Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne yaptım son durum nehemsıre 7 gun sonra kan verın dedı gebelık testı,
ama evde ıdrar yaptım negatıf..
ılaclardan sanırım ya ,
pco yok canım
canımm dun test yaptım ne olur ne olmaz dıye negatıf tabı:)canım ne yaptım son durum ne
anladım merek ettim boşver içme maydonoz falan bekle ama ilk fırsatta dr mı gitsen kan testi yaptırdın mı belki onda çıkarcanımm dun test yaptım ne olur ne olmaz dıye negatıf tabı:)
maydanoz kaynattm ıctım valla,
ınsallah hormonlarda sorun olusturmaz..
agrım var bakalım beklıyorum :)hala
yok kuzum, olsa testtede cıkardı yaa,anladım merek ettim boşver içme maydonoz falan bekle ama ilk fırsatta dr mı gitsen kan testi yaptırdın mı belki onda çıkar
senın ne zaman kuzum trasnferrranladım merek ettim boşver içme maydonoz falan bekle ama ilk fırsatta dr mı gitsen kan testi yaptırdın mı belki onda çıkar
Merhaba transferinize yarım saat kalmış ama. Kullandırıyorlar sabahki ilaçları da gene yani bende fitil kullanıyordum sabahtan özellikle sordum kullanın demişlerdi.Merhaba,benim yarın 12 de transferim olacak,progestan fitil kullanıyorum 2 sabah 2 akşam,transfer sabahı kullanmam gerekir mi doktorum birşey demedi
senın ne zaman kuzum trasnferrr![]()
cuma günü kontrol var gitcem ilaçın 10. günü oluyor ne olacak bilmiyorum ne diyecek ne verecek meraktan çatlıycam :)senın ne zaman kuzum trasnferrr![]()
yani daha transfer günü belli değil acaba kaçıncı günde yapacak bilmiyorum herhalde hepsi cuma öğrencemcuma günü kontrol var gitcem ilaçın 10. günü oluyor ne olacak bilmiyorum ne diyecek ne verecek meraktan çatlıycam :)
cok heyecanlı yaaacuma günü kontrol var gitcem ilaçın 10. günü oluyor ne olacak bilmiyorum ne diyecek ne verecek meraktan çatlıycam :)
Lupetta canımmm opudan sonra ıkıncı adetın 7gun gecıktı..
normal mı sence?
gebelık yok ..
bu durumlarda ne yapıyordu doktor
ılk adetım 13.gun gelmıstı canım..Merhaba. Opu sonrası adet gecikmesi normal ❤ 10 güne kadar bekleyin. Hala yoksa doktorunuzla iletişime geçin
İnşallah rabbım en doğru zamanda en hayırlı olanı nasip etsin .Dua edelim birbirimize ben sanırım 15 ine en geç 17 sıne transfer olurum .Senin ne zamana denk gelirBi kere ümidini kırma hayırlısı ne ise o olsun Bende ilaçlar yapıyor yan etki belki başkasında yapmaz benim yaş 39 ondandır bilemiyorum ilaçsız yöntemi okudum demekki yaşın genç daha sağlıklısın inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün olumlu düşünelim motive olalım![]()
AMİN İNŞALLAH BEN BU CUMA 2. KONTROLE GİDİCEM SANIRIM O GÜN SÖYLEYECEK NE ZAMAN YAPILACAĞINI TAHMİNİ AYNI SÜREDE OLACAĞIZ ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNİnşallah rabbım en doğru zamanda en hayırlı olanı nasip etsin .Dua edelim birbirimize ben sanırım 15 ine en geç 17 sıne transfer olurum .Senin ne zamana denk gelir
Ben de cuma gidicem inşallah tek sıkıntım Prolaktin düşük çıktı herkes düşsün diye uğraşıyor benim de çok düşük cıktıAMİN İNŞALLAH BEN BU CUMA 2. KONTROLE GİDİCEM SANIRIM O GÜN SÖYLEYECEK NE ZAMAN YAPILACAĞINI TAHMİNİ AYNI SÜREDE OLACAĞIZ ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
geçmiş olsun canım kan tahlilini 2. kontrolde mi istemişti prolaktin haricinde birşey baktımı o kadar hormon ilaçı içiyoruz neden düşüttüki acaba süt hormonu bu ama sıkma canını yükseltecek ilaçlar var inşallah bu süreci etkilemez ve hemen düzelir lupetta senin fikrin nedir ?Ben de cuma gidicem inşallah tek sıkıntım Prolaktin düşük çıktı herkes düşsün diye uğraşıyor benim de çok düşük cıktı
Ben dun asilama oldum doktor lutinus verdi gunde bir kez kullancam. Fakat ne kdr sure kullancagmi soylemedi kac gun kullanip birakmam gerekiyor acabaMerhabalar ben lutinus ve prolotex kullanıyordum hamileliğin 4 ayında doktor bıraktırdı. Erken mi bıraktık sizler kaçıncı ayda bıraktınız.