Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba pazar günü transderim var prolaktin 24.5 sonucu etkiler mi yarim tablet dostinex aldim

Merhaba. Üst sınıra yakın. Sorun olup olmayacağını doktorunuza sorarak gerek görürse ilacınıza devam edebilirsiniz ancak normal şartlar için sonucunuz yüksek değil
Merhaba kusura bakmayin
Sat 29 haziran Bat 29 temmuz
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyor.
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu,
suan ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu cok afedersiniz damla gibi sivi bisey degil sümük gibi nasil anlatsam hafif koyu bi akinti bunlara ek olarak iki kasigimda da agri vardi bacaklarima vuran ve gaz sorunu kabizlik vardi göğus hassasiyetim vardi sanki göbek altim rahim üstüm pıt pıt atiyodu rahmime sanci giriyodu arada test yapmistim 2 3 once negatifti 19 unda da kan testi istemis doktor oda negatif

Neden böyle oluyor acaba, bu arada en son care adetimin baslayinca hsg randevusu alacağım. Yine test yapicam ama korkuyorum da basina boyle bisey gelen var mi

Merhaba kusura bakmayin
Sat 29 haziran Bat 29 temmuz
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyor.
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu,
suan ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu cok afedersiniz damla gibi sivi bisey degil sümük gibi nasil anlatsam hafif koyu bi akinti bunlara ek olarak iki kasigimda da agri vardi bacaklarima vuran ve gaz sorunu kabizlik vardi göğus hassasiyetim vardi sanki göbek altim rahim üstüm pıt pıt atiyodu rahmime sanci giriyodu arada test yapmistim 2 3 once negatifti 19 unda da kan testi istemis doktor oda negatif

Neden böyle oluyor acaba, bu arada en son care adetimin baslayinca hsg randevusu alacağım. Yine test yapicam ama korkuyorum da basina boyle bisey gelen var mi
Merhaba. Tüp bebek tedavisi mi gördünüz? Bu tedavi sonrası gördüğünüz adet mi?

Lupetta Lupetta
merhaba Hemşire hanım. 🌷
Transferden sonra
9.gün bhcg 9.67
11.gün 21.74
Yarın 13. Günüm tekrar yaptıracağım. Değer epey düşük yine de ilerler mi sizce böyle hastalarınız olup olumlu sonuç alan oldu mu?

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Merhaba hemşire hanım ☺️ Size birşey sorucaktım cuma günü transferim olucak doktorum Prograf adında bir ilaç yazmış bunu kullanan hastanız oldu mu?yan etkileri oldukça fazla bir ilaç gibi görünüyor prospektüse göre.bende bu sene arka arkaya vajinal mantar geçirdim ve genital herpesim var bağışıklık baskılanınca bunları tetikler mi lütfen cevap verirseniz çok sevinirim ☺️

Lupetta Lupetta
merhaba Hemşire hanım. 🌷
Transferden sonra
9.gün bhcg 9.67
11.gün 21.74
Yarın 13. Günüm tekrar yaptıracağım. Değer epey düşük yine de ilerler mi sizce böyle hastalarınız olup olumlu sonuç alan oldu mu?
Merhaba 😇😇

Evet değer düşük ama katlanarak ilerleyip artmaya devam etmesi gerekiyor. Sağlıkla da ilerleyebilir gerileyebilir de. Ancak
takiple belli olacak bir şey. İnşallah gönlünüze göre olur sonucunuz 🌹

Ya bu konuyu görünce çok sevindim sormak istediğim konu şu taze transfer oldum ve transfer günü progesteron 85 e2 değerimde 950 çıkmıştı. Embriyo kalitemde 4bb. Sizce nasıl bı değerler bebeğin tutanabilmesi için🥲

Ya bu konuyu görünce çok sevindim sormak istediğim konu şu taze transfer oldum ve transfer günü progesteron 85 e2 değerimde 950 çıkmıştı. Embriyo kalitemde 4bb. Sizce nasıl bı değerler bebeğin tutanabilmesi için🥲

Merhaba. Embriyo kaliteniz gayet iyi 😇 İnşallah güzel bi sonuç alırsınız. Değerler zaten ilaçla yükseltiliyor. Gerisi artık embriyoya kalmış bir şey 😇

Lupetta Lupetta merhaba ben şimdi 2 ampul progestan igne oldum eve geldim igne yeri kanamis kanın dışında da ıslaklik var acaba ilacım geri çıkmış olabilir mi 😔

Lupetta Lupetta merhaba ben şimdi 2 ampul progestan igne oldum eve geldim igne yeri kanamis kanın dışında da ıslaklik var acaba ilacım geri çıkmış olabilir mi 😔
Merhaba. Bu süreçte kan sulandırıcı da kullandığınız için normalde kanama olmayan enjeksiyon sonrası kanama görürsünüz. Korkmayın ilaç geri gelmez. Enjeksiyon sonrası kanama olmaması için iğne yerine sıkı sıkı 2 3 dakika kuru pamukla bastırın

Merhaba. Bu süreçte kan sulandırıcı da kullandığınız için normalde kanama olmayan enjeksiyon sonrası kanama görürsünüz. Korkmayın ilaç geri gelmez. Enjeksiyon sonrası kanama olmaması için iğne yerine sıkı sıkı 2 3 dakika kuru pamukla bastırın
Dün 6. Günümdü transferden sonraki be 5. Gün tek embriyo ydu sonucum 2 çıktı yükselme ihtimali olur mu ilaçları bırakmalı mıyım

Back
X