- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
21 gun olduysa ovıtrelle vurulalı igne etkısı kalmaz,hamıleısnızdır :) hayırlı olsun kan verın hemenMerhaba gonal f 450 mg igne kullandim 10 12 gün falan sonra 14 martta ovitrella catlatma ignesi vurdum bizim dogal yolla hamile kalma yöntemi yumurta toplama falan yok bugün igneyi vurali 21.gün oldu adetim de 5 gün gecikti sabah test yptm cift cizgi acaba ignenin etkisi olabilir mi ignenin etkisi kac günde bitiyo
Ayy insallah yarin verecem21 gun olduysa ovıtrelle vurulalı igne etkısı kalmaz,hamıleısnızdır :) hayırlı olsun kan verın hemen
Merhaba, benim de martın 25 inde 2. Tüp bebek transferim oldu transfer günü dahil bugün 11. Gün ve kaset test yaptım negatif çıktı doktorum 13. Gün de kan testi vermemi söyledi sizce bu durum değişir mi ? Yani daha önce kaset testte negatifi görüp kanda pozitifi gören hastanız oldu mu acaba ?Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba azosperm için önereceğiniz iyi bir doktor var mı acabaSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
KAn verdim 1435.28 cikti referans disi diyo acaba neden öyle diyorAyy insallah yarin verecem
Pozitif olduğu için referans dışı yazıyor hayırlı olsunKAn verdim 1435.28 cikti referans disi diyo acaba neden öyle diyor
Hamile kaldınmı canım bizde de azfc delesyon varMedipol Mega Gonca Hanımda canım
Merhaba ben de yeni basladimMerhaba ben gonapeptyl iğnesi kullanıyorum tüp bebekk öncesi verdiler ama iğne fayda ediyormu hiç farkında değilim nasıl bir değişim oluyor bilgisi olan varmı
Merhabalar size bir şey sormak istiyordum doktorumun embriyologla konuşmasıSelam kızlar.
1 tane grade 1, 4 tane de grade 2 toplam 5 embriyo var görünüyor. Sanırım 1 tanesi 1. kalite, 4 tanesi de 2.kalite. Hücre sayılarını söylediler mi?Merhabalar size bir şey sormak istiyordum doktorumun embriyologla konuşması
Devamında doktorum persembeye giderse o gün yapalım demiş
Embriyologda gider diye düşünüyorum yarın sabah net karar verelim demiş doktorum yarın çağıraradabilirim Perşembede olabilir diyor. Anlamadığım şey ise yanına yıldızla isaret koyduğum yerler? Nedemek acaba.
Günaydın
2.günü
5 emb devam ediyor
1 grd1 *
4 grd 2*
ET yi yarında yapabiliriz
Yok söylemediler maalesef bu kadar bilgi verildi. Perşembe çağıracaklar sanırım yarın sabah karar vereceklermis.1 tane grade 1, 4 tane de grade 2 toplam 5 embriyo var görünüyor. Sanırım 1 tanesi 1. kalite, 4 tanesi de 2.kalite. Hücre sayılarını söylediler mi?
Bugün 2.günleri mi? 3.gün duruma göre karar veriyorlardı sanırım. Bana ona benzer bir şey söylemişlerdi ilk opumda.Yok söylemediler maalesef bu kadar bilgi verildi. Perşembe çağıracaklar sanırım yarın sabah karar vereceklermis.
Evet bugün 2. Günleri yarin sabah netleşecekmis bakalım hayırlısı olsun umarım Perşembeye giderlerBugün 2.günleri mi? 3.gün duruma göre karar veriyorlardı sanırım. Bana ona benzer bir şey söylemişlerdi ilk opumda.
İnşallahEvet bugün 2. Günleri yarin sabah netleşecekmis bakalım hayırlısı olsun umarım Perşembeye giderler
Merhaba bu ince düşünceniz için önce çok teşekkür ederimSelam kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?