• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba,benim yarın 12 de transferim olacak,progestan fitil kullanıyorum 2 sabah 2 akşam,transfer sabahı kullanmam gerekir mi doktorum birşey demedi

canımm dun test yaptım ne olur ne olmaz dıye negatıf tabı:)
maydanoz kaynattm ıctım valla,
ınsallah hormonlarda sorun olusturmaz..
agrım var bakalım beklıyorum :)hala
anladım merek ettim boşver içme maydonoz falan bekle ama ilk fırsatta dr mı gitsen kan testi yaptırdın mı belki onda çıkar

anladım merek ettim boşver içme maydonoz falan bekle ama ilk fırsatta dr mı gitsen kan testi yaptırdın mı belki onda çıkar
yok kuzum, olsa testtede cıkardı yaa,
zaten adet sancım var...
cumartesı olmazsam bı kan verıp, adet söktürücü istiycem doktordan

Merhaba,benim yarın 12 de transferim olacak,progestan fitil kullanıyorum 2 sabah 2 akşam,transfer sabahı kullanmam gerekir mi doktorum birşey demedi
Merhaba transferinize yarım saat kalmış ama. Kullandırıyorlar sabahki ilaçları da gene yani bende fitil kullanıyordum sabahtan özellikle sordum kullanın demişlerdi.

Merhaba. Opu sonrası adet gecikmesi normal ❤ 10 güne kadar bekleyin. Hala yoksa doktorunuzla iletişime geçin
ılk adetım 13.gun gelmıstı canım..
bu ıkıncı adetım olacak ama henuz gelmedı :)
doktorumda normal dedı de neyse bıraz daha beklıyım o halde

Bi kere ümidini kırma hayırlısı ne ise o olsun Bende ilaçlar yapıyor yan etki belki başkasında yapmaz benim yaş 39 ondandır bilemiyorum ilaçsız yöntemi okudum demekki yaşın genç daha sağlıklısın inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün olumlu düşünelim motive olalım 🌺🌺
İnşallah rabbım en doğru zamanda en hayırlı olanı nasip etsin .Dua edelim birbirimize ben sanırım 15 ine en geç 17 sıne transfer olurum .Senin ne zamana denk gelir

İnşallah rabbım en doğru zamanda en hayırlı olanı nasip etsin .Dua edelim birbirimize ben sanırım 15 ine en geç 17 sıne transfer olurum .Senin ne zamana denk gelir
AMİN İNŞALLAH BEN BU CUMA 2. KONTROLE GİDİCEM SANIRIM O GÜN SÖYLEYECEK NE ZAMAN YAPILACAĞINI TAHMİNİ AYNI SÜREDE OLACAĞIZ ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

AMİN İNŞALLAH BEN BU CUMA 2. KONTROLE GİDİCEM SANIRIM O GÜN SÖYLEYECEK NE ZAMAN YAPILACAĞINI TAHMİNİ AYNI SÜREDE OLACAĞIZ ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Ben de cuma gidicem inşallah tek sıkıntım Prolaktin düşük çıktı herkes düşsün diye uğraşıyor benim de çok düşük cıktı

Ben de cuma gidicem inşallah tek sıkıntım Prolaktin düşük çıktı herkes düşsün diye uğraşıyor benim de çok düşük cıktı
geçmiş olsun canım kan tahlilini 2. kontrolde mi istemişti prolaktin haricinde birşey baktımı o kadar hormon ilaçı içiyoruz neden düşüttüki acaba süt hormonu bu ama sıkma canını yükseltecek ilaçlar var inşallah bu süreci etkilemez ve hemen düzelir lupetta senin fikrin nedir ?

Transferin 9. Günü erken gebelik testi yaptım evde pozitif çıktı sanırım test yanlıştı 12. Gün betahcg verdim negatif 1.46 çıktı 3. Gün embriyosuydu bugün 15. Gün hala adet olmadım ağrılarım var çok ağrılı geçer diye korkuyorum ne yapmam lazım 12. Gün kan testinden sonra ilaçların hepsini bıraktım

Merhabalar ben lutinus ve prolotex kullanıyordum hamileliğin 4 ayında doktor bıraktırdı. Erken mi bıraktık sizler kaçıncı ayda bıraktınız.
Ben dun asilama oldum doktor lutinus verdi gunde bir kez kullancam. Fakat ne kdr sure kullancagmi soylemedi kac gun kullanip birakmam gerekiyor acaba

Back
X