- 5 Mayıs 2022
- 3.339
- 4.479
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben de dondurulmuş transfer öncesi covid oldumMerhaba, yarin ilk kontrolüm var ilaçlara başlanacak ancak covid olabilirim diye bi endişem var biraz burun akıntısı az da ateş maks 37.7 -38.2 arası.. eğer covidsem bu yumurta gelişimini kalitesini etkiler mi? Ne kadar ara vermek lazım?? Saolun
Cok geçmiş olsun.. dun çok üzülmüştüm ama daha kötü birsey olmasindan yumurtalarin bos cikmasindan iyidir diye telkin ettim kendimi..Merhaba, ben de dondurulmuş transfer öncesi covid oldum2 ay erteledi doktorum. Öncelikle umarım negatifsinizdir. Değilseniz bile sıkmayın canınızı. Ben çok üzüldüm, yıprattım kendimi. Ama herşey olcağına varıyor zaten. Umarım sonu güzel olsun
Merhaba. Bu konuda en iyi yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır ❣Merhaba, yarin ilk kontrolüm var ilaçlara başlanacak ancak covid olabilirim diye bi endişem var biraz burun akıntısı az da ateş maks 37.7 -38.2 arası.. eğer covidsem bu yumurta gelişimini kalitesini etkiler mi? Ne kadar ara vermek lazım?? Saolun
Hidrosalpenk hastası ile karşılaştınız mi tek tüpte olursa ameliyat ile alınınca doğal gebelik olur muMerhaba. Bu konuda en iyi yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır ❣![]()
Merhaba. Hidrosalpenks tek taraflıysa, o tüp bağlanırsa ve gebeliğin olmaması buna bağlıysa tek sağlıklı tüp ile gebelik tabi ki mümkün olur ❣Hidrosalpenk hastası ile karşılaştınız mi tek tüpte olursa ameliyat ile alınınca doğal gebelik olur mu
İnşallah yaaMerhaba. Hidrosalpenks tek taraflıysa, o tüp bağlanırsa ve gebeliğin olmaması buna bağlıysa tek sağlıklı tüp ile gebelik tabi ki mümkün olur ❣
Merhaba ben tüp bebekle gebe kaldım şuan 21.haftadayim bebegimi şimdiye kadar hissetmedim ikili ve üçlü testleri yaptırmadım şimdi çok pişmanım 23 ağustosta detaylı ultrason randevum var ultrasonda da pek hareketli bir bebek değil doktor bir sorun olabilir diyor 38 yaşındayım ve yumurtalar genetiğe gitmedi o yüzden hem yaştan hemde tüp bebek olduğu için sorun olabilirmiş dönlenince araştırılıyor mu ona göre transfer edilmiyor mu bu yumurtalar ben araştırılıp en kalitelisi hangisiyse o şekilde transfer edildiğini sanıyordum tüp bebek merkezini aradık onlarda detaylı ultrason çıkmadan birsey diyemeyiz dedilerSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum süreç nasıl ilerliyor yani ilk aydan tüp bebek yapılır mıSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba ben tüp bebekle gebe kaldım şuan 21.haftadayim bebegimi şimdiye kadar hissetmedim ikili ve üçlü testleri yaptırmadım şimdi çok pişmanım 23 ağustosta detaylı ultrason randevum var ultrasonda da pek hareketli bir bebek değil doktor bir sorun olabilir diyor 38 yaşındayım ve yumurtalar genetiğe gitmedi o yüzden hem yaştan hemde tüp bebek olduğu için sorun olabilirmiş dönlenince araştırılıyor mu ona göre transfer edilmiyor mu bu yumurtalar ben araştırılıp en kalitelisi hangisiyse o şekilde transfer edildiğini sanıyordum tüp bebek merkezini aradık onlarda detaylı ultrason çıkmadan birsey diyemeyiz dediler
Merhaba. Evet standart prosedürler ve standart tedavi protokolleri uygulanıyor ama herkese farklı olarak. En iyisine doktorunuz karar verecektir.Bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum süreç nasıl ilerliyor yani ilk aydan tüp bebek yapılır mı
Merhabalar, hangi şehirde çalışıyordunuz acaba.danismam gereken önemli bir mevzu varSelam kızlar.
Anladım çok teşekkürler. Ben geçen yıl oldum histereskopi sadece sağ tüp biraz içe dönük geçilmeli geçiş var o kadar. Eşimde herhangi bir sorun yok. Sadece o kadar emek verip olmaz ise çok üzülürüm diye erteliyorum sürekliMerhaba. Evet standart prosedürler ve standart tedavi protokolleri uygulanıyor ama herkese farklı olarak. En iyisine doktorunuz karar verecektir.
Kan testleri yapılıyor, gerekirse histeroskopi yapılıyor. Sorun yoksa1 ay sonra iğne tedavilerine geçiliyor. Kabataslak bu şekilde
Merhaba size bisey sormak istiyorum umarim gorursunuz ben dun progestoron ve amh testi verdim progestoron 6.81 çıktı
Amh 9.67
Ne oluyor soyleyebilirmisiniz
Pco ne demekMerhaba. Progesteron hangi aylık döngünüzün hangi aşamasında olduğunuza göre değişir.
Amh işe çok çok iyi. 2.5 üzeri iyi olarak kabul edilir. Yumurta sayısı ve menopoza uzaklık bakımından. PCO musunuz?
Merhaba benim 5 ay önce amh 005 FSH 30 lh 25 civarıydı bu ay tekrar yaptırdık tüp bebek için FSH 11 Lh 3 amh 007 olmuş bu şekilde tüp bebek olur mu , Estradiol 25 prolaktin 12 yaş 36Merhaba. Progesteron hangi aylık döngünüzün hangi aşamasında olduğunuza göre değişir.
Amh işe çok çok iyi. 2.5 üzeri iyi olarak kabul edilir. Yumurta sayısı ve menopoza uzaklık bakımından. PCO musunuz?
Merhaba. Tüp bebekte bu değerlerden çok, adet döneminizde ultrasonla bakıldığında ilaçla büyütülüp toplanabilecek yumurta adayı var mı o önemli. Bu değerler iyi değil ama adetlerinizde gidip düzenli takip olursanız ve yumurta adayı görülürse tüp bebek tedavisi yapılabilir.Merhaba benim 5 ay önce amh 005 FSH 30 lh 25 civarıydı bu ay tekrar yaptırdık tüp bebek için FSH 11 Lh 3 amh 007 olmuş bu şekilde tüp bebek olur mu , Estradiol 25 prolaktin 12 yaş 36
Bu değerler iyi değil derken acaba FSH ve amh için mi dedinizMerhaba. Tüp bebekte bu değerlerden çok, adet döneminizde ultrasonla bakıldığında ilaçla büyütülüp toplanabilecek yumurta adayı var mı o önemli. Bu değerler iyi değil ama adetlerinizde gidip düzenli takip olursanız ve yumurta adayı görülürse tüp bebek tedavisi yapılabilir.