- 12 Aralık 2025
- 1
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi elbetolcak
Öncelikle bu yolda olan herkezin allah yardımcısı olsun rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun inşallah.Benim hikayem çok erken başladı evliliğimin birinci yıl bitiminde daha çoçuğumuz olmuyor diye doktor kapısı çaldık bende pkos vardı eşimde varikosel ameliyatı oldu sonrasında doğal yolla olması için beklemeye devam ettik ama malesef olmadı yaşımız genç ben 25 yaşındayım eşim 32 ama çocuk sevgimiz çok olduğu içinde sabırsızdık. Tüp bebek merkezine gitme kararı aldık bi yol çizsin ne diycek bakalım diye doktorumuz izmirde şerife dikayak bize 1 ay deneme yaptı ilaçlar verdi doğal yolla olması için ama olmadı tüp bebek için hazırmısın dedi bizde hazırdık zaten ama işin içine girdikten sonra anladım ki söylendiği kadar zormuş. Yumurta geliştirip iğnelerle toplandı 40 tane yumurtam çıktı
28 tanesi olgunmuş ve 4 tanesi 3 gün embriyosu olarak donduruldu 4 taneside 5 gün olarak donduruldu 28.11 tarihinde ilk transferim yapıldı ve ben 10.12 tarihinde negatif sonuç aldığımı öğrendim 3 gün embriyosu kondu kendimi sözde negatif sonucada hazırlamıştım ama yıkıldım içim yandı çok umutlanmıştım olucak diye nasıl toparlıycam hiç bilmiyorum ilk denemem çok rahat stressiz geçmişti 2 çi denememde hiç böyle olamam diye düşünüyorum ya yine olmaz korkusu sarar içimi dertleşmeye ve beni anca bu yolda olan bir başkası anlar diye yazmaya karar verdim