- 13 Ekim 2022
- 43
- 13
- 3
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk denemeKacıncı denemeydı
Sızın yas kactı bende dusunuyırum ama korkuyorum acık ası tutmaz DİE ozelmı iyi devlet hastanelerımı acabaİlk deneme
Yaşım 26 devlet hastaneleri hakkında bir bilgim yok maalesefSızın yas kactı bende dusunuyırum ama korkuyorum acık ası tutmaz DİE ozelmı iyi devlet hastanelerımı acaba
Ne kadar tuttu toplamda tup bebekYaşım 26 devlet hastaneleri hakkında bir bilgim yok maalesef
Işlem genel anestezi ile yapılıyor. Sonrası için de korkulacak bir işlem değil merak etmeyin
Mrb benim sorum dondurulmuş 5 gün embryosu transfer oldum dosyada embiryo kalitesi g3 yazıyordu doktor da aslında transfer edilen diye baktı çok olumlu bakmadı açıkçası bu durum beni üzse de umut ediyorum hep grade 3 embryo kötü bir embryo mu
Hayir 5 gün embryosu kalitesi grade 33 hücreli mi demek istediler acaba? Peki şu an durum ne kaçıncı gündesiniz? İnşallah güzel bi sonuç alırsınız![]()
Neden beşinci günü beklemiyorlar?Hemşire hanım benim son 2 denemede 5-6-7 hücreli 3. Gün embriyosu oluştu 4 tane. Dondurduk hepsini, ilk denemede 5-6 hücreli 2 tane oluşmuştu, doktor çok umutlu olmadığı için bir kere daha denedik ama bunda da 6-7 hücreli iki tane oluştu. Yaşım 40, Daha önce 3. Gün embriyosu çok transfer edildi ama tutmadı.Bir kere iki tane 3. Gün embriyosu ve ardışık transferle bir tane de 6. Gün embriyosu transfer edildi ama boş gebelik oldu ve kürtajla sonlandı. Bu donduralanların da hücre sayısı yüzünden tutunma şansı çok yok değil mi? Öneriniz yeniden tedaviyi denemem mi olur?
Merhaba, sizi Allah çıkardı karşıma. Umarım yardımcı olabilirsinizSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba bu ayki pgtli 5.gün embriyom kimyasal oldu maalesef merak ettiğim konu ise pgt'li embriyolarda genetik test yapılmasına rağmen kimyasal durumu yaşanabiliyor mu? Bir de kimyasal gebelikten sonraki olan adetten bir sonraki adet transfer olmamda herhangi bir sakınca olur mu?
Merhaba, sizi Allah çıkardı karşıma. Umarım yardımcı olabilirsinizDondurulmuş embriyo transferinde doktor değişikliği sizce işe yarar mı? Şöyle anlatayım, hali hazırda Dondurulmuş embriyolarım var. Negatif aldığım kendi doktorum ile değil de başka bir doktor ile mi denesek diye düşündük eşimle, ama sıfırdan tedaviye başlamak olmayacak ya bu durum, yani yeni doktor sadece transferi yapacak bu yüzden yeni arayışa girelim mi yoksa bildiğimiz yerden mi devam edelim bu konuda kafam karışık. Siz de bu sektörde olan bilgili biri olduğunuz için anlarsınız belki dedim.
transfer protokolü farklılık gösterir mi sizce?
Yani başka bir sebeple de tutmamış olabilir mi diyorsunuz herhangi bir önlem almamız gerekir mi bu durumda diğer transfer yapılmadan önce.Merhaba çok geçmiş olsun. Evet embriyo genetik test yapılmış olup sağlıklı olduğu kanıtlanmış olsa bile maalesef sizde olduğu gibi tutunmayabilir. İçeriye transfer ediliyor artık gerisi bilinmiyor neden tutunup ya da neden devam etmediği. Tutmadığı zaman "büyük ihtimalle sağlıksızdı" denmesi bana biraz avutma gibi geliyor açıkçası.
Psikolojik olarak kendinizi uygun hissediyorsanız eğer doktorunuz da bir engel görmezse hemen tekrar deneyebilirsiniz
Yani başka bir sebeple de tutmamış olabilir mi diyorsunuz herhangi bir önlem almamız gerekir mi bu durumda diğer transfer yapılmadan önce.
Birde bu transferimde bir gün öncesi yoğun bir şekilde geniz ve burun akıntısıyla başlayan bir grip durumu yaşadım yalnız ateşim yukselmediği için yinede transfer olmasını istedik onunla bir alakası oldumu kimyasalın acaba diyede düşünmedik değil açıkcası. Bu arada malesef ters rahimim ve sanki doktorum embriyoyu istedigi yere dirseğe takıldı diyerek koyamadı gibi geldi işlem biraz uzun sürdü onunlada alakası olmuş olabilir mi kusura bakmayın çok soru sordum![]()
Evet gösterdiler hatta çok güzel yerine gitti denildi ama işte nasip çok teşekkür ederim sağolun yardımcı oldunuzYok ne kusuru
Embriyo yerine gitti mi gitmedi mi orasını bilemem ama doktor transfer yaparken zaten gösteriyor olmalı size yerini? Tabi ki bilinemeyen çok sebep var. Sonuçta size canlı bir şekilde veriliyor ama sonrası yok. Bunu tam olarak kimse bilemez ve açıklayamaz. Diğer transferinizde embriyoglue gibi ya da serum veya iğneler oluyor tutunmayı arttırmak için. Böyle bir uygulamaları varsa doktorunuzdan bilgi alabilirsiniz. Geniz akıntınız vs etkilememiştir ama onu hiç düşünmeyin bile
Merhaba iyiki böyle bir konu açmışsınız bazen o kadar ihtiyacımız oluyor kiSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba iyiki böyle bir konu açmışsınız bazen o kadar ihtiyacımız oluyor ki
Ben şuan dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık aşamasındayım merak ettiğim tutunmayı artıracak bir beslenme şekli var mı
Benim 4. Denemem 3.deneme de hamilelik oluştu ama 6ayda kalbi durdu şuan duygularımı tarif edecek kelime dahi bulamıyorum heyecan ve korku birbirine girmiş durumda
Yani bizlere önerebileceginiz şeyler var mı onları merak ettim şimdiden çok teşekkür
Avokado tüketebilirsin günde 2 üzeri litre su içmeyi ihmal etme buralarda okuduğum kabak çekirdeği vardı. Onun dısında hemşire hanımın dediği gibi saglklı beslenmenin gerçekten olumlu etkisi var. Yumurta sütü ihmal etme . Ben transfer olacak ay reglden hemn sonra hamileymiş gibi beslenip hamileymiş gibi düşündüm. Nasipte varmış tuttu şükür. Sende bir pozitif yaşamışsın zaten inşallah tekrar pozitifi görürsün. Transfere kadar hergün yarım saat yürü rahime kan akışı saglansın transferden sonra da oradaki hrmsirelernin önerdiği şekilde hareketlerini düzenlersinMerhaba iyiki böyle bir konu açmışsınız bazen o kadar ihtiyacımız oluyor ki
Ben şuan dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık aşamasındayım merak ettiğim tutunmayı artıracak bir beslenme şekli var mı
Benim 4. Denemem 3.deneme de hamilelik oluştu ama 6ayda kalbi durdu şuan duygularımı tarif edecek kelime dahi bulamıyorum heyecan ve korku birbirine girmiş durumda
Yani bizlere önerebileceginiz şeyler var mı onları merak ettim şimdiden çok teşekkür