Tüp bebek hormonlar

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.247
475
123
Merhaba kizlar transfer sonrası hormonlar mı değişti ne oldu ...sabah sabah oturdum aşkı memnu Bihter in ölümüne ağladım ayy eşimde soruyo noldu...sizde nasıl durumlar nasıl bir surectir bu yarabbim

Merhaba bende rahim kalınlaşması için esteofem kullanıyorum ilk defa daha yoğun bir baş ağrısı yapıyor bende merak ediyorum normalmi diye

Merhaba kizlar transfer sonrası hormonlar mı değişti ne oldu ...sabah sabah oturdum aşkı memnu Bihter in ölümüne ağladım ayy eşimde soruyo noldu...sizde nasıl durumlar nasıl bir surectir bu yarabbim
Progesteron alıyorsanız epey duygu durum değişikliği yapıyor

Çok normal çok hassas bir surecten geçiyoruz ben daha iğneleri başlamadan bütün gün hüngür hüngür ağlamıştım hiç bı sebep yokken.Rabbim hepimizin kucağıni doldursun emeklerimiz bosa çıkmasın

sürece başlamadan bende sizin gibi her fırsatta ağlıyordum durumu kabullenmeye çalışıyordum sanırım. Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kuçağımıza almayı nasip etsin

o sahne zaten ağlanmayacak gibi değildi :) keşke bende evde uzanıp dizi izleyebilsem tadını çıkarın bence

Merhaba bende rahim kalınlaşması için esteofem kullanıyorum ilk defa daha yoğun bir baş ağrısı yapıyor bende merak ediyorum normalmi diye
Ah estrofem ilacı...kaç kez almış oldum gununden önce bitiyor...normaldir inşallah canım..kolay değil hormon vücut değişti...ne zamandı transfer gununuz

sürece başlamadan bende sizin gibi her fırsatta ağlıyordum durumu kabullenmeye çalışıyordum sanırım. Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kuçağımıza almayı nasip etsin
Amin canım amin...8 Eylül'de transfer oldum...vallahi her yerim ağrı sancı..iğne ilaç etkisimi tutundu mu kafamda deli sorular...19 Eylül'de test vericem bakalım rabbim büyük

Amin canım amin cumlemiz için insallah her şeye agliyasom geliyor zaten duygusalda biriyim...iğne ilaç artık agr kişi sancısı mav etti...belirtimi ilaç etkisimi kafada deki sorular

Ah estrofem ilacı...kaç kez almış oldum gununden önce bitiyor...normaldir inşallah canım..kolay değil hormon vücut değişti...ne zamandı transfer gununuz
Gün belli değil rahim kalinligim çok ince 2.5 mm en az 8 olunca sanırım daha 3 gün oldu başlayalı esteofem e inşallah kalinlasir

Sinir durumuda var ani patlamalarim oluyor sonra kendime geliyorum ben bunu niye yaptım diyorum sicak basmalarida yaninda hediyesi cok hormon yukluyoruz kendimize sonuclarimiz iyi olur inşallah

Sinir durumuda var ani patlamalarim oluyor sonra kendime geliyorum ben bunu niye yaptım diyorum sicak basmalarida yaninda hediyesi cok hormon yukluyoruz kendimize sonuclarimiz iyi olur inşallah
Ay evet hele o terleme bı üşüme ne yaşadık bee ...Allah sonumuzu hayr etsin güzel haber ile mujdelendirsin

Amin canım amin cumlemiz için insallah her şeye agliyasom geliyor zaten duygusalda biriyim...iğne ilaç artık agr kişi sancısı mav etti...belirtimi ilaç etkisimi kafada deki sorular
İçinizi ferah tutun stres en büyük dusmanimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…