Progesteron alıyorsanız epey duygu durum değişikliği yapıyorMerhaba kizlar transfer sonrası hormonlar mı değişti ne oldu ...sabah sabah oturdum aşkı memnu Bihter in ölümüne ağladım ayyeşimde soruyo noldu...sizde nasıl durumlar nasıl bir surectir bu yarabbim
sürece başlamadan bende sizin gibi her fırsatta ağlıyordum durumu kabullenmeye çalışıyordum sanırım. Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kuçağımıza almayı nasip etsinÇok normal çok hassas bir surecten geçiyoruz ben daha iğneleri başlamadan bütün gün hüngür hüngür ağlamıştım hiç bı sebep yokken.Rabbim hepimizin kucağıni doldursun emeklerimiz bosa çıkmasın
o sahne zaten ağlanmayacak gibi değildi :) keşke bende evde uzanıp dizi izleyebilsem tadını çıkarın benceMerhaba kizlar transfer sonrası hormonlar mı değişti ne oldu ...sabah sabah oturdum aşkı memnu Bihter in ölümüne ağladım ayyeşimde soruyo noldu...sizde nasıl durumlar nasıl bir surectir bu yarabbim
ben akşam müge anlı tekrarını izliyorum orada ki olaylarda ağlamayı bırakın beni sinirlendiriyor :)o sahne zaten ağlanmayacak gibi değildi :) keşke bende evde uzanıp dizi izleyebilsem tadını çıkarın bence
Ah estrofem ilacı...kaç kez almış oldum gununden önce bitiyor...normaldir inşallah canım..kolay değil hormon vücut değişti...ne zamandı transfer gununuzMerhaba bende rahim kalınlaşması için esteofem kullanıyorum ilk defa daha yoğun bir baş ağrısı yapıyor bende merak ediyorum normalmi diye
Aman sorma hep aynı tantana ordaben akşam müge anlı tekrarını izliyorum orada ki olaylarda ağlamayı bırakın beni sinirlendiriyor :)
Amin canım amin...8 Eylül'de transfer oldum...vallahi her yerim ağrı sancı..iğne ilaç etkisimi tutundu mu kafamda deli sorular...19 Eylül'de test vericem bakalım rabbim büyüksürece başlamadan bende sizin gibi her fırsatta ağlıyordum durumu kabullenmeye çalışıyordum sanırım. Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kuçağımıza almayı nasip etsin
Amin canım amin cumlemiz için insallahÇok normal çok hassas bir surecten geçiyoruz ben daha iğneleri başlamadan bütün gün hüngür hüngür ağlamıştım hiç bı sebep yokken.Rabbim hepimizin kucağıni doldursun emeklerimiz bosa çıkmasın
Gün belli değil rahim kalinligim çok ince 2.5 mm en az 8 olunca sanırım daha 3 gün oldu başlayalı esteofem e inşallah kalinlasirAh estrofem ilacı...kaç kez almış oldum gununden önce bitiyor...normaldir inşallah canım..kolay değil hormon vücut değişti...ne zamandı transfer gununuz
Kalınlaşır canım merak etme güçlü ilaç...transfer oldum hala içiyorum ...dört kutu oldu...Gün belli değil rahim kalinligim çok ince 2.5 mm en az 8 olunca sanırım daha 3 gün oldu başlayalı esteofem e inşallah kalinlasir
Sinir durumuda var ani patlamalarim oluyor sonra kendime geliyorum ben bunu niye yaptım diyorumMerhaba kizlar transfer sonrası hormonlar mı değişti ne oldu ...sabah sabah oturdum aşkı memnu Bihter in ölümüne ağladım ayyeşimde soruyo noldu...sizde nasıl durumlar nasıl bir surectir bu yarabbim
Ay evet hele o terleme bı üşümeSinir durumuda var ani patlamalarim oluyor sonra kendime geliyorum ben bunu niye yaptım diyorumsicak basmalarida yaninda hediyesi cok hormon yukluyoruz kendimize sonuclarimiz iyi olur inşallah
Aminnnn inşallahAy evet hele o terleme bı üşümene yaşadık bee ...Allah sonumuzu hayr etsin güzel haber ile mujdelendirsin
İçinizi ferah tutun stres en büyük dusmanimizAmin canım amin cumlemiz için insallahher şeye agliyasom geliyor zaten duygusalda biriyim...iğne ilaç artık agr kişi sancısı mav etti...belirtimi ilaç etkisimi kafada deki sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?