Tüp bebek heyet raporu

Hangi hastaneden aldınız
Zeynep kamilden aldım. Ama öyle direkt gidip rapor almak istiyorum diyerek alınmıyor ne yazık ki baya uzun bi süreci var bir sürü tahlil evrak isteniyor. Hepsi tamamlanınca kurula giriyorsunuz rapor için. En az bir iki ay sürüyor hepsini tamamlamak

İlkini Bezmialemde çıkardim dışarı vermiyorlar raporu ikincisini Süleymaniye kadın doğumda çikardim dış heyet, 3. Çam sakura şehir hastanesi dış heyet. 3 ile 4 ay sürüyor hemen verilmiyor.Kan hormon tahlileri, kalp elektro, akciğer filmi vs. Kadın doğum kontrol onay, Dahiliye, psikiyatrist, genel cerrah tahlil sonrasi onay aliyorsun, anastezi onay sonra imza .

Az çok tahmin ediyorum ben Avrupa yakasındayım bütün testlerim tamam Zeynep kamilden direk tüp bebek bölümünden mi randevu alacağım süreç başlar mı aynı hastanenin kadın doğum bölümü varsa önce ona mı gitmek gerekir . İstedikleri belgelerin fotosu falan var mı yaklaşık ne kadar sürdü rapor çıkması teşekkür ediyorum şimdiden yardımınız İçin

Bezmialemle Süleymaniye’ye nasıl randevu aldınız ben mhrs de bir türlü randevu bulamıyorum zaten süreç uzun bir de randevu almak İçin uğraşıyoruz . Dışarı vermiyorlar dediğiniz ve dış heyet dediğiniz tam olarak nedir.

Evet direkt tüp bebek biriminden randevu alabilirsiniz. Ama kan tahlili ekg ultrason vs Zeynep kamilden yeniden istenecek. Oradaki kanları kabulmefiyorlar çünkü. Diğerlerini başka yerde yaptırabilirsiniz ama süreleri var 3 ay 6 ay gibi. Zeynep kamil diye aratırsanız forumda, orda bi yerde paylaşmıştım tüm istenenleri. 2 ay kadar sürüyor tüm her şeyin hazır olması çünkü iki kez kurula giriliyor

İnternete yazın hastanenin iletisim numarasindan arayin, ben öyle yaptim. Süleymaniye için 182 arayabilirsiniz

Özel üniversite hastalanelerinden de rapor alabilirsiniz ben o şekilde yaptım, tedavimi de aynı hastanede yaptırdım, rapor evraklarını sizden isteyip hallediyorlar gerisini, 1000 TL bir ödeme alıyorlar rapor için.

Hayır canım hala 2. Adeti bekliyorum
Haftaya olurum adet her halde
Düzensizliğim olduğu için net günü kestiremiyorum
hadı hayırlııs kuzum az kalmıs yaa :)
bnde kasımda baslıycam ınsallahhh kısmet olur.
sen raporlu ılaclara kac para odmeıstın hatırlıyor musun ?

hadı hayırlııs kuzum az kalmıs yaa :)
bnde kasımda baslıycam ınsallahhh kısmet olur.
sen raporlu ılaclara kac para odmeıstın hatırlıyor musun ?
Canım buralardan ilaç parası yazmamız yasak mış uyarı geldi. Ama raporlar la da fark var elbette hastane ücreti de yüzde 30 düştü
Ama ilaçlarda söylenildiği gibi yüzde 80 devlet destek veriyor kısmı hikaye

Aa bilmiyordum.yok o kadar ödemez ya devlet sanırım %20.30 ödüyor..
Hayırlısı olsun bakalım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…