- 31 Ocak 2017
- 94
- 86
- 3
- 40
- Konu Sahibi Fulya akcag
-
Yok canım etkilemez ne zaman adet olursan gidersin 2. GünArkadaslar Merhaba. .düşük amh ile tup bebek tedavisine başlayacağız bu ay bu arada amh 1.28 idi 6 ay önce. .gel gelelimki her ay gününde olan adet bu ay bugün itibariyle 2 gün geciktiadetin başladığı gün çağırdı doktorum..sizce adet gecikmesi tedaviyi olumsuz etkiler mi
Sen stres yaptıkca gelmez zaten relax olÇok teşekkür ederim arkadaşım insan strese giriyor acaba adet olmayackmiyim diye
Çok kastım kendimi ondandir ama bugun 3. Gün gecikmesi ısallah sorun çıkmaz :)Sen stres yaptıkca gelmez zaten relax ol
Belki hamilesindir :) yumurta takibi yaptirmismiydin canimÇok kastım kendimi ondandir ama bugun 3. Gün gecikmesi ısallah sorun çıkmaz :)
Yok canm malesef hamile değilim adette olamıyorumBelki hamilesindir :) yumurta takibi yaptirmismiydin canim
Merhaba. Buraya kendim için değil bi yakınım için yazıyorum. Konuyu nasıl aratacağımı bilemediğim için burada sizlere sornak istedim. Dün yakınının 3.tüp bebek denemesi de negatif sonuçlanmış. Çok üzüldük çok ağladık. Transferinin 12.gününde kan verdi negatif çıktı. 12 günlük süreçte hiç kanaması olmadı. Bugün yarın regl olacam günü geldi diyor. Benim merak ettiğim şey acaba 12.günde negatif çıkıp daha sonra adet olmazsa 13.gün ve sonraki günlerde pozitife dönme olasılığı yani tutmuş olma olasılığı var mı? Böyle bi şey yaşayan olmuş mudur hiç? Doktoru hiçbir sorun yok demiş çünkütutmaması için. İki tane koymuşlar hem de. Acil geri dönüş yapabilir misiniz
Naptin canin merak ettim seniYok canm malesef hamile değilim adette olamıyorum
Benim iki denemem de öyle oldu ikiser yumurta vardı en kalitelisinden kanama falan da olmamıştı ama tutunamadı. Kromozom testi yaptırdı mi acaba arkadaşınız çünkü kaliteli embriyo turunamayinca yapılıyor geneldeMerhaba. Buraya kendim için değil bi yakınım için yazıyorum. Konuyu nasıl aratacağımı bilemediğim için burada sizlere sornak istedim. Dün yakınının 3.tüp bebek denemesi de negatif sonuçlanmış. Çok üzüldük çok ağladık. Transferinin 12.gününde kan verdi negatif çıktı. 12 günlük süreçte hiç kanaması olmadı. Bugün yarın regl olacam günü geldi diyor. Benim merak ettiğim şey acaba 12.günde negatif çıkıp daha sonra adet olmazsa 13.gün ve sonraki günlerde pozitife dönme olasılığı yani tutmuş olma olasılığı var mı? Böyle bi şey yaşayan olmuş mudur hiç? Doktoru hiçbir sorun yok demiş çünkütutmaması için. İki tane koymuşlar hem de. Acil geri dönüş yapabilir misiniz
O nasıl bir doktormus tüccar mi demeliydim acaba ?Duymadım öyle bişey. Bilmiyorum. Ama doktoru negatif sonuçtan sonra rahminizde mikrop varsa o yüzden de tutmayabilir bi kontrol edelim sonra demiş. Ne kadar etkili bilemicem onu. Kromozom testi ne oluyor ne için yapılıyor
Hadi hayırlısı inşallah canım bol bol dua et bebisin seninle olsunMerhaba arkadaşlar bnde dondurulmuş transfer için adetimi bekliyorum hepimizin Allah yardımcısı olsn
Amin cnm hepımızın inşallahHadi hayırlısı inşallah canım bol bol dua et bebisin seninle olsunguzel haberlerini alalım inşallah
Aminn canım bi gün hepimiz emeklerinizin karşılığını alacağız ve o kadar tatlı bir zafer olacak ki bu . Tirnaklarimizla kaziya kaziya başaracağız. Rabbim guldursun yüzümüzüAmin cnm hepımızın inşallahsende kromozom testi sonucu bekliyormusn inşallah güzel haberler alirsin
Ne güzel söyledin cnm Allahm izniyle inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir . İlk tüp bebek denemenmi olucakAminn canım bi gün hepimiz emeklerinizin karşılığını alacağız ve o kadar tatlı bir zafer olacak ki bu . Tirnaklarimizla kaziya kaziya başaracağız. Rabbim guldursun yüzümüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?