Tüp bebek hemşiresiyim

Lupetta Lupetta merhabalar daha önce msjlarımla bana çok yardımcı olmuştunuz tüp bebek tek emriyo 5.gün transferim olmuştu transferin 8.günü 223 10.günü 535 12.günü 1240 çıktı değerler nasıl sizce birdaha kan testi yaptırmama gerek varmıdır🙏

Lupetta Lupetta merhabalar daha önce msjlarımla bana çok yardımcı olmuştunuz tüp bebek tek emriyo 5.gün transferim olmuştu transferin 8.günü 223 10.günü 535 12.günü 1240 çıktı değerler nasıl sizce birdaha kan testi yaptırmama gerek varmıdır🙏
Merhaba. Artık en azından ilk adımların sağlıklı olduğu kanıtlandığı için bi sonraki adım ultrason gününde kese kontrolü yapılması yeterli 💜 hayırlısı olsun inşallah 🙏

Lupetta Lupetta tekrar rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın.

Negatif sonuçtan 3 gün sonra reglim başladı.. ilk 3 gün çok yoğun ve parçacıklı oldu.. benim zaten başı sonu kahverengi akıntılarla 5 6 gün sürer reglim ama bu sefer sanki biter gibi olup tekrar kan geliyor... tamam erken bitecek çok az kahverengi geliyor diyorum 1 2 damla yine kan geliyor... bu regl böyle olması normal mi? 6.gune girdim hala ara ara kırmızı kan geliyor...

Herkese merhabalar, dün transfer oldum . 1 tane iyi 1 tane orta kalite embriyo transfer ettiler zaten başka da embriyom yok 😥 taze transfer umarım sonuç hayırlısıyla pozitif olur. İlk tedavide de 1 tane embriyom vardı o da taze transferdi tutmamıştı 😥 yine aynı olunca ümidim hiç yok ama bekliyorum.
Rabbim bu yolda emek veren herkesin hakkında en hayırlısını nasip etsin

Herkese merhabalar, dün transfer oldum . 1 tane iyi 1 tane orta kalite embriyo transfer ettiler zaten başka da embriyom yok 😥 taze transfer umarım sonuç hayırlısıyla pozitif olur. İlk tedavide de 1 tane embriyom vardı o da taze transferdi tutmamıştı 😥 yine aynı olunca ümidim hiç yok ama bekliyorum.

Canım benimki 5 gün a kalite idi tutmadı kaliteye falan hiç takılma hiç alakası yok Allah ol dedikten sonra olur stressiz gcir 2 embriyo mutlaka tutulurlar

Canım benimki 5 gün a kalite idi tutmadı kaliteye falan hiç takılma hiç alakası yok Allah ol dedikten sonra olur stressiz gcir 2 embriyo mutlaka tutulurlar
Öyle elbette benim ilkinde hem doktorum hem embriyolog gebelik beklediğimiz bir embriyo demişti ama olmadı . Vakti saati gelmemiş. Burada orta kalite olup tutan da var .
İnsan bu yolda maddi manevi emek verince çıtayı hep yukarı koyuyor. Benim 7 tane yumurtam toplandı 1 tane iyi 1 tane orta kalite embriyo oldu . Dondurulmuş şöyle 2 tane iyi olsa diyor ama nasip işte

Negatif sonuçtan 3 gün sonra reglim başladı.. ilk 3 gün çok yoğun ve parçacıklı oldu.. benim zaten başı sonu kahverengi akıntılarla 5 6 gün sürer reglim ama bu sefer sanki biter gibi olup tekrar kan geliyor... tamam erken bitecek çok az kahverengi geliyor diyorum 1 2 damla yine kan geliyor... bu regl böyle olması normal mi? 6.gune girdim hala ara ara kırmızı kan geliyor...
Benim sorunum gibi yaşayan kimse var mi acaba? Tekrar reglim başlıyor gibi sanki??

Merhaba. Bu tür tedavilerden sonra vücudunuzda hormonal değişiklikler olduğu için normal.

Merhaba 🤗

Her şeyiyle birebir, a'dan z' ye aynı şeyler yapılsa hepsinde farklı sonuçlar alabilirsiniz. Bu işin matematiği yok maalesef. İki ile ili toplandığında dört ermiyor yani.

Siz içinizi ferah tutun 🙏

Merhaba 🤗

Her şeyiyle birebir, a'dan z' ye aynı şeyler yapılsa hepsinde farklı sonuçlar alabilirsiniz. Bu işin matematiği yok maalesef. İki ile ili toplandığında dört ermiyor yani.

Siz içinizi ferah tutun 🙏
Öyle tabii sonuçta ilk tedaviye göre çok düşük olmasına rağmen ilkinden kötü değil sayı . Nasip elbette. 10 tane dondurulmuş embriyosu olup çifter çifter transfer olup negatif olanı da gördük.
Rabbim gönlümüze ferahlık versin , hayırlısı ne ise o olacak zaten 🤲

Içimi ferahlattiniz valla çok teşekkür ederim.. kaç gün sürebilir adet ?

Rica ederin 💜
O değişir kişiden kişiye göre. Biraz uzaması sorun değil merak etmeyin. Tabiki anormal bi durum fark ederseniz yine kontrole gidin. Bir sonraki adet döngünüz sizin normal adetiniz olacağı için o normal geçecektir muhtemelen ama bu aşamada biraz anormallik olması normal 💜

Back
X