Tüp bebek hemşiresiyim

Dondurulmuş 5. Gün embriyosu dolayısıyla çatlama iğnesi yoktu şimdi. Biliyorum çok erken ama biraz umutlandim açıkçası bilemiyorum
Bence de umut verici bir durum insaalah katlanarak devam eder.
Ben 3.gun embiryosunu 6.gun erken gebelikte setinde görmüştüm
Tabi inanmamıştım o ayrı
3 tane falan idrar testi akıp hergun aynı idrarla koyulasmayi takip edebilirsin. Yada 2 gün sonra kan ver.
Millet 1 kere kan veriyor tamam hamileyim diyor biz yoook illa 3 4 kere vereceğiz 😁

Bence de umut verici bir durum insaalah katlanarak devam eder.
Ben 3.gun embiryosunu 6.gun erken gebelikte setinde görmüştüm
Tabi inanmamıştım o ayrı
3 tane falan idrar testi akıp hergun aynı idrarla koyulasmayi takip edebilirsin. Yada 2 gün sonra kan ver.
Millet 1 kere kan veriyor tamam hamileyim diyor biz yoook illa 3 4 kere vereceğiz 😁
Çok teşekkürler:) idrar da cikmadi benim işte dün verince o sonuc cikti cumartesi günü test günüm bakalim dayanicam o güne kadar😀

inşallah 4 tüp bebek için aralıkda yeniden ilaçlara başlayacağım. Kısmet nasip bakalım. Bebek isteyen bütün kadınların en kısa zamanda olur inşallah.
amiiiinnn, Rabbım ıslerını rast getırsın canım..
Rabbım hepımıze saglıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zmanada :KK36:

Bi miktar komik gelebilir belki ama kendim de tüp bebek yapacağım aklımdan çıkmayan tek soru var. Embriyoların karışma ihtimali var mı? Bir türlü aşamıyorum bu kuruntuyu....

Bi miktar komik gelebilir belki ama kendim de tüp bebek yapacağım aklımdan çıkmayan tek soru var. Embriyoların karışma ihtimali var mı? Bir türlü aşamıyorum bu kuruntuyu....
Bende imha edilen embiryolari acaba gerçekten imha ediyorlar mı ve imha edilmesinin bize günahı varmıyi çok düşünüyorum

Lupetta merhaba,. Natürel transferde transfer gününü belirlerken neye bakılıyor? Progesteron salgilamaya başlayınca o günü mü sıfır kabul ediyoruz yoksa E2 nin düştüğü gün mü? İkisi aynı gün değilse hangisi esas alınıyor?

Maysa merhaba, ben de yeniden tedaviye başlayacağım regl olmayı bekliyorum. Doktor ve merkez değiştirdim.. rahim kalınlaşmasını yeterli görmediği ve önceki negatiflerden dolayı 2 tane antibiyotik verdi, adetin 15. Günüydü sanırım 5.8 idi rahim. Cleocin ve monodoks verdiği ilaçlar. Görülemeyen rahim zarı iltihaplanması olabilir dedi. Senin yazını görünce yazayım dedim. Histereskopide temizdi bişi gözükmemişti çünkü. Aklında olsun bunu sorabilirsin.
Bugün gittim doktora ancak adet kanamam çok azdı, bir de baktıki yumurtalar kistleşmiş ilk defa böyle bişey oluyor zaten 7 gün geç adet olmuştum, önümüzdeki ay gel bakalım dedi. Çok şaşkınım, kullandığım ilaçlardan mı dedim yok dedi olabilir normal dedi. Önümüzdeki aya kaldık başayamadık tedaviye😔 hiç başıma gelmemişti neden oldu anlamadım

Merhaba bende tüp bebek tedavisine yeni başladım geçen cumartesi opu oldum. 2 gün öncede sancılandım hastanede 1 gece yatış verdiler. Pcos olduğumdan dolayı yumurtalarım fazla uyarılmış ohss oldum. Doktor yürüyüş yap adetinle rahatlarsın protein ağırlıklı beslen falan dedi ama karnım ve kasıklarımda hala ağrım var. Adetime kadar bu ağrıyı böyle çekecek miyim acaba 🥺

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Natural sklus yöntemi ile transfer oldum bugün 8. gün fakat ilk günden beri Protestan fitil haricinde bir ilaç kullanmama rağmen kasık ve bel ağrısı var. acaba bu kötüye mi işaret ? :(

Merhaba bende tüp bebek tedavisine yeni başladım geçen cumartesi opu oldum. 2 gün öncede sancılandım hastanede 1 gece yatış verdiler. Pcos olduğumdan dolayı yumurtalarım fazla uyarılmış ohss oldum. Doktor yürüyüş yap adetinle rahatlarsın protein ağırlıklı beslen falan dedi ama karnım ve kasıklarımda hala ağrım var. Adetime kadar bu ağrıyı böyle çekecek miyim acaba 🥺
Ah cok geçmiş olsun canım ya kaç yumurta toplandı?
İnşallah canım iyilesirsin

Back
X