Merhabalar ben aldım. Hangi konuda yardım istiyorsunuzMerhaba kızlar daha önce heyet raporu almış olanlar bana yardımcı olabilir mi
Hangi hastaneden aldınızMerhabalar ben aldım. Hangi konuda yardım istiyorsunuz
Hangi hastaneden aldınız randevu almak gerekiyor mumerhaba bende aldım buyrun
Zeynep kamilden aldım. Ama öyle direkt gidip rapor almak istiyorum diyerek alınmıyor ne yazık ki baya uzun bi süreci varHangi hastaneden aldınız
Az çok tahmin ediyorum ben Avrupa yakasındayım bütün testlerim tamam Zeynep kamilden direk tüp bebek bölümünden mi randevu alacağım süreç başlar mı aynı hastanenin kadın doğum bölümü varsa önce ona mı gitmek gerekir . İstedikleri belgelerin fotosu falan var mı yaklaşık ne kadar sürdü rapor çıkması teşekkür ediyorum şimdiden yardımınız İçinZeynep kamilden aldım. Ama öyle direkt gidip rapor almak istiyorum diyerek alınmıyor ne yazık ki baya uzun bi süreci varbir sürü tahlil evrak isteniyor. Hepsi tamamlanınca kurula giriyorsunuz rapor için. En az bir iki ay sürüyor hepsini tamamlamak
Bezmialemle Süleymaniye’ye nasıl randevu aldınız ben mhrs de bir türlü randevu bulamıyorumİlkini Bezmialemde çıkardim dışarı vermiyorlar raporu ikincisini Süleymaniye kadın doğumda çikardim dış heyet, 3. Çam sakura şehir hastanesi dış heyet. 3 ile 4 ay sürüyor hemen verilmiyor.Kan hormon tahlileri, kalp elektro, akciğer filmi vs. Kadın doğum kontrol onay, Dahiliye, psikiyatrist, genel cerrah tahlil sonrasi onay aliyorsun, anastezi onay sonra imza .
Evet direkt tüp bebek biriminden randevu alabilirsiniz. Ama kan tahlili ekg ultrason vs Zeynep kamilden yeniden istenecek. Oradaki kanları kabulmefiyorlar çünkü. Diğerlerini başka yerde yaptırabilirsiniz ama süreleri var 3 ay 6 ay gibi. Zeynep kamil diye aratırsanız forumda, orda bi yerde paylaşmıştım tüm istenenleri. 2 ay kadar sürüyor tüm her şeyin hazır olması çünkü iki kez kurula giriliyorAz çok tahmin ediyorum ben Avrupa yakasındayım bütün testlerim tamam Zeynep kamilden direk tüp bebek bölümünden mi randevu alacağım süreç başlar mı aynı hastanenin kadın doğum bölümü varsa önce ona mı gitmek gerekir . İstedikleri belgelerin fotosu falan var mı yaklaşık ne kadar sürdü rapor çıkması teşekkür ediyorum şimdiden yardımınız İçin
İnternete yazın hastanenin iletisim numarasindan arayin, ben öyle yaptim. Süleymaniye için 182 arayabilirsinizBezmialemle Süleymaniye’ye nasıl randevu aldınız ben mhrs de bir türlü randevu bulamıyorumzaten süreç uzun bir de randevu almak İçin uğraşıyoruz . Dışarı vermiyorlar dediğiniz ve dış heyet dediğiniz tam olarak nedir.
canımmm ne yaptın?merhaba bende aldım buyrun
Hayır canım hala 2. Adeti bekliyorumcanımmm ne yaptın?
tramsfer gerceklestı mı ?
hadı hayırlııs kuzum az kalmıs yaa :)Hayır canım hala 2. Adeti bekliyorum
Haftaya olurum adet her halde
Düzensizliğim olduğu için net günü kestiremiyorum
Canım buralardan ilaç parası yazmamız yasak mış uyarı geldi. Ama raporlar la da fark var elbette hastane ücreti de yüzde 30 düştühadı hayırlııs kuzum az kalmıs yaa :)
bnde kasımda baslıycam ınsallahhh kısmet olur.
sen raporlu ılaclara kac para odmeıstın hatırlıyor musun ?
Aa bilmiyordum.yok o kadar ödemez ya devlet sanırım %20.30 ödüyor..Canım buralardan ilaç parası yazmamız yasak mış uyarı geldi. Ama raporlar la da fark var elbette hastane ücreti de yüzde 30 düştü
Ama ilaçlarda söylenildiği gibi yüzde 80 devlet destek veriyor kısmı hikaye
Hastaneden yüzde 30 indirimi aldımAa bilmiyordum.yok o kadar ödemez ya devlet sanırım %20.30 ödüyor..
Hayırlısı olsun bakalım ya.
Evet baya fark ediyor ya.Hastaneden yüzde 30 indirimi aldım
Yinede ilaçlar dahil 15.000 kadar tasarruf etmiş oldum
Hastane masrafı benim 16 bin DiEvet baya fark ediyor ya.
Hastanede dört bin düşük oluyor benimde.
İlaçlarda da beş bin düşük olsa dokuz on bin.az para degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?