Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba, pgt'de sağlıklı gelmiş embriyodan oluşan gebelikte fetal dna yaptırmak gerekir mi? Pgt ile fetal dna arasında geçen dönemde hatalı bölünme vs olma ihtimali var mı? Tüp bebek merkezi çekimser kaldı, takip eden doktorunuzla görüşün dedi. Haliyle kafam karıştı biraz.

Merhaba benim bir sorum olacaktı ben 3 cü transfere hazırlanıyorum 7 tane 3 gün embriyom oluştu ilki taze tutmadı sonra doktor değiştim başka doktora transfer yaptım oda tutmadı yine değiştim bu doktor 1 buçuk aydır beni transfere hazırlıyor ve daha önce gittiklerim pco ya yakın bir hasta olduğumu söylemedi özellikle ilk doktor son elimde 3 tane embriyom var biri 8 biri 7 hücreli peki onlar tutmadı diye bununlarında tutmama ihtimali var mı baştan mı başlasaydım

Merhaba. Maalesef çok bilgim olan bir konu değil. Doktorunuzla görüşün dedikleri gibi. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba. Beşinci gün en iyi kalite embriyonun tutmama, daha az kaliteli üçüncü gün embriyonun tutma ihtimali vardır. Yani bu işin bir matematiği maalesef yok. Denemeden kimse bilemez. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

Merhaba efendim acaba kanda beta hcg<5 olup sonra yükselme olurmu..yoksa direkt hamilelik yokmudur

Çok teşekkür ederim benim kafamı kurcalayan hani acaba sıfırdan başlamak mı ! Elimde kalanlarla denemek mi ama içimde ki ses elindekileri son kez dene dedi inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırım

Bence de elde varken onları deneyin derim aminnn inşallah

merhaba hemşire hanım yarın inş yumurta toplanacak. ilk tedaviye başlarken 5 tanem folikül göründü. çarşamba verdiğim kanda ve ultrason şu şekilde: 17-20mm civarı 8 yumurta ve e2 2670 çıktı.bu değerler dahada artmıştır. sizce değerler iyimi. yumurtalar doluysa e2 yüksek çıkıyor deniyor. bu doğrumudur.
birde 2. adette dondurulmuş olacak transfer. normalde 16 ekimde adet olup 18 ekimde tedaviye başladım .29 ekimde opu olcak. deneyimlerinize göre sizce 2. adet ve transfer aralık ayını bulurmu. opudan sonra 2. adet kaç günü bulurki

Kızlar lütfen şu değerlerimi yorumlarmısınız
Meriofert iğnesi oldum 1 hafta bıgun çatlatma iğnesi yapılacak doktor iyi dedi ama sanki LH düşük değil mi

Eklentiler

• 237C2640-F2D6-4037-A26B-5F811CE49D0B.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 50
Hemşire hanım merhabalar ben 20 ekim de transfer oldum transfer gününden itibaren embriyonun tutunması için aç karnına sabah akşam profrag hapını kullanıyorum Bugun ilacı kullanmaya başlamanın 8. Günü sabah ki ilacı içtim ama akşam kullanacağım ilacı içip içmediğimi hatırlamıyorum şimdi ilacı eksik içsem yada Fazla içsem ne gibi sorun olur yani içmesem mi içsem mi size bunu sormak isterim

Merhaba. Maaalesef bu tür sorularda pek yorum yapamiyorum

Merhaba. Evet yumurtlar geliştikçe E2 artar ve bu iyi bi göstergedir. Transfer ikinci adette yapılacaksa aradığı bulur yüksek ihtimal

Merhaba hemşire hanım geçen hafta hormon testleri yaptım ve internetten araştırdığım kadarıyla menopoza giriyorum bu degerlerle tüp Bebek şansım varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…