Tüp bebek için adet bekleyenler..

Selam kızlar. Bende 3. Tedaviye başladım bugün 5.iğneyi vuracam yarın ilk kontroll bakalım kaç yumurta var:) 300ile başladım. Transfer gelecek ay olacak aksilik olmazsa.
Hayrli olsn cnm inşallah kaliteli olur sayıya çok takılma. sonuna kadr herşey yolunda gider insallah

Arkadaslar Merhaba. .düşük amh ile tup bebek tedavisine başlayacağız bu ay bu arada amh 1.28 idi 6 ay önce. .gel gelelimki her ay gününde olan adet bu ay bugün itibariyle 2 gün gecikti :KK43: adetin başladığı gün çağırdı doktorum..sizce adet gecikmesi tedaviyi olumsuz etkiler mi :KK43:
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun tüp bebek denemeniz inşallah sağlıklı yumurtalarıniz ve sımsıkı tutunan bebisleriniz olur;)

Bende 2 olumsuz klomen ve 1 asilamadan sonra Mayıs ayı gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum bu sürece çok yabancıyım adet olmayı bekliyorum tahliller için siz bize umut olursunuz inşallah paylaşımlarınızı bekliyoruz

Kızlar Merhaba bugün biraz moralim bozuk..ilaç tedavisine başladık 3 gün önce puregon ve menapor 300 dozla..Bugün kontrole gittim ılaca tepki vermemiş henüz pazartesi tekrar kontrol var belki dozu artiracaklar mış :( ılaca başladığımda da 2 yumurta vardı şu anda aynı yani :(

Kızlar Merhaba bugün biraz moralim bozuk..ilaç tedavisine başladık 3 gün önce puregon ve menapor 300 dozla..Bugün kontrole gittim ılaca tepki vermemiş henüz pazartesi tekrar kontrol var belki dozu artiracaklar mış :KK43: ılaca başladığımda da 2 yumurta vardı şu anda aynı yani :KK43:
canım benim de doz aynıydı, ilk muayenede doktor üzülmüştü o kadar, sonra 4e çıktı ikinci muayeneye kadar moralini lütfen yüksek tut...

Kızlar Merhaba bugün biraz moralim bozuk..ilaç tedavisine başladık 3 gün önce puregon ve menapor 300 dozla..Bugün kontrole gittim ılaca tepki vermemiş henüz pazartesi tekrar kontrol var belki dozu artiracaklar mış :KK43: ılaca başladığımda da 2 yumurta vardı şu anda aynı yani :KK43:
Canım üzülme ilacın dozu arttirilinca bide bi kaç gün daha geçtiğinde sayı artar inşallah daha erken ya ondan çok gelismemiatirne olur pozitif ol bal tarçın çörek otu ye mutlaka . Hakkında hayırlısı insalah canım

Canım üzülme ilacın dozu arttirilinca bide bi kaç gün daha geçtiğinde sayı artar inşallah daha erken ya ondan çok gelismemiatirne olur pozitif ol bal tarçın çörek otu ye mutlaka . Hakkında hayırlısı insalah canım
Canm ısallah ya doktorda dedi moralini yüksek tut diye eşimde yanimdaydi adamda alıştı artık üzülmuyor bile :)

Moralini bozma canım. Önemli olan sağlıklı embriyo oluşması ve sana sımsıkı tutunması sonuçta.. Hem daha çok başındasin tedavinin. Bazende ultrasonda görünmez. Mutlaka idrar torbani boşalt muayene olmadan.

I
Moralini bozma canım. Önemli olan sağlıklı embriyo oluşması ve sana sımsıkı tutunması sonuçta.. Hem daha çok başındasin tedavinin. Bazende ultrasonda görünmez. Mutlaka idrar torbani boşalt muayene olmadan.
Isallah canm moralim bozmadan yolum devam ediyorum Rabbim kısmet edecektir ısallah ne diyeyim

Ben de regl bekliyorum bekliyorum gelen giden yok :(
2 olumsuz sonuçlanan aşilamam var
İlk kez tüp deneyeceğiz. Merak korku heyecan tüm duyguları bir arada yaşıyorum. Umarım tüm bekleyenlerin yüzü gülsün kısa zamanda bebisler gelsin

Amin amin , ben geçen ay başlayacaktım ama regl 3. Gunu 22mm ulaşmış bir yumurtam vardı bu yüzden ertelendi hatta erken regl olmayı bekliyorken geciktim ve hala gelmedi Dr pazartesi tedt yaptırmamı istedi onun sonucuna göre ilaç verecek çok stres oldum sanırım ondan böyle oldu. Vardır bi hayır diye diye bekliyorum ama sabırsızlanıyorum. Bir an evvel süreç başlasın istiyorum. Tedaviye başlayan herkese Allah yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarımız kabul olsun.

Amin amin , ben geçen ay başlayacaktım ama regl 3. Gunu 22mm ulaşmış bir yumurtam vardı bu yüzden ertelendi hatta erken regl olmayı bekliyorken geciktim ve hala gelmedi Dr pazartesi tedt yaptırmamı istedi onun sonucuna göre ilaç verecek çok stres oldum sanırım ondan böyle oldu. Vardır bi hayır diye diye bekliyorum ama sabırsızlanıyorum. Bir an evvel süreç başlasın istiyorum. Tedaviye başlayan herkese Allah yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarımız kabul olsun.
:dua: ay inşallah hamilesindır ne güzel supriz olur değilsen de tedavide herşey yolunda gider insallah sorun neydi

:dua: ay inşallah hamilesindır ne güzel supriz olur değilsen de tedavide herşey yolunda gider insallah sorun neydi
Dayanamayip idrar testi yaptım dün negatif yani umudum yok tabi öyle bir mucize olsa nasıl mutlu olurum kelimelere sığmaz. Sorunumuz güya yok :) sebepsiz yani. Sebepsiz yere 3 yıldır bekliyorum yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi derken 2 aşılama yine de yok yok yok. Umarım tüp bebekle artık yüzümüz güler. Allah hepimize yardım etsin

Dayanamayip idrar testi yaptım dün negatif yani umudum yok tabi öyle bir mucize olsa nasıl mutlu olurum kelimelere sığmaz. Sorunumuz güya yok :) sebepsiz yani. Sebepsiz yere 3 yıldır bekliyorum yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi derken 2 aşılama yine de yok yok yok. Umarım tüp bebekle artık yüzümüz güler. Allah hepimize yardım etsin
Sen adet olcakmis gbi bekle ozmn cnm olursa supriz olur dha güzel :) benimde 3 yıl olcak cnm ikinci tüp bebek denemem olcak ondan önce aşılama vs hiç yaptırmadım yapmadılar gerci:) inşallah ilk denemende pozitf sonuc alırsın Rabbim yardımcımız olsn

Back
X