acaba bu konuda doktorum hiç bir bilgi vermedi transferden sonra test gününe kadar yasak demişlerdi 6 haftalık olduk ondan sonra hiç bir bilgi verilmedi benim de muayenenin heyecanıyla aklıma gelmedi açıkçası sormak

Merhaba ☀️ ben 5 haftalık gebeyim ikizlere doktor bana yumurta toplama işleminden sonra progestan iğne verdi hala kullanıyorum acaba bu iğneyi daha ne kadar kullanacağım ben bilginiz var mı acaba ? Cevaplarsanız teşekkür ederim 💓
Merhaba Sız tup bebek lemi hamıle kaldınız nerede yaptırdını

Merhaba tüp bebekte ne zamana kadar ilişki yasağı var acaba bu konuda doktorum hiç bir bilgi vermedi transferden sonra test gününe kadar yasak demişlerdi 6 haftalık olduk ondan sonra hiç bir bilgi verilmedi benim de muayenenin heyecanıyla aklıma gelmedi açıkçası sormak
Merhaba. Ekstra bir problem yoksa ilk 3 ay yasak

Aşılama sonrası bugün kan testim negatif çıktı:<Tüp bebek istiyorum.Ama korkuyorum da yumurta toplama işlemi nasıl oluyor acaba hemşire hanım anestezi altında oluyor diye okudum.Anesteziden çok korkuyorum ben:<
Işlem genel anestezi ile yapılıyor. Sonrası için de korkulacak bir işlem değil merak etmeyin

Back
X